Zodiile care au șansa să se îmbogățească foarte ușor. Camelia Pătrășcanu: „Pot strânge avere și se bucură de averea lor”
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a dezvăluit care sunt zodiile care pot să obțină adevărate averi. 

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Fanatik, care sunt zodiile care au șansa să se îmbogățească foarte rapid. Norocul este întotdeauna de partea lor. 

Pentru Berbeci, munca este foarte importantă. Sunt avangardiști de felul lor. Sunt întotdeauna cu un pas înainte. Au mereu idei originale, pe care le pun în practică. Sunt interesați să obțină repede bani, nu le place să stea să aștepte. Riscă și tocmai de aceea pot pierde bani. De asemenea, trebuie să fie atenți la alianțe, la aliați. Pot pierde bani pe mâna altora.

 Pentru Tauri, banii pot veni ușor și vor să îi facă ușor, în general prin muncă plăcută, prin ceva care li se potrivește foarte bine. Țin la calitatea vieții și nu vor să se chinuie. Pot câștiga bani din diverse îndemânări. Pot pierde bani din neglijență juridică. Nu sunt atenți poate la acte.

Pentru Gemeni, atenția vizavi de bani e subliniată, chiar sunt zgârciți. Țin la banii pe care îi câștigă și știu să îi adune. Ajung la un moment dat să aibă sume mari de bani. E bine să fie riguroși cu investițiile, nu prea dau cu împrumut. Nu riscă să facă investiții proaste. Pot pierde bani dacă rămân tributari unui anumit mecanism care a avut succes cândva, dar acel mecanism nu mai funcționează.

Pentru Raci: pot strânge avere în timp, nu dintr-odată! Pot strânge avere și se bucură de averea lor. E adevărat, în general sunt considerați economi, zgârciți. Când nu își oferă niște plăceri e pentru a vedea că nu scade pușculița. Au șanse să atingă bogăția mai ales în a doua jumătate a vieții.

Leii obțin bani din munca în echipă. Sunt mai spornici când lucrează alături de alții, nu când sunt singuri. Într-un mecanism fiannciar au nevoie de echipă și echipa le aduce bani. Riscul vine de la faptul că se pot împrăștia în prea multe zone, inițiază prea multe proiecte.

Fecioarele lucrează foarte bine în echipă. Parteneriatele sunt cele care le ajută să își pună în valoare atuurile. Sunt ca noște bobocei care înfloresc când li se spune că e bine ce fac, cel puțin la început. Sunt atente cu banii lor și țin cont că banii lor se datorează și altora, chiar dacă ele sunt de bază. Riscurile sunt date de ruptura bruscă a unor alianțe, dacă sunt lăsate baltă și se repliază mai greu.

Balanțele știu să acumuleze bani, simt calitatea lucrurilor, sunt preocupate de bogăție, vor s-o aibă, dar alături de cineva. Nu le place să stea lângă o persoană săracă. Cât despre Scorpioni, banii pot veni ușor. La ei vin banii cel mai ușor. Nu se chinuie prea mult. Găsesc mereu mecanismele simple, operațiunile cele mai fluide prin care îi pot câștiga. În general, cam au noroc la bani. Pot face afaceri foarte diferite între ele. Se repliază repede după un eșec și pun la loc banii repede. Riscurile sunt date de lipsa chibzuinței.

Săgetătorii sunt zgârciți cu banii. Pot ajunge foarte bogați în timp. Chiar dacă sunt norocoși financiar în tinerețe, cam împrăștie banii. Le place să câștige banii prin competența lor, să muncească pentru ei, dar nu din greu.

Capricornii fac bani din ingeniozitate intelectuală. Sunt creativi, deștepți. Sunt mobili, flexibili și țin pasul cu vremurile. Pot fi inovativi, iar aceste inovații le aduc bani. Pot face bani foarte ușor cu ajutorul ingeniozității lor. Pot pierde bani din mărinimie.

 Vărsătorii nu au ca preocupare banul, iar dacă devine, simt că vine în viața lor doar dacă fac ceea ce le place. De asemenea, banii pot veni și dacă fac lucruri de anvergură, acțiuni care se adresează mulțumilor, bunuri de care se bucură multă lume. Pot avea perioade multe de neplăceri financiare. Pot pierde bani din cauza lipsei consecvenței profesionale.

Peștii sunt interesați de bani și depun eforturi pentru ei. Nu spun nu dacă sunt ajutați financiar, dar în spatele ajutorului își creează mecanisme de a rezista și atunci când sprijinul se retrage. Mereu au în spate o viziune, o intuiție, un plan B.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   bani  camelia patrascanu  horoscop 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo

Adda tună și fulgeră, după ce a apărut în podcastul moderat de Teo Trandafir. Ce nemulțumire are artista: „Atât vreau să vă spun” / Video

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău a spus în direct la TV cine sunt nașii fiului ei, Isaia. Sunt printre cele mai cunoscute vedete din România

Captură video: YouTube/Kanal D2. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

Teo Trandafir, reacție tranșantă după ce Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan: „Dacă ești cu el și îți faci speranțe...”

Badea

Mircea Badea a încins Internetul! Imagini de infarct

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Serghei Mizil a rupt tăcerea. De ce nu vorbește cu Monica Tatoiu de mai bine de 12 ani: „Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul”

Captură video: YouTube/Cătălin Mărută

Rux, apariție îndrăzneață la TV. Cătălin Măruță a rămas mut de uimire, după ce influencerița a venit îmbrăcată doar în bluză: „Pe sub cămașă mai ai ceva?”

Captură video: YouTube/Povesti de Film, cu Mara Banica

„Tu pui la inimă?”. Vali Vijelie a dat cărțile pe față. Ce i-a spus soției sale, Carmen Rusu, imediat după ce a înșelat-o cu altă femeie

Irina Margareta Nistor ne-a spus cine este cel mai bun actor român: „Cel mai izbutit, dar și care ne-a adus beneficii de imagine”

Captură video YouTube/JORGE OFFICIAL

Jador a trecut peste despărțirea de Oana Ciocan! Cine este tânăra de care s-a îndrăgostit: „Aș da orice să mă iubească ea” / Video

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va renaște /video

Top cupluri cu aceeași zodie. Mihai Voropchievici: Ei vor fi uniți pe viață de iubirea lor!

Sursă foto:Instagram/ Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, motivul pentru care femeile își cumpără genți scumpe: „Niciun bărbat nu a spus vreodată...”


Clubul de fotbal „U” Cluj anunță un nou transfer

Superliga României a debutat astăzi, 12 iulie, dar clubul...pixel