Zodiacul GROAZEI. Ce personaj de film HORROR ești, în funcție de zodie
Data publicării:
Iată ce personaj malefic din filmele de groază se potrivește cel mai bine semnului tău zodiacal. 

BERBEC: CHUCKY

Chucky este un pic cam irascibil. Ei bine, mai mult decât un pic. Chucky a fost un criminal în serie notoriu chiar înainte de evenimentele din primul său film. Ucisese mai mulți oameni și, în timp ce fugea de poliție, a folosit un ritual pentru a-și atașa sufletul de corpul unei păpuși Good Guy. După ce a posedat păpușa, Chucky a fost cumpărat pentru un băiețel pe care a încercat în mod constant să îl posede pentru a-și recăpăta forma umană. Ca un Berbec tipic, Chucky era incredibil de hotărât să își atingă scopul, motiv pentru care există atât de multe continuări ale păpușii ucigașe

TAUR: JASON

Jason Voorhees, cel de-al doilea criminal din franciza Friday the 13th, este un „băiatul mamei”. După ce mama sa a pornit un raid criminal în tabăra Crystal Lake, după ce consilierii i-au lăsat fiul nesupravegheat în timp ce acesta se îneca, așa cum ar face orice mamă, Jason s-a întors pentru a se răzbuna. Era devotat cauzei sale și auzea mereu vocea mamei sale care îi spunea să ucidă. Taurii au o nevoie profundă de a fi iubiți, iar după ce acest lucru i-a fost luat lui Jason, el se întoarce mereu pentru a se răzbuna.

 

GEMENI: JACK TORRENCE (THE SHINING)

Jack, la fel ca un Gemeni, are două fețe. Latura paternă, de soț bun, fost alcoolic, și latura sa de psihopat posedat furios. Jack Torrence, este atât protagonistul principal, cât și antagonistul din The Shinning. El este corupt de spiritele Hotelului Overlook și de energia malefică ce pătrunde prin el. La începutul filmului, Jack pare total normal. El a avut un trecut de alcoolic violent, dar toate acestea sunt complet în urmă. Este blând cu Danny și își iubește cu siguranță familia. Dar, apoi, are loc o schimbare

RAC:  LEATHER FACE

Leatherface, sau Bubba, este un familist desăvârșit. Își iubește frații și părinții mai mult decât orice altceva pe lume. Bazat ușor pe ucigașul din lumea reală, Ed Gein, Leatherface are o afinitate pentru confecționarea de obiecte de uz casnic, măști și șorțuri din piele umană pentru a se simți "mai aproape" de a fi normal. De-a lungul multiplelor filme Texas Chainsaw Massacre, la fel ca Racul, Leatherface este, în mod surprinzător, cel mai simpatic dintre membrii familiei Sawyer. Înainte de a i se ordona să îi măcelărească pe noii veniți, Bubba încearcă întotdeauna să fie drăguț cu ei, într-un mod foarte sucit. În filmul original, familia sa abuza de el la fel de mult ca și de victimele lor și apoi îl punea să le ucidă.

 

 

LEO: PENNYWISE

Pennywise este Leul perfect. Fie că este vorba de interpretarea iconică a lui Tim Curry sau de cea mai recentă interpretare a lui Bill Skarsgård a clovnului dansator, Pennywise este extrem de lăudăros și mândru de el însuși. El presupune că, deoarece urmărește copii, îi este destul de ușor. Dar apoi își dă seama destul de repede că nu trebuie să își subestimeze prada. Pennywise este, de asemenea, extrem de creativ, ca un Leu. Se folosește cu îndemânare de temerile oamenilor împotriva lor și, dacă situația o cere, încearcă să îi atragă într-un canal.

FECIOARĂ: MICHAEL MYERS

Michael Myers, faimosul criminal din franciza Halloween, este cu siguranță o Fecioară. La fel ca și semnul său zodiacal, este puțin cam tăcut și rareori îi place să își arate emoțiile celorlalți. Este extrem de loial față de Laurie, deoarece ea rămâne în mare parte ținta lui de-a lungul celor patru, aproape cinci, decenii de când se derulează filmele. Contrar a ceea ce ar putea sugera ravagiile sale violente, Michael este întotdeauna analitic și metodic. El pare să știe întotdeauna exact unde se duc victimele sale și ajunge exact când trebuie. De asemenea, a așteptat cincisprezece ani pentru a lovi din nou Haddonfield.

 


BALANȚĂ: HANNIBAL

În timp ce Hannibal Lecter este, fără îndoială, la fel de rău ca toți ceilalți de pe această listă, el este, de asemenea, psihiatru, ceea ce probabil îl face și mai rău. Pare a fi un sociopat care are gustul pentru oameni și, cu inteligența sa profundă, ar manipula noi victime pentru a cădea în capcana sa. Cu toate acestea, Hannibal Lecter acționează oarecum ca un antierou de-a lungul romanelor și filmelor sale. Este un ucigaș și canibal, da, dar îi ajută și pe băieții buni de cele mai multe ori.


SCORPION: FREDDY KRUGER

Freddy este unul dintre acei ucigași care acționează în funcție de emoțiile sale. În originalul A Nightmare on Elm Street și în remake-ul său din 2010, fata preferată a lui Freddy era Nancy. Freddy avea o obsesie pentru ea și întotdeauna voia să păstreze ce e mai bun pentru final. Scorpionii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt puțin posesivi și acționează în funcție de emoții mai degrabă decât de gândire, exact ca Freddy. Scorpionii au, de asemenea, nevoia de a fi conștienți de situația în care se află, lucru pe care Freddy îl face controlând lumea de vis în care își târăște victimele.

 

 

SĂGETĂTOR: GHOST FACE

Ghost Face nu seamănă cu ceilalți ucigași de pe această listă. Într-un fel, el este aproape comic și este total animat, ceea ce îl face să fie Săgetătorul perfect. Îi plac jocurile și vorbește cu oamenii doar la telefon, dar niciodată în persoană. Este idealist și visează să devină cel mai bun ucigaș; un ucigaș care scapă cu planul perfect. Ghost Face a avut mai multe persoane diferite sub mască, dar a păstrat mereu același tempo și aceeași personalitate. Ca și Săgetătorul, Ghost Face va face orice pentru a-și atinge obiectivele.

CAPRICORN: PINHEAD

Pinhead nu este chiar răufăcătorul suprem din primul film Hellraiser, dar datorită apariției sale, a lăsat un efect de durată asupra spectatorilor de pretutindeni. Pinhead este un Capricorn excelent. Capricornii sunt responsabili, dar și reci, distanți și neiertători, ceea ce reprezintă exact personalitatea pe care Pinhead a portretizat-o în primul film. Pinhead culege din greșelile sale și învață din ele pe măsură ce franciza continuă

 

VĂRSĂTOR: JIGSAW

Jigsaw este incredibil de original, nu numai în ceea ce privește procesul de gândire și metoda, dar fiecare capcană de tortură este concepută în mod unic pentru victimă și pentru "păcatele" acesteia. De fapt, Jigsaw este atât de unic, încât devine ușor de observat când există un ucigaș imitator în filmele ulterioare. Această trăsătură îl face să fie Vărsătorul perfect. Vărsătorul prosperă prin individualitate și prin faptul că este unic. Ei rezolvă probleme, ceea ce este, tehnic, întregul scop al lui Jigsaw. El urmărește să îi facă pe oameni să realizeze cât de importantă este viața și binecuvântarea lor.

PEȘTI: SAMARA (THE RING)

Samara este spiritul din The Ringfilms și este cu siguranță zodia Pești. Ea așteaptă șapte zile pentru a-și ucide victimele, oferindu-le suficient timp pentru a împărtăși videoclipul (și blestemul) cu "prietenii" lor. Samara vrea ca victimele ei să simtă ceea ce a simțit ea și, pentru că este atât de în contact cu emoțiile ei, le simte la un nivel destul de profund. Peștii sunt, de asemenea, un semn de apă, ceea ce se potrivește de minune cu Samara.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: chucky  filme groaza  freddy  horoscop  horror  jigsaw  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel