Zodiacul supereroilor. Ce superputere ai avea în funcție de semnul tău zodiacal
Data publicării:
Pune-ți pelerina, aranjează-ți costumul și pregătește-te să învingi forțele răului. Iată care sunt superputerile pe care le-ai putea avea, în funcție se semnul zodiacal. 

"The Marvels", cel de-al 33-lea episod din serie, urmează să ajungă în cinematografe. "The Marvels", continuă saga care a început în "Captain Marvel" și prezintă o sfântă trinitate de doamne principale: Brie Larson în rolul Captain Marvel, Iman Vellani în rolul Ms. Marvel și Teyonah Parris în rolul Photon.


Astrid Bly de la California Psychics, dezvăluie care ar fi superputerile zodiilor, în ton cu premiera noului film Marvel, potrivit NYPost. 


Berbec (21 martie - 19 aprilie)


"Onest, optimist și direct, Berbecul primește una dintre cele mai cunoscute puteri din carte. Această zodie curajoasă poate înfrunta monștrii și îi poate doborî pe băieții răi cu ușurință." De asemenea, aș putea spune că în cartea de joc a superputerilor Berbecului se mai includ și autoimolarea, spunerea adevărului cu forța brută și canalizarea furiei (resursa lor regenerabilă) în electricitate.   

Superputerea, împreună cu un păr grozav și un joc serios de umăr sunt printre calitățile definitorii ale Căpitanului Marvel.

 

TAUR (20 aprilie - 20 mai)

Fiind un semn de pământ fix simbolizat de un animal de povară cu coarne, Taurul este cunoscut pentru faptul că este profund ancorat în pământ și absolut inflexibil. Manipularea gravitației, care îi permite individului să atragă sau să îndepărteze sau să atragă obiecte spre sau de la sine, este un fel de metaforă pentru Taur, care se pricepe de minune la menținerea limitelor și la a ține oamenii la distanță.

Alte superputeri ale Taurului includ acordarea tratamentului tăcerii, împachetarea a suficiente gustări pentru a supraviețui unei ierni nucleare, blocarea oamenilor și prosperarea prin hibernare.

 

 

GEMENI (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt guvernați de Mercur, planeta minții și a gurii și sfântul patron al limbajului.

După cum explică Bly, "adaptabilitatea naturală și capacitatea de schimbare a acestui semn este mai mult o trăsătură internă decât una externă. Potrivirea perfectă pentru carisma naturală și versatilitatea Gemenilor este capacitatea de a vorbi cu oricine, indiferent de limbă".

Să nu trebuiască să taci niciodată sau să te simți exclus? Vis realizat.

Printre superputerile alternative pentru Gemeni se numără schimbarea formei, așa cum a arătat Kamala Khan, alias Miss Marvel, canalizarea vaporilor nocivi ai bârfei în energie eoliană și înșelarea celor care nu bănuiesc nimic pentru a-i face să creadă în abilitățile, teoriile sau schemele lor piramidale.

 

 

RAC (21 iunie - 22 iulie)


Racul este un semn de apă guvernat de lună, ceea ce face ca puterea lor de percepție și intuiție să fie acută. După cum relatează Bly, "Aceste suflete capricioase sunt ușor influențate de stările mentale și de "vibrațiile" oamenilor din jurul lor. Sensibile în mod natural, este logic că ar trece la nivelul următor dacă ar avea superputeri".


În universul Marvel, Empaticul este un personaj mutant din benzile desenate (și probabil Rac) care manipulează sentimentele altora în propriul beneficiu. Suprascriindu-le undele cerebrale emoționale, el este capabil să comande subtil sau să reducă grupuri întregi la o stare de catatonie docilă, fantezia secretă a oricărui Rac îndrăgostit din întreaga lume.


Superputerile secundare ale Racului includ coacerea prin inducție și inducerea vinovăției.

 


LEU (23 iulie - 22 august)

 

Leul este guvernat de Soare și apropo de această distincție nativii se concep adesea ca fiind centrul universului cunoscut. Niciodată mai presus de un pic de razzle-dazzle, fie că este vorba de un număr de dans coregrafiat, de un concert KISS, de un foc de artificii ostentativ sau de o intrare în teatru, abilitatea de a conjura și de a controla focul la cerere este atât convenabilă, cât și în concordanță cu grandomania acestui arhetip.


Alte superputeri ale Leilor includ manipularea PR-ului, prefăcându-se până când reușesc, plânsul la comandă și o abilitate stranie de a reorienta toți subiecții către sine.

 


FECIOARĂ (23 august - 22 septembrie)

Simbolizată de fecioara vestală a templului, Fecioara guvernează a șasea casă a serviciului și a ritualului. Deși mai puțin calzi și pufoși decât omologii lor din Rac, Fecioarele sunt în fruntea listei pentru grijă. Folosind scoarța pe care o găsesc, ceaiul pe care îl amestecă, legumele pe care le cultivă și sperma de animale pe care o procură, Fecioarele sunt dispuse să facă eforturi mari și ciudate pentru a vindeca ceea ce blestemă și a ușura ceea ce îi doare.

Printre superputerile alternative ale Fecioarelor se numără observația ascuțită, renunțarea tăcută și o privire laterală arzătoare.

În universul Marvel, tăticul cromat Surferul de Argint prezintă abilitatea de a se vindeca pe sine și toate celelalte materii organice și organisme vii.

 

 

BALANȚĂ (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele sunt predispuse să facă pe plac oamenilor, iar abilitatea de a citi gândurile le-ar permite să-și eficientizeze eforturile și să-și securizeze ofensiva. Deja pricepuți să știe de ce au nevoie oamenii și să le acorde sau să le refuze aceste nevoi după bunul plac, capacitatea de a citi mințile ar favoriza aspirațiile politice ale Balanței și campaniile de popularitate și putere. Citirea minții este o superputere mânuită cu aplomb de probabila Balanță Jean Grey.

Printre superputerile secundare ale Balanței se numără conturarea, aranjamentul floral, ascensiunea socială și a scăpa de orice.

 


SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)

Guvernat de Pluton, planeta morții, a schimbărilor seismice și a regenerării, Scorpionii sunt greu de ucis și construiți pentru a rezista. Alimentați de îndoială și vitalizați de răzbunare, ei continuă să lovească, chiar și mai ales atunci când șansele sunt împotriva lor.

După cum susține Bly: "La fel ca scorpionul blindat și rezistent, Scorpionii sunt rezistenți și au determinarea necesară pentru a se ridica după orice provocare. Dacă ar fi un supererou, ar fi capabili să facă față la orice și să meargă mai departe".

Vedem principiile Scorpionului de a ține ranchiună, de a deține puterea și de a se agăța de viața dragă exprimate în supervillain-ul Dar-Benn, cu părul liliachiu și care distruge spațiul.

 

 

SAGETĂTOR(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este semnul cel mai probabil să contracteze FOMO sau o boală venerică. Înclinat să evite angajamentul, pedeapsa sau responsabilitatea generală, teleportarea le permite arcașilor să scape cu mai mult, făcând mai puțin. Rătăcitori și rebeli, abilitatea de a pleca departe și în lung și în lat într-un moment se potrivește cu nevoia și viteza de zbor a zodiei de călător frecvent.

Superputerile secundare ale Săgetătorului includ mersul în gol, nonșalanța, traficul de droguri și umorul ca mijloc de deviere.

 

 

 

CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie)


Cu semnătura lor "my way or the highway, îmbogățește-te sau mori încercând", energia tăticului, Capricornul Trăiește în mod discret pentru a-i face pe ceilalți oameni și obiectele inanimate să le îndeplinească ordinele. Bly scrie: "Responsabilă și stăpânită de sine, telekinezia necesită o precizie pe care numai un Capricorn o poate aplica și se potrivește, de asemenea, cu intensitatea și energia lor".


La fel ca în cazul tuturor concentrărilor de putere, este irosită de oricine care nu se identifică drept Capricorn.


Printre superputerile secundare ale Capricornilor se numără stabilitatea financiară, iluminatul cu gaz, bunul gust, complexul de superioritate și umărul rece.

 

 

 

VĂRSĂTOR (20 ianuarie - 18 februarie)


Fiind un semn de aer fix, Vărsătorul este adesea detașat de planul fizic, călătorind deasupra taurilor-t pe un covor făcut din staniol și scame de uscător și așa le place, mulțumesc foarte mult. Atunci când li se cere să participe la viață, să vorbească despre sentimentele lor sau să le gestioneze pe cele ale altcuiva, ei preferă să pornească și să decoleze, făcând din zbor ultima lor superputere.


Alte superputeri ale vărsătorilor includ dispariția, acceptarea cu bunăvoință a ciudățeniilor din ceilalți și purtarea unui guler destul de înalt și a unei intrigi suficient de mari pentru a fi citită ca fiind genială.

 

 

PEȘTI (19 februarie - 20 martie)

 

Fiind apă mutabilă și ultimul semn din zodiac, Peștii sunt un fel de compozit al tuturor lecțiilor, energiilor și semnelor care îl preced, o supă de stele dacă vreți. Căpitanul Monica Rambeau, alias Photon, este la fel de capabilă să absoarbă și să integreze, deoarece este binecuvântată cu puterea de a vedea, transforma și îmblânzi orice tip de energie din spectrul electromagnetic.

Proiecția astrală este o altă putere proiectată a oamenilor peștilor.

Bly povestește: "Semnul Peștilor este încărcat spiritual și în ton. Puterea lor, în mod corespunzător, le-ar permite să-și părăsească corpul și să exploreze". Evadarea este modul de operare al celor din specia Pești și ce modalitate mai bună de a se disocia decât să se proiecteze astral spre pășuni mai verzi și alte dimensiuni?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”


Mama sau tata? De la cine moștenește copilul temperamentul?

Temperamentul reprezintă componenta instinctivă a modului...



pixel