Zodiacul infidelității. Topul zodiilor predispuse să înșele
Data publicării:
Semnele zodiacale cele mai predispuse să înșele într-o relație

Potrivit unui studiu din 2020 publicat în Journal of Sex & Marital Therapy, persoanele care au înșelat au dat vina pe  furia față de partenerul lor, stima de sine scăzută sau angajamentul scăzut, sentimentul de neiubire sau de neglijare, nevoia de varietate sexuală sau o dorință sexuală în scădere, sau diverse circumstanțe. Acestea din urmă au fost atribuite faptului că erau sufocați sau se simțeau stresați. Dar dacă ești o persoană care crede în astrologie, poți privi spre alți factori care joacă un rol în motivul pentru care cineva ar înșela. De exemplu, semnul solar al cuiva. Acesta afectează, până la urmă, trăsăturile de personalitate și anumite personalități ar putea contribui la motivul pentru care cineva ar putea fi infidel, potrivit woman.com.

Deși nu există nicio garanție că un semn va înșela în mod absolut, pozitiv, există predispoziții pe care unele semne le au și care ar putea să le facă mai predispuse la infidelitate decât altele. Asta înseamnă că ar trebui să te desparți de partenerul tău pentru că zodia lui este pe listă? În niciun caz. Este doar un lucru pe care să îl ai în minte.

 

 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Potrivit Bonobology, Gemenii se plictisesc mult mai ușor decât celelalte semne. Deși sunt parteneri foarte amuzanți și iubitori, dacă ajungi într-un punct al relației în care nu mai poți ține pasul cu ei, este posibil ca ei să înceapă să caute în altă parte. "Gemenii, fiind un semn de aer mutabil, pot fi unul dintre cei mai mari vinovați pentru înșelăciune", a declarat astrologul Clarisse Monahan pentru Bustle. "Gemenii au o nevoie neîncetată de stimulare și se plictisesc ușor în relații."

Guvernatorul planetar al Gemenilor este Mercur, ceea ce înseamnă că acest semn ar trebui să exceleze în comunicare - și în general o fac - dar nu în cel mai productiv mod. În schimb, ei dansează în jurul subiectelor, adoră să spună povești, se folosesc de felul lor de a folosi cuvintele pentru a manipula situațiile și se străduiesc să asculte (via Vice). Toată această zbatere și incapacitatea de a se concentra este ceea ce face ca interesul lor pentru lucruri să fie cam aiurea. Nu într-un mod răutăcios și răzbunător, dar așa sunt ei. Dacă vrei să împiedici un Gemeni să te înșele, fii gata să îți dedici mult timp pentru a-i ține stimulați și pentru a citi printre rânduri. Nu prea stă în personalitatea lor să fie sinceri în legătură cu ceea ce gândesc și simt.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

 

În funcție de unde te uiți, Balanța ocupă primul loc atunci când vine vorba de înșelat. De fapt, cercetările arată că Balanța și Gemenii - ambele fiind semne de aer - tind să fie în competiție pentru cine este cel mai probabil să fie infidel. Un sondaj realizat de Illicit Encounters a arătat că Balanțele au 16% șanse de a înșela, iar Gemenii au 14% șanse, potrivit The Hits.

"Balanța este cea mai predispusă să înșele", a declarat Jessica Leoni, expert în sex și relații, pentru Femail. "Nu este deloc surprinzător. Balanțele sunt fluturi sociali, cărora nu le place să fie singuri. Dacă o Balanță este căsătorită cu cineva care nu este întotdeauna disponibil - este normal să caute validare și companie în altă parte."

De asemenea, nu ajută nici faptul că Balanța poate fi extrem de indulgentă cu sine, superficială și indecisă, potrivit YourTango. Dacă ai pe cineva care pune frumusețea și nevoile sale mai presus de orice altceva și adaugă la asta și incapacitatea de a lua decizii, poți avea un adevărat dezastru în mâini. Asta este ceea ce este Balanța - sau poate fi.

 

 

Berbec (2 martie - 19 aprilie)

 

Deși Berbecul este un semn de foc, ceea ce are în comun cu Balanța și Gemenii este nevoia de a fi sătul tot timpul. Extrem de competitiv și uneori prea încrezător, Berbecului nu-i place să se joace când vine vorba de orice, inclusiv de relații.

"Nu subestimați niciodată ochiul unui Berbec pentru valoare", a declarat astrologul Annabel Gat pentru Bustle. "Fiind un semn cardinal și primul semn al zodiacului, au tendința de a fi "primii" în anumite lucruri și, pe măsură ce câștigă experiență, acest semn de foc care se mișcă rapid devine foarte bun în a-și da seama ce este o risipă de energie și ce merită investiția lor, ce va aduce cea mai bună răsplată sau cea mai bună valoare."

Poate că nu este frumos de spus, dar dacă Berbecul nu mai vede valoare în partenerul său, ar putea începe să caute în jur ceva care să merite mai mult timpul lor. Dar ține minte, dacă te întâlnești cu un Berbec, valoarea ta nu ar trebui să fie niciodată legată de părerea lor despre tine. Obsesia lor pentru lucrurile valoroase este pe seama lor. 

 


Leu (23 iulie - 22 august)

 

Leii au unele trăsături de personalitate care nu sunt deloc stelare. Pentru început, ei cred că întreaga lume se învârte în jurul lor, sunt super implicați în sine, narcisiști, egoiști și adesea foarte puțin conștienți de faptul că ar trebui să își controleze cu adevărat trăsăturile rele, potrivit InStyle. Nu numai atât, dar un sondaj din 2019 realizat de EduBirdie a constatat că 36% dintre Lei au înșelat înainte sau cel puțin au fost periculos de aproape de a face acest lucru, potrivit Betches. Dar este greu să fim surprinși când avem de-a face cu cineva care este cel mai pompos și arogant dintre semnele solare.

Dacă vrei să împiedici un Leu să te înșele, cel mai bun pariu este să îi răsfeți ego-ul, lăudându-l și validând tot ceea ce spune și face, per Astrotalk. Serios. Leul are nevoie să i se spună constant cât de fabuloși, importanți, interesanți și frumoși sunt. Desigur, fiind Lei, ei simt deja acest lucru despre ei înșiși, dar să te audă și pe tine spunând-o este cireașa de pe tort pentru ei.

Nu se poate afirma îndeajuns că acestea sunt posibilități și nu ceva definitiv sau bazat pe știință. Desigur, oricine poate înșela din orice motiv, iar în multe dintre aceste cazuri, nu este neapărat legat de un semn astrologic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: balanta- leu  berbec  gemeni  inselat  zodii 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel