Zodii afectate de retrogradarea lui Mercur. Nebunia începe pe 2 aprilie 2024
Data publicării:
Mai multe zodii vor fi afectate de retrogradarea lui Mercur. Nebunia începe pe 2 aprilie 2024.

Pe 2 aprilie 2024, Mercur începe să retrogradeze în Berbec și va rămâne așa până pe 25 aprilie. Nu avem de-a face cu o retrogradare simplă deoarece va juca un rol important în astrograma Eclipsei/Lunii Noi din Berbec de pe 8 aprilie. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna aprilie va fi plină de surprize pentru tine! Nu am putea spune dacă unele plăcute sau neplăcute. Dar, cu siguranță, multe dintre ele bizare. Mercur retrogradează în semnul tău. Și s-ar putea să ai parte de numeroase amânări și anulări. Dar, și tu te vei răzgândi de nenumărate ori. Cumva, vei simți că îți lipsește curajul de altădată, dar adevărul este că nu vei mai putea fi la fel de inconștient. Recomandarea astrelor este să nu mai respingi răbdarea, ci să faci tot posibilul să o accesezi.

 

VEZI ȘI: Irina Margareta Nistor: A murit. Dați-o încolo de treabă, nu mă sunați și pe mine să-mi spuneți? Să nu dea nimeni un telefon?

 

Rac/Ascendent în Rac

 

Mercur va retrograda în casa a zecea, a carierei și a autorității. Pe toată durata lunii aprilie, te vei confrunta cu multe momente stresante pe plan profesional. Deseori, vei fi în criză de timp și vei avea senzația că totul se poate nărui într-o clipită. Dar, Mercur retrograd nu vrea decât să găsești metode mult mai bune pentru a-ți rezolva problemele. Îți recomandăm să nu treci la fapte dacă nu ai dovezi clare. Mai ales după discuțiile cu șefii sau persoanele autoritare. 

 

VEZI ȘI: Viorel Teacă, fost polițist: Așa aflați cine vă ascultă telefonul. Iată codul secret!

 

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur va retrograda în casa a șaptea, a relațiilor și a parteneriatelor. Vor reapărea unele subiecte în discuțiile cu persoana iubită. De asemenea, s-ar putea să reiei legătura cu unele persoane din trecutul tău amoros. Cei singuri vor avea numeroase oportunități de a cunoaște posibili parteneri, dar recomandarea principală este aceea de a evita deciziile serioase până la finalul lunii, a spus Daniela Simulescu.

 

Astrologul DC News a mai vorbit despre o zodie afectată. Aflații mai multe aici: https://www.dcnews.ro/cele-patru-zodii-afectate-de-retrogradarea-lui-mercur_954516.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Anca Murgoci
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel