ZODIILE și căsătoria. Semnele zodiacale care dau totul într-o relație
Data actualizării:
Data publicării:
Topul zodiilor care se grăbesc să se căsătorească.

Zodiile care se grăbesc să se căsătorească

1. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racii sunt profund emoționali, romantici și îndrăgostiți de dragoste Le place să fie într-o relație și sunt incredibil de loiali.

2. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt tradiționali și extrem de orientați spre familie. Sunt devotați și demni de încredere. Muncesc mult, dar tot își fac timp pentru acea persoană specială.

3. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dacă reușești să captezi atenția unui Berbec, ține-te bine pentru o călătorie nebună. Sunt pasionali, impulsivi și iubitori. Berbecii nu iau cu ușurință o decizie precum căsătoria, așa că poți avea încredere în sentimentele lor pentru tine. 

 

4. Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt iubitori, cu siguranță. Au tendința de a se pierde în gândurile și visele lor cu ochii deschiși, dar cel mai probabil visează la lucruri romantice dacă sunt cu adevărat îndrăgostiți. Ei nu sunt foarte direcți, așa că ar putea dura ceva timp până când vei vedea afecțiune din partea lor.

5. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Acest semn este extrem de loial. Dacă reușești să faci un Taur să se îndrăgostească suficient de tare și să le faci energia să curgă cum trebuie, vor crea o conexiune romantică și de lungă durată.

6. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt grijulii și inteligenți, însă au probleme în a lua decizii. Dacă reușești să captezi inima unui nativ din Gemeni, vei avea parte de o surpriză. Lucrul grozav la ei este că întotdeauna vor lua în considerare gândurile și sentimentele tale.

 


7. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt pur și simplu profunzi și iubesc misterele vieții. Este nevoie de o persoană bine închegată pentru a le păstra atenția. Dacă reușești să îi intrigi, vor fi un partener de viață excelent, dar nu este ușor.

8. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii sunt, de obicei, independenți și liberi; așa că s-ar putea să nu fie ușor să îi așezi la casa lor. Cu toate acestea, sunt super distractivi și sunt parteneri aventuroși și spontani.

9. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele adoră să fie înconjurate de frumusețe și sunt parteneri excelenți, dar adoră timpul lor liber,  timp de singurătate. Cu toate acestea, ei prețuiesc echilibrul și dreptatea, ceea ce îi face să fie parteneri excelenți.

Zodiile care nu pun mare preț pe căsătorie

10. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele sunt foarte independente și ambițioase. Nu prea intră rapid în relații, dar dacă ai răbdare, ai putea să reușești să legi una. Dacă o vei face, vei găsi alinare în simțul lor de compasiune și sprijin.

11. Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt sufletul petrecerii, dar de obicei vor atenție pentru ei înșiși. Este nevoie de o personalitate destul de remarcabilă pentru a capta atenția unui Leu. Dacă reușești să furi inima unui Leu, vei avea parte de distracție veșnică în căsnicia ta.

12. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt pur și simplu niște fluturi sociali și de cele mai multe ori sunt atât de ocupați cu proiecte și creații încât nu prea au timp pentru romantism. Sunt niște parteneri minunați, dar nu au nicio problemă în a fi singuri, așa că nu prea vor să se așeze la casa lor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: casatorie  relatii  semne zodiacale  zodii 


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel