Zodiacul VEDETELOR. Ce zodii sunt celebritățile tale preferate
Data publicării:
Am ales câte un reprezentant celebru din fiecare semn zodiacal, pentru a descrie cele mai importante trăsături pe care le dictează astrele. 

Berbec: Reese Witherspoon

Reese este un lider înnăscut care are foarte multă carismă. Acest semn de foc este îndrăzneț, încrezător și atrage atenția. Nu numai atât, dar acest semn este ambițios, asertiv și nu tolerează nicio prostie. Cu toate acestea, Berbecii sunt, de asemenea, nerăbdători, încăpățânați și urăsc să fie conduși. Acesta este motivul pentru care Reese are acum propria companie de producție care realizează filme despre femei complexe și independente. 

Taur: Adele

Taurul este guvernat de Venus - planeta iubirii și a pasiunii - dar este și un semn de pământ fix, ceea ce îi face pe Tauri încăpățânați și hotărâți. Adele întruchipează perfect această combinație. Ea are puterea de a crea artă frumoasă și emoționantă, dar o face doar în condițiile ei. Capabilă de o concentrare intensă, nu se grăbește niciodată. Ea deține controlul asupra propriilor decizii creative.

Gemeni: Kendrick Lamar

Chiar dacă Kanye s-a descris ca fiind "Geamănul suprem", unii ar putea spune că el reprezintă o manifestare imatură a semnului. Pe de altă parte, Kendrick își canalizează dualitățile în proiecte coezive, elocvente și inspirate. Kendrick trece perfect de la o personalitate la alta în muzica sa, de la milionarul fanfaron la campionul umilinței și al progresului. 

 

Rac: Selena Gomez

Selena s-a descris recent ca fiind "perfect imperfectă", ceea ce reprezintă, de asemenea, semnul Racului pe scurt. Racul este cunoscut pentru maturitatea sa spirituală, karmică și artistică. Sunt foarte sensibili la mediul înconjurător și la emoțiile lor, ceea ce îi face să fie grijulii, generoși și intuitivi la nevoile celorlalți. Selena este una dintre puținele celebrități cărora pare să le pese cu adevărat de fanii ei.

Leu: Kylie Jenner

Îți amintești când Kylie Jenner a fost însărcinată prima dată? Nimeni nu a știut cu adevărat, dar noi încă vorbim despre asta. Aceasta este puterea unui Leu adevărat. Leii sunt descriși în mod stereotip ca fiind oameni vanitoși și obsedați de sine. Dar ei sunt oameni cu adevărat iubitori care prosperă cu complimente și recunoaștere. Kylie este exemplul perfect al unui Leu care a crescut în lumina reflectoarelor. Ea se descurcă cu atenția ca o expertă și a fost suficient de înțeleaptp pentru a construi un imperiu al cosmeticelor.

Fecioară: Zendaya

Zendaya este extrem de tânără, dar deja și-a dat seama de viața ei mai bine decât majoritatea adulților. Acesta este palmaresul unei Fecioare în elementul lor. Pot fi sceptici, perfecționiști autocritici, dar se gândesc la orice. Zendaya se gândește de la stilul ei pe covorul roșu până la modul în care imaginea ei va afecta fetele tinere. Ea este atentă în cel mai bun mod posibil. Știe de unde a venit și știe încotro se îndreaptă. Dacă natura ei de Fecioară continuă să își facă treaba, ea va cuceri lumea destul de curând.

 

Balanță: Halsey

Billboard a numit-o pe Halsey "cea mai progresistă vedetă pop". Ea lucrează din greu pentru armonie și flexibilitate în viața ei, depășind adesea limitele pentru a le arăta fanilor ei că îi pasă. De asemenea, Balanțele urăsc să fie părtinitoare și urăsc să fie percepute ca fiind părtinitoare. Sunt desăvârșiți în a lua în considerare mai multe perspective diferite și se înclină cu încăpățânare spre opțiunea care favorizează egalitatea. Halsey a fost extrem de vocală în ceea ce privește problemele sociale: a vorbit împotriva sexismului din industria muzicală. 

Scorpion: Lorde

Scorpionii sunt persoane intens private, misterioase și secrete. Sunt adesea citiți ca fiind misterioși, dar de cele mai multe ori sunt doar neînțeleși. Scorpionul tipic este foarte dezvoltat, atât din punct de vedere intelectual, cât și spiritual. Lorde a găsit priza perfectă pentru natura obsesivă, uneori autodistructivă a semnului său - și a folosit-o pentru a se transforma, pentru a-și înălța emoțiile și a-i inspira pe alții într-un mod tipic Scorpionului.

Săgetător: Nicki Minaj 

Ca un adevărat Săgetător, Nicki Minaj nu se ferește niciodată să fie cea mai bună. Nu vei vedea niciodată un verset al lui Nicki Minaj care să nu menționeze rolul ei ca fiind cea mai influentă și cea mai bine vândută rapperiță din toate timpurile. Săgetătorii sunt, de asemenea, indivizi carismatici, seducători și încrezători, iar asta este ceea ce îi atrage pe oameni la Nicki Minaj. Ea trăiește pentru notorie. O femeie independentă, talentată, care stă singură în vârf, dar nu se simte niciodată singură.


Capricorn: Michelle Obama

Michelle Obama este super cu picioarele pe pământ, practică și capabilă. Ea a petrecut 8 ani într-un loc de muncă pe care nu și l-a dorit și nici nu l-a cerut, dar a rămas totuși puternică și cu încredere într-un mod în care numai Capricornii pot. Această zodie adoră, de asemenea, să le demonstreze oamenilor că se înșeală și exact asta a făcut.

Vărsător: Harry Styles 

Harry Styles a dovedit că este capabil să se reinventeze. Cu debutul său autointitulat, și-a împins propriile limite și a evoluat fără teamă ca artist sub privirile critice ale tuturor snobilor muzicii care l-au catalogat ca fiind doar un star pop drăguț. Vărsătorii sunt renumiți ca fiind oameni cu mintea deschisă, curioși și adaptabili, iar acesta este motivul pentru care Harry Styles se remarcă în mod natural.

Pești: Rihanna

Acest semn este, de obicei, stereotipizat ca fiind ciudatul visător cu ochii deschiși - cu capul în nori, total ieșit din comun. Dar, în realitate, au o atitudine nepăsătoare, la fel ca Rihanna. Au un puternic simț al sinelui și nu le pasă dacă acesta se potrivește cu opinia publică. Peștii sunt plini de empatie și compasiune, dar când vine vorba de propria persoană, sunt niște indivizi revoluționari. În stilul clasic al Peștilor, Rihanna navighează prin lume folosindu-se de intuiția ei ascuțită și înțeleaptă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: adele  celebrități  halsey  horoscop  lorde  Reese Witherspoon  Rihanna  Selena Gomez  vedete  zendaya  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel