Zodiile în filmele de groază. Cine moare primul, cine scapă teafăr și cine este personajul horror
Data publicării:
Cum ai muri într-un film de groază, în funcție de semnul tău zodiacal. Vei fi tu ultimul care rămâne în picioare după o noapte de groază? Sau ești, de fapt, ucigașul deghizat?


Halloween-ul este aici și nu există o modalitate mai bună de a sărbători cea mai înfricoșătoare perioadă a anului decât vizionând filmul tău preferat de groază. Fie că ești un iubitor al clasicelor horror care găsesc o cale de a păcăli criminalul, fie că în secret îți dorești ca toată lumea să moară în acea cabană din pădure, aceste filme au tot ce ai nevoie pentru un octombrie înfricoșător. Toată lumea are un film slasher preferat sau un film de groază de urmărit, dar te-ai întrebat vreodată dacă ai ceea ce îți trebuie pentru a supraviețui unei situații de groază din viața reală? Cele mai multe semne zodiacale nu au ceea ce le trebuie pentru a scăpa din ghearele criminalului, potrivit Parade.

 

Iar în acest articol inspirat de Halloween, doar o singură zodie norocoasă va scăpa cu viață, iar una dintre ele va fi dezvăluită ca fiind criminalul. 

Berbec: Moare încercând să fie eroul

Berbecul este prietenul neînfricat din orice grup, ceea ce înseamnă că nu ți-e frică de nimic. Stilul tău de viață aventuros te duce în locuri dincolo de cele mai nebunești vise, dar poate fi, de asemenea, ceea ce te bagă în necazuri. Așadar, nu este improbabil să te trezești în fața unui criminal într-o locație necunoscută. Fiind persoana loială și curajoasă care ești, ai fi primul care s-ar ridica și ar găsi o cale de ieșire din situația terifiantă în care vă aflați cu toții. Chiar și atunci când tensiunile sunt mari și toți ceilalți sunt paralizați de frică, tu ai curajul de a lupta. Din păcate, ucigașul se bazează pe faptul că vei fi impulsivă și reactivă atunci când oamenii la care ții sunt în pericol, și așa s-ar putea să sfârșești prin a-ți găsi sfârșitul.

 

Taur: Moare după ce s-a despărțit de grup


Taurul este semnul de pământ cu picioarele pe pământ și practic, renumit pentru că are o atitudine încăpățânată. Îți place să te ții de o rutină previzibilă și să eviți să îți asumi riscuri ori de câte ori este posibil. Este puțin probabil să te regăsești în acest scenariu în primul rând. Așa că, atunci când îți dai seama că lucrurile merg spre rău, ești genul care preia conducerea și încearcă să rezolve situația pe cont propriu, în timp ce grupul se ceartă dacă să înfrunte criminalul sau să încerce să fugă în siguranță. Preferi să te desparți și să încerci să scapi de unul singur înainte ca lucrurile să se înrăutățească, ceea ce îi permite ucigașului să profite de abordarea ta solitară și să te transforme într-o țintă timpurie.

 


Gemeni: Moare după ce l-a provocat pe ucigaș.


Gemenii sunt fluturele social fermecător al zodiacului. Aveți un spirit rapid și un farmec extrovertit care vă atrage o mulțime de prieteni. Probabil că tu ești cel care a planificat această mică escapadă de vacanță și ești supărat că un psihopat din pădure a decis să-ți strice weekendul petrecut cu prietenii tăi. Fiind cel mai expresiv membru al zodiacului, ești primul care își exprimă suspiciunile atunci când lucrurile merg prost. Și, deși mintea ta rapidă este un atu incontestabil, nevoia ta de a avea ultimul cuvânt îți trădează în cele din urmă poziția și îi oferă criminalului șansa de a te reduce la tăcere o dată pentru totdeauna.

 


Rac: Moare încercând să salveze un prieten

Racul este familistul zodiei și probabil că te blestemi că ai ajuns într-o asemenea încurcătură! Deși unii te văd ca pe un plângăcios, ești mai dură decât pari, ceea ce te face un adversar de temut pentru un ucigaș căruia îi place să subestimeze oamenii. Știi cum să-ți transformi frica în combustibil - și asta te va ține în viață mai mult decât majoritatea. Cu toate acestea, criminalul știe că nu trebuie să pună la cale o capcană elaborată pentru a te scoate din ascunzătoare; trebuie doar să-ți ia ostatic pe cel mai bun prieten sau pe cel mai iubit din grup și să aștepte ca tu să faci ceva eroic (și stupid). Ai o inimă mare, Racule, ceea ce, în cele din urmă, duce la dispariția ta.

 


Leu: Moare în timp ce se cuplează cu cineva

Leul este cunoscut ca fiind extrovertitul iubitor de distracție dintre semnele zodiacale. Probabil că așteptai cu nerăbdare această escapadă de vacanță ca pe o oportunitate de a te distra, de a juca jocuri precum spin the bottle și poate chiar de a-ți mărturisi sentimentele față de iubitul tău. Cu toate acestea, crimele recente au pus un impediment în planurile tale. În ciuda pericolului, sunteți hotărât să faceți o mișcare. Te furișezi cu iubitul tău în speranța de a scăpa împreună și de a vă apropia. Din păcate, criminalul pare să se bazeze pe distragerea ta. În cele din urmă, voi doi vă prindeți într-o îmbrățișare finală, chiar în momentul în care criminalul lovește și vă elimină. Cel puțin ai reușit să fii alături de iubita ta în cele din urmă.

 

 

Fecioară: Moare după ce a descoperit identitatea ucigașului

Fecioara este detectivul calculat și atent al grupului. Ați ținut notițe despre colegii de cabină pe tot parcursul călătoriei. Ești primul care găsește un indiciu care te ajută să ajungi la identitatea ucigașului, iar abilitățile tale analitice sunt atât de ascuțite încât ești convins că ai nimerit identitatea acestuia. Și o faci! Tocmai de aceea, criminalul decide să scape de tine mai devreme decât se aștepta. Nu-ți face griji; te felicită pentru că ești singurul suficient de deștept pentru a-i desluși și îți explică cum s-a întâmplat totul... înainte de a-ți pune capăt existenței și de a colecta toate dovezile care ar putea să te indice ca fiind criminalul.

 

Balanță: Moare după ce l-a rănit pe ucigaș.


Balanța are reputația de a fi pacificatorul grupului și cel rezonabil. Dar când vine vorba de criză, nu joci după regulile nimănui în afară de ale tale. Deși iubești viața simplă, înțelegi că trebuie să lupți pentru ea dacă cineva încearcă să vină și să ți-o ia! Ai un instinct ascuțit care te ajută să fii mai isteț și mai inteligent decât capcanele și direcțiile greșite pe care ți le întinde criminalul. Și, în cele din urmă, ești suficient de isteț pentru a mânui o armă și a-l răni mortal pe ucigaș în timp ce te ascunzi în întuneric. Cu toate acestea, nu este suficient pentru a-l opri pe ucigaș să te trimită pe lumea cealaltă și să plece șchiopătând pentru a termina treaba.

 


Scorpion: Moare după ce a avut încredere în persoana nepotrivită

Scorpionul este semnul întunecat și misterios al grupului, așa că te încadrezi perfect în acest scenariu de coșmar. Ai o intuiție ascuțită și te pricepi să citești motivațiile profunde ale oamenilor, în ciuda a ceea ce ar putea spune cuvintele lor. Și nu ești genul care să ai încredere în cineva în momentul în care îl întâlnești pentru prima dată, ceea ce te va ajuta să supraviețuiești mai mult decât alții. Cu toate acestea, toată încrederea și loialitatea din lume nu te pot ajuta atunci când persoanele cele mai apropiate de tine nu au la inimă interesul tău cel mai bun. Din nefericire, criminalul știa că vei fi unul dintre cei mai greu de eliminat și a apelat la ajutorul celui mai bun prieten al tău pentru a te trăda și, în cele din urmă, să te trimită ușor în noaptea cea bună.

 

Săgetător: Moare după ce a fost posedat de un demon

Săgetătorul este zodia deschisă la minte și curioasă, căutătoare de senzații tari. Atunci când nu știi ceva, nu lași acest lucru să te oprească. Cauți răspunsurile și te înveți singur tot ce ai nevoie pentru a supraviețui. Ai învățat o mulțime de trucuri interesante de-a lungul călătoriilor tale, iar acestea îți vor fi, fără îndoială, de ajutor într-o situație ca aceasta. Aceste inteligențe de stradă te vor ajuta să supraviețuiești primelor etape ale acestei nopți de groază. Cu toate acestea, curiozitatea ta se va sfârși în cele din urmă atunci când vei deschide o carte modestă din bibliotecă și vei dezlănțui din greșeală un demon vechi de 1000 de ani asupra lumii. Și știi cum se spune: un demon are nevoie de un recipient, iar aici ne luăm rămas bun de la tine.

 

 

 

Capricorn: Surpriză, surpriză - tu ești ucigașul!

Vorbim despre un final surpriză! Ei bine, pentru toată lumea, mai puțin pentru tine. Așa este, Capricorn, doar cineva atât de analitic și grijuliu ca tine ar putea crea această capcană elaborată și să scoată fiecare piesă din puzzle fără probleme. Ai determinarea și etica muncii pentru a face tot ceea ce îți dorești. Nu numai că ai reușit să pui la cale această schemă elaborată, dar ți-ai folosit poziția de autoritate și puterea de negociere pentru a-i convinge pe toți să rămână calmi în ciuda pericolului. Când ceilalți erau pe urmele tale, i-ai deturnat și ai reușit să păstrezi controlul. Și chiar și atunci când ai fost rănit de moarte, ai reușit să duci la bun sfârșit treaba, așa cum faci întotdeauna.

 

Vărsător: Răsturnare de situație! Tu ești complicele criminalului

Așteaptă, povestea e mai mult decât pare. Bineînțeles, Capricornul a avut ideea, dar a fost nevoie de un adevărat geniu creativ ca tine, Vărsătorule, pentru a reuși o astfel de cascadorie mai mare decât viața. Abilitatea ta de a gândi în afara cutiei a ajutat ca acest plan să rămână nedetectat atâta timp cât a fost. Iar comportamentul tău prietenos și plăcut cu oameni din toate mediile a fost cel care a ajutat la calmarea tensiunilor în timp ce complotul era pus la cale în spatele scenei. Și, cel mai important, numai cineva atât de viclean ca tine putea crea un scenariu de groază în care niciuna dintre victime nu și-a prezis căderea înainte de a se întâmpla. Ei bine, aproape niciuna dintre ele...

 

 

Pești: Felicitări, tu ești supraviețuitorul!


Felicitări, Pești, ai supraviețuit acestei nopți în ciuda tuturor obstacolelor! Poate că este vorba de conexiunea ta cu lumea interlopă sau de abilitățile tale stranii de a-i citi pe ceilalți oameni, dar ai reușit să te ferești de ambii ucigași în timp ce haosul se desfășura pentru prima dată. Nu te-ai lăsat păcălit de dramatismul și confuzia de la început, care i-au păcălit pe prietenii tăi mai impulsivi. Și, pe măsură ce numărul lor a început să scadă, ai format alianțele potrivite care te-au ținut departe de pericol. Te-ai numărat printre ultimii supraviețuitori care au creat un plan de ultim efort pentru a ajunge în siguranță, dar ai fost singurul care a respectat planul inițial și a reușit să ajungă în siguranță.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: haloween  horror  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel