Zodiacul modei: Care sunt cele mai stilate zodii
Moda se schimbă foarte repede şi este cam dificil de a fi mereu în tendinţe, dar există câteva semne zodiacale care se nasc cu simţul stilului.

1. Pești

Această zodie tropicală va alege întotdeauna moda în detrimentul vremii. Adoră să includă fuste în ținutele lor și nu se vor simți niciodată timide cu o mică expunere a pielii. Sunt obsedate de încălțăminte și ar putea cu ușurință să meargă pe o rampă sau chiar să danseze pe tocuri. Stilul lor vestimentar este șic, rebel și adorabil. Culoarea lor vestimentară este coraiul.

2. Leu

Leul este renumit pentru alegerile sale în materie de modă. Le plac bijuteriile extravagante, culorile vii și paietele. Au un talent uriaș pentru imprimeurile de animale și pentru țesăturile fine. Stilul lor vestimentar este avangardist și rafinat. Culoarea lor vestimentară este mov.

3. Berbec

Această zodie de foc este foarte pasionată de coafură și de accesoriile de păr, cum ar fi pălăriile și bentițele. Această zodie este una dintre cele mai fashioniste, iar stilul lor vestimentar este casual chic. Culoarea garderobei lor este roșul.

4. Taur 

Taurul este mereu la curent cu tendințele modei contemporane și este mai probabil să se orienteze către branduri de lux atunci când își face cumpărături și își stilizează ținutele. Culoarea lor vestimentară este verdele. Stilul lor vestimentar este mod, confortabil și pastelat.

5. Gemeni

Acest semn de aer îmbrățișează stilurile funky, tinerești și cu spirit liber. Ei sunt mai siguri și mai discreți când vine vorba de paleta de culori. Stilul lor vestimentar este adaptabil, dar estetic, iar culoarea lor vestimentară este galbenul pastel.

6. Balanță


Planeta guvernatoare a Balanței este Venus, așa că sunt cunoscuți pentru frumusețea lor infatuantă și pentru cele mai pitorești și extravagante ținute. Balanțele sunt adeptele țesăturilor de designer de lux și au un simț al modei plin de farmec, dar elegant. Stilul lor vestimentar este romantic și ostentativ. Culoarea garderobei lor este rozul aprins.

 

Autor: Romina Băluță | Dată: 28 iul, 09:03

Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

Gândaci, sursa pixabay/

Cum să scapi de gândacii din casă și să eviți apariția lor. Cele mai bune soluții