Zodiile care trebuie să fie ATENTE la MESAJUL lui LILITH în 2022
Data publicării:
Lilith a intrat în semnul Racului pe 14 aprilie 2022 și va rămâne acolo până pe 8 ianuarie 2023. Lilith se poate interpreta în raport cu Priap, dacă Lilith este independența, Priap este teama și trauma. Arată exact unde tragem cu dinții de ceva ca să nu pierdem, dar din păcate vom pierde, arată teama noastră. Arată o traumă care ne doare, dar de care nu ne putem detașa.

Figura revoluționară a lui Lilith încă menține un efect năucitor asupra noastră și asta probabil din cauza faptului că nu știm foarte multe lucruri despre ea. Lilith, femeia independentă, cunoscută ca fiind un demon al nopții sau prima soție a lui Adam, umple pagini de mitologie cu trecutul său controversat.

Sunt câteva zodii care vor fi provocate de către Lilith în 2022 și care ar face bine să fie atente la mesajul acesteia. Este vorba despre Berbec, Rac, Balanță și Capricorn!

Berbec / Ascendent în Berbec

Apar evenimente destul de importante pe plan profesional, însă nu ai încredere în ceilalți și în oportunitățile care ți se arată. Va trebui să știi să jonglezi cu ambele cadre importante din viața ta – cel profesional și cel familial. Mesajul lui Lilith este că trebuie să nu te mai întorci obsesiv către familie, ci să fii tu însuți, dezlegat cumva de ancora ce te trage spre ei. Cu Lilith în casa a 4-a, iar Priap în casa a 10-a vor fi atât de multe evenimente în cadrul familiei, încât să te facă să îți dai seama că unele lucruri nu depind de tine, că nu este sfârșitul lumii. Vorbim de casă, de familie, de atașamente, chestiuni de care tu ai tendința să tragi, să le cari, să le duci în spate, însă lucrurile se întâmplă tocmai ca să îți arate cine ești tu. 

Rac / Ascendent în Rac

Mesajul lui Lilith pentru voi este să evadați, să vă câștigați independența, poate să mergeți la un loc nou de muncă, să experimentați ceva nou, să nu mai fiți supuși! Cei care au mult marcaj de Rac în astrograma lor pot întâlni următoarele două situații – fie scapă de anumite locuri în care stăteau doar de dragul de a sta, fie vă bagă în anumite situații în care vă implicați, în anumite lupte. Priap este în casa a 7-a, nu o să vă fie ușor să fiți independenți pentru că voi aveți nevoie de atașament, conexiune, legătură. Dar Lilith vine și zice să vă rupeți, cei din jurul vostru vor rămâne uimiți de comportamentul vostru. Lilith e foarte bună profesional, dacă vreți un proiect pe cont propriu, o afacere. 

Citește continuarea pe ASTROSENS


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  horoscop  lilith  mesaj  zodii 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel