Zodiacul iubirii. Ce își dorește fiecare semn zodiacal într-o relație
Data actualizării:
Data publicării:
Zodia și ascendentul îți pot oferi informații prețioase despre personalitatea ta. Citește în continuare și află ce spun astrele despre iubirea „scrisă în stele”.


Berbec

Cei născuți sub semnul de foc al Berbecului sunt unele dintre cele mai pasionale zodii. Guvernat de Marte, planeta acțiunii, ei tind să aducă o voință și o dorință neclintită de a fi cei mai buni în tot ceea ce se întâmplă în viață - inclusiv în relații.

Berbecii iubesc cucerirea mai mult decât majoritatea semnelor. Nu se joacă. Aceste persoane motivate sunt rareori timide în a face primul pas, iar caracterul lor direct în orice stare a relației este ușor de interpretat greșit ca fiind prea dur. În realitate, ei sunt pur și simplu sinceri.

Berbecii adoră să își atungă ambițiile lor. Indiferent cât de îndepărtate le sunt ideile, Berbecii apreciază să aibă pe cineva care să le reflecte cât de grozave sunt. Cineva care acționează ca o majoretă constantă și un terapeut neoficial tinde să fie partenerul lor ideal.

Adesea le place intimitatea fizică spontană și intensă, inclusiv locațiile și pozițiile aventuroase - în special cele care le permit să dețină controlul. Spiritul lor de competiție poate fi benefic pentru partenerii lor. 


Taur

Cei născuți sub zodia Taurului sunt guvernați de Venus, planeta iubirii și a frumuseții. Spre deosebire de Berbec, Taurii preferă să nu se grăbească și să se bucure de experiență. Aceste semne de pământ au deseori o afinitate pentru lucrurile fine și posedă un simț al pământului care îi menține în contact cu simțurile lor. Ei adora confortul fizic și senzualitatea, așa că indulgența în aceste domenii tinde să-i facă să „leșine” de bucurie.

La fel ca majoritatea lucrurilor din viața Taurilor, experiențele sexuale sunt considerate o nevoie esențială, la fel ca mâncarea gustoasă și hainele la modă, dar confortabile Ei apreciază atingerea fizică mai presus de orice altceva. Deși Taurul preferă orice întâlnire care implică multe atingeri lente, sărutări și contact vizual, chiar și o zi de stat pe canapea, este și mai preferabil dacă are loc într-un hotel de lux de 5 stele.


Gemeni 

Acest semn de aer jucăuș este atras de activitățile intelectuale. Cineva care îi va asculta și va dezbate cu ei și îi va ține stimulați intelectual este ca o pisicuță.

Gemenii știu ce le place - și cum să-l obțină. Acest lucru se datorează, de obicei, în mare parte, farmecului lor. Sunt maeștri ai flirtului, tachinării și sextingului, care fac parte din actul de seducție pentru semnul guvernat de gemeni. Le place să nu se grăbească cu intimitatea fizică. Odată ce trec la act, însă, fii pregătit să încerci totul și în toate modurile posibile.


Rac 

Racii tânjesc cu disperare după securitate și intimitate. În mod paradoxal, au o tendință reflexă de a se ascunde și de a se autoproteja. Pentru a convinge un Rac precaut să iasă din carapace, va trebui să îi câștigi încrederea printr-o atenție amplă - dar numai căldura și afecțiunea autentică vor fi suficiente, deoarece acest semn intuitiv își va da seama când vibrația este greșită sau efortul este neserios.

Deoarece caută siguranță, Racul se descurcă bine cu cineva care este generos cu timpul său și care acceptă cu bunăvoință dragostea intensă pe care o oferă Racul.

Nu este de obicei genul care să aibă aventuri de o noapte, Racul se va dezlănțui cu manifestări surprinzătoare și erotice de afecțiune atunci când se simte apreciat. Acest lucru nu înseamnă că le plac acrobațiile sau yoga în dormitor. Ei preferă întâlnirile amoroase cu un contact fizic amplu.

 


Leu

Stereotipurile există uneori cu un motiv. Acest lucru este rafinat de adevărat pentru Lei, care au reputația de a iubi să fie admirați. Carismatici și atrăgători, ei vor face tot posibilul să iasă în evidență în orice mulțime pentru a putea fi beneficiarul constant al afecțiunii și adulației. Acest lucru poate deveni obositor pentru partenerii lor, la fel ca și flerul lor pentru dramă.

Ceea ce este mai puțin înțeles despre Lei este că pot fi excepțional de generoși atunci când vine vorba de a-și mulțumi partenerii. Acest lucru include activitățile amoroase. Acești lei au tendința de a gravita spre poziții care le etalează puterea și forța - chiar mai bine dacă aceasta poate fi reflectată înapoi în fața unei oglinzi.


Fecioară 

Analitici și logici, Fecioarele pot fi greu de înțeles la început. Acest semn de pământ practic vrea de obicei să te înțeleagă pe deplin înainte de a se angaja definitiv. Odată ce se implică, au tendința de a rămâne fideli, pentru că, sincer, au luat deja în considerare toate motivele pentru a nu fi cu tine.

Acest semn de pământ organizat și orientat spre detalii apreciază în mod deosebit o construcție intensă - flirtul și discuțiile sexy sunt o parte esențială a preludiului pentru ei. În secret jucăuși, Fecioarele au tendința de a răspunde bine atunci când aduci un element de joacă în cotidian, inclusiv în actele amoroase. Atenție, Fecioarele se simt adesea foarte confortabil în siguranța rutinei în toate aspectele vieții.


Balanță 

Balanțele sunt guvernate de Afrodita, zeița iubirii. Le place să fie îndrăgostite și sunt adesea destul de fermecătoare și seducătoare. Cu toate acestea, pot fi mai greu de convins atunci când vine vorba de a fi seduse. Sunt niște romantici fără speranță și adoră să li se arate că îi înțelegi - de preferință sub formă de cadouri. Nimic extravagant, doar ceva care să arate că vă gândiți la ei.

Poți menține balanța echilibrată dacă le răspunzi reciproc la toate plăcerile pe care ți le oferă, inclusiv în dormitor. Atunci când se întâmplă acest lucru, vă puteți aștepta ca ei să continue să facă același lucru.

 

Scorpion 

Acest semn de apă este cu ușurință cel mai intens semn al zodiacului. Acesta nu este un lucru rău, deși necesită un partener care să poată face față profunzimilor, stărilor de spirit și unui psihic uneori misterios. Chiar mai bine dacă partenerii lor o pot egala.

Scorpionii tind să fie extrem de pasionali în viață, cu puține limite. Sexul este incredibil de important pentru acest semn de apă care se poate angaja cu ușurință în sesiuni maraton între așternuturi care introduc tot felul de picanterii.


Săgetător 

Optimist și entuziast, Săgetătorul tânjește după experiențe noi, inclusiv cele care implică călătorii și studii superioare. Un partener care poate ține pasul cu acest ritm și poate crea momente memorabile este o necesitate.

Mereu în căutarea unei noi aventuri, Săgetătorii sunt deschiși în legătură cu ceea ce își doresc în majoritatea lucrurilor, inclusiv în dormitor, O atracție și mai mare este un partener care este dispus să aducă ceva nou în această experiență, ceea ce poate fi esențial pentru ca acest semn să găsească plăcere în orice situație.

 

Capricorn 

Capricornii hotărâți și precauți au o personalitate de tipul "muncește din greu, joacă din greu", care se extinde și în relații. Au tendința de a aprecia luxul și apreciază pe cineva ale cărui gusturi se potrivesc cu ale lor. Deși aceasta nu este singura calitate pe care o caută la parteneri, dacă îi faci să primească ceva rafinat la care râvnesc, vei ajunge departe cu ei.

Capricornii sunt, de asemenea, cunoscuți pentru capacitatea lor de a fi perspicace. Semnul de pământ cu picioarele pe pământ are tendința de a nu intra într-o relație sexuală înainte de a ști unde se află într-o relație. Odată ce se simt confortabil, vor începe să exploreze experiențe ieșite din comun cu partenerul lor. Nu treceți cu vederea spooning-ul sau orice poziție care permite un contact fizic amplu și confort.


Vărsător 

La fel ca și colegul semn de aer Gemeni, Vărsătorul apreciază stimularea intelectuală și conversația. Acest semn poate fi atât de logic încât poate părea detașat chiar și de cei pe care îi iubește cel mai mult. Inima lor este dăruită cauzelor în care cred, așa că susținerea lor în planurile lor de a salva lumea este unul dintre cele mai îndrăgite acte pe care le poți face.

Angajamentul nu se află neapărat sus pe lista de nevoi relaționale pentru Vărsător. Unii ar putea spune că sunt unul dintre semnele cele mai susceptibile de a prefera o situație de "prieteni cu beneficii". Vărsătorul iubește tot ceea ce este voyeurist și modernist, cum ar fi sextingul și videoclipurile obraznice private.


Pești

Peștii adoră să creeze o conexiune adevărată cu partenerul lor. Acest lucru înseamnă să poată avea încredere că pot lăsa garda jos cu cineva și să știe că acea persoană va apărea pentru ei. Acest lucru poate fi dificil, totuși, deoarece se așteaptă ca sprijinul să se întâmple fără ca măcar să le ceară, ceea ce poate pune partenerul lor în poziția de a trebui să le citească gândurile.

Acest semn de apă simbolizat de pești duali nu-și dorește nimic mai mult decât să se contopească cu partenerul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  iubire  relatii  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel