Zodiile la care nu trebuie să apelezi niciodată într-o situație de criză. Pot înrăutăți situația
Data publicării:
Probabil că știi la ce persoane din viața ta ai apela fără ezitare, în momentele de criză și mai știi, de asemenea, și pe cine ar fi mai bine să eviți. Cei din ultima categorie se vor panica, vor deveni foarte emotivi și vor fi prea distrași în fața unei situații de urgență. Poate că nu au fost niciodată învățați ce să facă în aceste situații sau poate că horoscopul lor este de vină. 

 

1. Taur

Taurul este, în general, rece, calm și liniștit, ceea ce îl face să pară perfect pentru a acțion într-o situație de criză, dar este prea lent pentru a fi, de fapt, de ajutor.

Stina Garbis, astrolog, spune că Taurii nu sunt genul care să sară în sus și să te ajute în momentul de nevoie. Planificarea rapidă face toată diferența, iar altcineva ar putea face treaba, în timp ce Taurul încă stă acasă.

În funcție de problemă, Garbis sugerează să le ceri acestor semne de pământ să îți dea doar un sfat sau să dea telefoane din confortul canapelei lor, notează Bestlife.

2. Rac

Racul este zodia pe care o suni dacă ai nevoie ca cineva să aibă grijă de tine, nu cea pe care ar trebui să o apelezi în caz de criză. Nu vor avea prea multe soluții atunci când viața te pune într-o situație dificilă, spune Ryan Marquardt, astrolog.

Ei vor să fie utili, dar se pot supăra dacă nu le urmezi sfaturile. De asemenea, sunt pasiv-agresivi și pot cauza mai multe probleme decât soluții, dacă emoțiile lor scapă de sub control.

"Racul este incredibil de protector față de persoanele pe care le iubesc cel mai mult, așa că va fi cel mai bun aliat al tău într-o criză, dar nu va fi un jucător strategic care să te ajute să treci peste ea", spune Marquardt.

3. Vărsător

Vărsătorii sunt, de obicei, direcționați către viitor, dar pot fi, de asemenea, prinși în gândurile lor. Garbis îi descrie ca fiind puțin distrași de la anumite situații.

Dacă apare o criză, probabil că vor încerca să vă dea sfaturi. Dar, fiind un semn extrem de intelectual, există o șansă foarte mare ca acesta să nu fie relevant pentru situația cu care te confrunți de fapt, spune Garbis.

Așadar, chiar dacă ar vrea să te ajute, s-ar putea să economisești timp sărind peste apelul telefonic către Vărsător atunci când ai nevoie de o mână de ajutor.

4. Leu

„Leii sunt reginele dramei și, în mod normal, au propriile lor lucruri în desfășurare, care sunt evident mai importante decât ale tale", spune Garbis.

Aceste semne de foc se referă la ego și la modul în care pot fi în față și în centrul atenției tot timpul. Sunt șanse ca, dacă îi suni într-o situație de criză, să sfârșească prin a răsturna povestea și a vorbi despre problemele lor.

„Sunt excelenți în a-și păstra calmul atunci când sunt sub presiune și știu cum să găsească lumina la capătul unui tunel întunecat, dar, de obicei, vor avea grijă doar de ei înșiși în acest proces", mărturisește Marquardt.

5. Săgetător

Săgetătorii au suficient optimism pentru 20 de persoane. Vor fi alături de tine pentru a ieși din orice situație dificilă, dar când vine vorba de a-ți oferi un ajutor util, probabil că nu vor reuși.

Garbis spune că acest lucru se datorează faptului că nu iau nimic în serios. În plus, le este greu să se angajeze într-o situație de genul acesta.

Comportamentul lor zburdalnic și rătăcitor nu te va ajuta atunci când trebuie să planifici lucrurile și să le gândești bine. Iar uneori, abordarea lor plină de speranță a vieții este prea mult și vei avea nevoie de cineva mai pragmatic și mai de încredere în momente de criză.

6. Pești

Peștii pot fi destul de indeciși și excesiv de emotivi atunci când sunt împinși în situații de incertitudine. Se agită ușor, așa că este evident că sunt semnul zodiacal pe care nu ar trebui să îl apelezi niciodată în situații de criză.

„Este vital să acționezi rapid și să urmezi un plan clar și concis, iar niciunul dintre aceste aspecte nu este punctul forte al Peștilor”, spune Marquardt. De asemenea, le este greu să își separe sentimentele personale și să privească situațiile în mod obiectiv.

Fiind un semn neconflictual, ei sunt în esență ineficienți atunci când vine vorba de a înfrunta o criză cu capul sus. Au un umăr pe care să plângi atunci când treci prin ceva, dar nu vor oferi prea multe alte lucruri pentru a te ajuta să ieși din situație, adaugă Marquardt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: criza  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel