Zodiacul VEDETELOR. Celebrități născute în zodia TAUR
Data actualizării:
Data publicării:
Iată care sunt vedetele născute în zodia Taurului și care sunt trăsăturile pe care le dictează acest semn zodiacal.

Taur

(21 aprilie-21 mai)

Taurul este un semn zodiacal puternic, căruia îi place foarte mult stabilitatea și îi place să fie cu picioarele pe pământ. Guvernat de planeta Venus, Taurul este pragmatic, îi place tot ce este frumos, are talente artistice și senzualitate. Acesta devine cel mai fericit, în momentul în care dispune de siguranță materială și are toate lucrurile de bază, de care are nevoie pentru a trăi: mâncare, hrană, un partener stabil. 

Chiar dacă la început Taurul poate părea indolent, pasiv, acesta își va schimba complet atitudinea la primul impuls. Acesta mai este un semn zodiacal posesiv și are niște convingeri fixe, pe care nu i le poate schimba nimeni.

Taurul mai este cunoscut și pentru caracterul blând, răbdător, uneori chiar prea încet. Dacă Taurul va avea probleme de sănătate, cel mai probabil acestea vor fi declanșate de grijile materiale.

Celebrități născute în zodia Taur

Megan Fox 

Penelope Cruz 

Michelle Pfeiffer 

Jessica Alba

Adele 

Kelly Clarkson

Cate Blanchett

Uma Thurman

Natalia Oreiro 

Cher 

Chris Brown 

David Beckham

George Clooney 

Robert Pattinson 

Vedete din România

Anca Ţurcașiu 

Mona Muscǎ 

Roxana Ionescu 

Jojo 

Carmen Brumă 

Anda Adam 

Ion Ţiriac 

Florin Cǎlinescu 

Robert Turcescu 

Anghel Iordǎnescu 

Alex Velea 

Zodiacul VEDETELOR. Celebrități născute în zodia BERBEC

Femeia Taur

Nativele Taur au foarte mare nevoie de siguranță materială, pentru a se simți în confort. Acestea sunt niște firi calme, dar și romantice și caută întotdeauna să aibă relații de lungă durată, care le oferă stabilitate.

"Femeile Taur au nevoie de foarte mult confort, de foarte multă siguranță. Acestea sunt mai tradiționale, mai conservatoare, mai liniștite, vor armonie. Ele mai au nevoia de a nu fi grăbite, simt nevoia să fie totul foarte predictibil, să fie totul sigur. Femeile cu luna în Taur sunt foarte devotate, liniștite la serviciu, reușesc să stingă conflicte, vor să fie totul așezat. Femeilor cu Venus în Taur le plac legăturile de lungă durată, stabilă, le place un vin fin, o cină romantică, le place tot ce este de calitate și au un simț artistic și estetic extraordinar. Dacă vrei să o cucerești, aceasta nu se dezvăluie repede, ea stă și vrea să te cunoască, vrea să fie curtată clasic. Femeile acestea sunt acuzate uneori că au acest simț materialistic. Nu este intenționat, ea doar are nevoie de siguranță, vrea să aibă stomacul plin, pentru că dragostea trece prin stomac." , a spus Daniela Simulescu la Interviurile Spectacola.

 

Bărbatul Taur

"Nativii Taur sunt molcomi, nu trebui să-i pui să facă mai multe lucruri în același timp. Pe un bărbat Taur nu trebui să te superi, dacă nu te-a auzit la un moment dat, pentru că el este foarte concentrat la ceea ce face. Taurul este și foarte posesiv, adică vrea să fie mereu cu tine, să facă lucrurile împreună cu tine. De asemenea, el este foarte răbdător, nu-i place să se grăbească și nu-i plac nici surprizele. Aceștia sunt foarte senzuali și au nevoie de atingeri, de contact fizic foarte mult. Aceștia trebuie să își asigure partea financiară, pentru că astfel nu se va simți bine. Poate fi și foarte darnic, romantic, dar poate avea și momente când este mai economic. Este căpos, încăpățânat și nu-i place conflictul, mereu vrea să așeze, să liniștească. ",a spus Daniela Simulescu pentru Spectacola.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: International
Tagurile articolului: horoscop  taur  vedete 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel