Zodii care au tras lozul câștigător în 2024. Voropchievici, detalii pentru norocoșii horoscopului
Data actualizării:
Data publicării:
Anul 2024 este anul a patru zodii!

Vor străluci, vor renaște, vor avea doar reușite! Vorbim despre norocoșii anului 2024 în materie de astre. Nativii din Berbec, Taur, Gemeni, Balanță au tras lozul câștigător în 2024. Sunt de-a dreptul de invidiat! N-o spunem noi, ci celebrul numerolog Mihai Voropchievici. 

 

El a venit cu vești bune pentru Berbec, Taur, Gemeni, Balanță în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel.

 

Haideți să vedem cine va primi cei mai mulți bani!

 

Berbec

 

„Va avea succes în proiecte noi și va atrage oportunități financiare semnificative. Berbecul știe cum să experimenteze o renaștere. Atunci când ai energie, dar și încredere în tine în 2024, cu o abordare curajoasă și determinare, vei obține succes în tot ce înseamnă proiecte noi. Berbecii vor avea oportunități financiare semnificative. În domeniul iubirii, vor trăi momente intense și pasionale. Călătoriile planificate vor fi pline de aventură și descoperiri fascinante. Cei care nu au obligații sunt cei mai favorizați, dar favorizați sunt și cei care sunt într-un parteneriat”

Taur

 

 

„Taurii vor avea parte de prosperitate și stabilitate financiară, ce-și doresc ei mai mult. Un Taur care n-are bani, pe termen lung, este un Taur mort. Dar anul 2024 aduce Taurului bani, bani și bani. Taurul este un favorit în ceea ce înseamnă prosperitate financiară și consolidare a stabilității materiale. Face investiții bine gândite. Și munca lor asiduă va da roade. Șansa este de partea lor în 2024. În iubire, vor întâlni un partener cu care are aceleași valori. Pentru unii Tauri, călătoriile romantice vor fi benefice în sensul că își vor întări relația (dacă au deja un partener). Dacă pleacă singuri, nu va afla nimeni ce vor trăi acolo. Nu prea spun nimănui ce aventuri trăiesc, sunt cam secretoși”

Gemeni

 

„Vor avea o comunicare inspirată în 2024. Datorită comunicării, vor avea relații armonioase. Vor experimenta o îmbunătățire semnificativă în abilitățile lor de comunicare. Poate mai învață tehnici noi de manipulare. Schimbarea pozitivă îi va ajuta pe Gemeni să construiască relații mai armonioase ca până acum, mult mai profunde în toate aspectele vieții. În domeniul financiar, ideile lor inovatoare vor atrage succesul. Călătoriile le vor oferi tot felul de oportunități de învățare, conexiuni interculturale, dar și posibilități de a face ceva bani”

 

Balanță

 

 

„Are parte de iubire și realizări personale. Va fi un an în care Balanțele vor străluci atât în dragoste, cât și în realizări personale. Vor atrage parteneri care vor completa perfect echilibrul lor emoțional, iar progresele în carieră le vor aduce satisfacții personale și profesionale. Călătoriile vor contribui la dezvoltarea personală. Vor descoperi mai multe aspecte noi de viață. 2024 se anunță un an rodnic, de renaștere pentru Berbec, Taur, Gemeni și Balanță”

 

VEZI ȘI: Voropchievici - horoscop 12 - 18 februarie 2024. Zodia care va avea o săptămână fabuloasă - https://www.spectacola.ro/voropchievici-horoscop-12-18-februarie-2024-zodia-care-va-avea-o-saptamana-fabuloasa_36683.html#google_vignette

 

VEZI ȘI: Aceste telefoane mobile vechi sunt un adevărat tezaur. Le mai ai? Poți vinde unul chiar cu 30.000 euro - https://www.spectacola.ro/aceste-telefoane-mobile-vechi-sunt-un-adevarat-tezaur-le-mai-ai-poti-vinde-unul-chiar-cu-30-000-euro_36686.html

 


Autorul articolului: Anca Murgoci
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel