Zodiiile și umorul. Ce tip de glume preferă fiecare semn zodiacal
Data actualizării:
Data publicării:
Iată care este tipul de umor la care reacționează fiecare semn zodiacal. 


Berbec - Replici rapide care pot fi puțin cam grosolane

Berbecul este primul semn al zodiacului și este un semn de foc care se ocupă cu rapiditatea. Toate aceste lucru înseamnă că Berbecii au un simț al umorului care poate fi oarecum pe partea grosolană din cauza naturii lor înflăcărate. De asemenea, ei găsesc că replicile de o singură lovitură sunt amuzante și le sincronizează bine. Asta le include chiar și pe cele care pot fi considerate banale.

Taur- Apreciază umorul care implică latura lor indulgentă

Mulți Tauri au tendința de a fi indulgenți, pentru că, să fim sinceri, fac prea multe cumpărături și sunt gurmanzi totali și vor cheltui bani grei pe cea mai în vogă gustare. Ei știu acest lucru și sunt capabili să râdă de ei înșiși.

Gemeni - Totul este permis în funcție de starea de spirit

Gemenii reprezintă versatilitatea și comunicarea. Nu sunt previzibili și asta este valabil și pentru simțul lor al umorului. Ei pot găsi umorul negru amuzant la un moment dat și s-ar putea să nu-l aprecieze în alt moment și să prefere să meargă pe umorul relaxat și banal. Depinde cu adevărat de zi și de starea lor de spirit.

Rac - Umor lejer

Racii pot fi sării noștri sensibili și de aceea simțul lor de umor este foarte ușor, ceea ce poate părea o prostie pentru toți ceilalți. sunt foarte emotivi și nu apreciază umorul în același mod în care ar face-o un Berbec sau chiar un Gemeni.

 


Leu - Stand Up Comedy


Leul este un semn de foc care reprezintă jucăușia, distracția, tinerețea și faptul de a fi în centrul atenției. Iar dacă ai ghicit că stand-up comedy este stilul Leului, atunci ai dreptate. Nimic nu îl face pe un Leu să râdă mai mult decât glumele oricărui comediant de stand-up, de asemenea, fiecare Leu crede că este cea mai amuzantă persoană din cameră 


Fecioară Orice mic detaliu pe care îl observă și care li se pare ciudat


Fecioarele au tendința de a fi supra-analizatori. Așa că simțul umorului unei Fecioare are cu siguranță un stil propriu, deoarece sunt genul care sesizează cele mai ciudate detalii despre lucruri și vor găsi umor în ele și nu te vor lăsa să le trăiești.


Balanța - Umor ușor de care profită pentru a atenua situațiile dificile


Balanțele au tendința de a rămâne la umorul ușor care este cu siguranță clasificat G-rated. Dar ei vor profita de el și vor folosi acest lucru în avantajul lor atunci când lucrurile devin ciudate și tensionate. Ei sunt cei care îi fac pe oameni să râdă atunci când ar putea simți că vor să se descarce pe cineva. 


Scorpion - Întunecat și sarcastic


Scorpionul tipic s-ar putea să nu-și arate simțul umorului pe care îl are față de persoanele pe care nu le cunosc. Dar, odată ce te lasă să intri în viața lor, vei vedea că Scorpionul se bucură de un umor care poate fi considerat întunecat și chiar sarcastic. 

 

 


Săgetător - Găsește umor în orice, chiar dacă nu este potrivit

Săgetătorul este copilul nostru sălbatic, așa că nu este o surpriză faptul că Săgetătorii noștri găsesc umor în aproape orice și în orice. Ei își dau capul pe spate râzând - la fel ca semnul său opus, Gemenii.

Capricorn - Umor sec

Capricornii nu sunt despre distracție și, după cum vă puteți imagina, umorul care este asociat cu Capricornul este uscat. Umor sec pur și simplu, pe care ei ar fi singurii care l-ar aprecia.

Vărsător - Stil de umor excentric

Vărsătorii tind să se încadreze în tipul de umor care poate fi considerat ciudat și excentric pentru ceilalți. Dar, ei îl înțeleg și îl apreciază pentru că sunt foarte creativi și intuitivi. Asta înseamnă că ar înțelege și le-ar plăcea o glumă care poate fi obscură pentru alții. 

Pești - Glume intelectuale care adesea trec peste capetele oamenilor

Peștii își stimulează mereu mințile și cu asta spus totul este despre a fi inteligent. Asta înseamnă că stilul lor de umor este stilul intelectual și ar fi genul care ar spune oamenilor glume care ar trece peste capetele tuturor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: umor  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel