Zodiile și „călătoriile” prin viață. Camelia Pătrășcanu: „Căminul este un angajament pe termen lung ce împlică loialitate și consecvență”
Data actualizării:
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a dezvăluit care sunt „călătoriile” prin viață ale zodiilor pe plan sentimental.

Berbec

„Căminul e foarte important. În cămin sunt foarte conservatori și odată ce și-au creat un spațiu al lor, îl părăsesc foarte greu. De aceea sunt și foarte exigenți. Au un ochi format pentru frumos, un gust desăvârșit și nu oricine le cucerește inima. Așa reușesc să rămână loiali. Se pot uita pentru că ei caută frumosul, dar e foarte greu să găsească ceva pe gustul lor. Sunt destul de duri, de reci, de cinici în momentul în care li se fac ochi dulci de către persoanele care nu le răspund exigențelor. Ce îi poate tulbura cu adevărat, în a doua jumătate a vieții, sunt persoanele care le răscolesc profund senzualitatea, instinctele, mai ales dacă în cămin au fost uitate de mult”, a spus Camelia Pătrășcanu.

Taur

„Căminul este un loc de libertate și rămân pironiți acolo. E adevărat că le place tot ce e bun și frumos și sunt persoane foarte senzuale, însă sunt destul de stabile. Au un simț al proprietății foarte pronunțat. Un flirt urmat de o aventură nesigură nu îi interesează. Sunt mai preocupați de ceea ce dețin. Ce le poate suci mințile poate să fie în a doua jumătate a vieții. Tinerețea e cea care îi face nostalgici, tânjitori și dornici de prospețime, dar altfel sunt destul de potoliți și confortul întotdeauna câștigă”, a precizat Camelia Pătrășcanu.

Gemeni

„Gemenii sunt foarte mobili, sunt ușor de fascinat și ei stârnesc atenția, însă, din fericire, sunt zgârciți. Cum orice flirt înseamnă consum de energie, dar și de bani, ei vorbesc mai mult decât fac. Au nevoie de această agitație. Ei trebuie să se știe tot timpul în formă. Trec foarte ușor de la o persoană la alta și nimeni nu se încurcă cu ei pentru un cămin definitiv, însă pe percursul vieții pot câștiga în maturitate. Li se recomandă să se așeze la casa lor un pic mai târziu în viață și să fie încărcați de sarcini”, a precizat Camelia Pătrășcanu.

Rac

„Căminul este un angajament pe termen lung ce împlică loialitate și consecvență, un angajament ce nu poate să fie încălcat. Sunt conservatori, își țin cuvântul dat. Au ochi pentru frumos și pentru iubire, dar au o carapace foarte tare și e greu de spart. Sunt destul de reticenți, critici, exigenți, întind capcane și nu te lasă să te apropii de inima lor. Testează foarte mult până se satură omul. Când sunt cuceriții, Racii sunt corecți și loiali”, a declarat Camelia Pătrășcanu.

Leu

„Pentru Lei, căminul este locul în care li se fac servicii, unde sunt răsfățați, unde nu mișcă niciun deget. Au nevoie de răsfăț în cămin și dacă-l primesc nu contează ce este afară. Au multe pasiuni, multe hobby-uri, nu neapărat senzualitatea sau sexualitatea le stârnește atenția. Sunt plini de curiozități. Vor să încerce tot ceea ce se poate pe planetă. Sunt considerați cuceritorii zodiacului. Ei au șansa să rămână loiali și sunt persoane de caracter”, a spus Camelia Pătrășcanu.

Fecioară

„Sunt atât de scrupuloase, exigente și suferinde încât e foarte greu să ajungi la inima lor. Mai mult au nevoie de un umăr pe care să plângă, de un sfat bun pe care să-l primească decât de o aventură. Își pot critica mult persoanele din casă, dar asta nu înseamnă că le părăsesc foarte ușor. Aproape că le place să aibă pe cine critica și corecta. Părăsesc greu această scenă și scenetă. Se pot îndrăgosti de persoanele cu o ținută educațională peste ele, chiar de vârstă înaintată, căci se simt în siguranță. Chiar dacă sunt nemulțumite, rămân acolo unde sunt. Când pleacă, pleacă brusc”, a declarat Camelia Pătrășcanu.

Balanță

„Pentru Balanțe, căminul este o redută de cucerire. Își dau seama că implică efort și că e o construcție de o viață. Țin la construcția lor și nu câștigă ușor nici confortul, dar nici înțelepciune în relație, în sensul că lucrează la relație tot timpu și sunt dispuse să lucreze. Pot da sentimentul că sunt extraordinar de frivole, pentru că flirtează ușor și au îndemânare pentru asta. Au îndemânare pentru asta, dar nu-și pierd capul atât de ușor. Fac multe calcule. E adevărat că sunt foarte senzuale și le este destul de ușor de stârnit senzualitatea și recunosc acest lucru, dar siguranța și confortul sunt importante pentru ele pentru că le place luxul”, a precizat Camelia Pătrășcanu.

Scorpion

„Pentru Scorpioni, căminul este loc de joacă. În casă le place libertatea și chiar să fie lăsați în dezordinea lor, să nu se atingă nimeni de spațiul lor și, în general, au un spațiu al lor și nimeni n-are voie să se atingă de el sau să se apropie. E adevărat că sunt ființe foarte senzuale. Au ochii larg deschiși și foarte jucăuși și pot sesiza foarte ușor frumosul și apreciază tot ceea ce este frumos. Flirtează cu plăcere, le place să le fie stârnite simțurile. Își iau și libertatea uneori de a face un pas lateral, dar dacă se simt liberi în cămin, dacă li se dă mai multă libertate, ei nu vor alerga în afară”, a precizat Camelia Pătrășcanu.

Săgetător

„Nu au un cămin, ci mai multe. Pleacă și vin cu mare ușurință. Asta dacă sunt primiți. Pe o parte au gust pentru aventură, pe de altă parte pentru că le place să interacționeze și să culeagă aprecieri și laude. De multe ori rămân la statutul de vorbe. Le place să încaseze cuceriri, dar nu neapărat să le ducă la o finalitate. Își pierd repede interesul când persoana din fața lor a abdicat. Pot face multe necazuri omului de lângă ei. E bine să se așeze la casa lor mai târziu, când au întâlnit maturitatea sufletească și atunci vor deveni conservatori și morali”, a menționat Camelia Pătrășcanu.

Capricorn

„Pentru Capricorni, căminul implică mul efort. Uneori înțeleg acest efort, alteori nu. Uneori au sentimentul că stăpânesc lucrurile și se relaxează, dar dacă regulile lor nu sunt respectate se angrenează într-o luptă permanentă. Abia pe la 40 de ani sunt copți cu adevărat, vârstă la care pot, de asemenea, să mai arunce priviri și în alte părți”, a precizat Camelia Pătrășcanu.

Vărsător

„Pentru Vărsătorii, căminul este un loc al confortului, al relaxării, dar și al ordinii. Dacă în restul timpului pot fi spontani, poate și un pic dezordonați, în cămin au nevoie de ordine, de rutină, de predictibilitate. E locul lor sacru în care lucrurile sunt convenționale. Au rostul lor, tocmai pentru că nu vor să-și bată capul și în cămin cu aspecte impredictibile”, a declarat Camelia Pătrășcanu.

Pești

„Sunt foarte vulnerabili când li se cere ajutorul. Au nevoie de o persoană pe care să o tuteleze, să o vindece, să o repare. Dedică mult timp pentru alte persoane A.u tot felul de pupile, pupili pe care îi îngrijesc. De aceea primesc în casă oameni pentru care sunt dispuși să facă totul, lucru foarte supărător pentru partener. Nu se îndrăgostesc neapărat de o persoană, ci de nevoile lor, de suferințele lor”, a spus Camelia Pătrășcanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”


Mama sau tata? De la cine moștenește copilul temperamentul?

Temperamentul reprezintă componenta instinctivă a modului...



pixel