Zodiile și CURAJUL. Cum se comportă în fața FRICII
Data publicării:
Acesta este topul celor mai curajoase zodii. 

1. Berbec

Berbecii au curajul de a merge acolo unde nimeni nu a mai mers până acum. Ei chiar fac ceea ce le este frică, doar pentru emoția aceasta. Natura lor competitivă îi face să fie aventuroși și le place să iasă din zona de confort. Cu cât ceva este mai riscant, cu atât este mai incitant pentru ei.

2. Leu

Chestia cu Leii, este că ei știu că dacă nu-ți învingi frica, nu vei avea niciodată succes. Ei își urmează obiectivele, indiferent cât de înfricoșător ar putea părea. Leii vor face orice pentru a-și urma visele și ambițiile. 

3. Scorpion

Scorpionii reprezintă cu siguranță - neînfricare. Ei sunt unul dintre cele mai inteligente semne, așa că pot cântări argumentele pro și contra și își asumă riscuri calculate. 

 

4. Săgetător

Principalul punct forte al Săgetătorului este pozitivitatea lor. Își doresc întotdeauna să fie fericiți. Și le place să fie fericiți. Așa că, chiar și atunci când frica încearcă să se strecoare, ei o ignoră pentru că le va strica bucuria. Atunci curajul lor învinge frica din viața lor. Ei știu, de asemenea, că experiențele contează. Așa că, dacă încerci să trăiești o viață fără riscuri, nu vei ajunge nicăieri.

5. Vărsător

Vărsătorii iau atitudine pentru ceea ce simt că este greșit. Vor lupta cu siguranță împotriva ei, indiferent cât de rea este provocarea. De asemenea, ei își urmează visele, indiferent cât de ciudate ar putea părea. Sunt cu siguranță curajoși în momentele potrivite.

6. Balanță

Balanțele știu ce este frica și nu se feresc de ea. Ei rezolvă problemele, nu prin violență, ci prin răbdare în privința lor. Nu le plac confruntările și urăsc certurile. Dar, atunci când lucrurile sunt cu adevărat încurcate, poți conta pe ei pentru a face o mare problemă și a îndrepta lucrurile.

 

7. Gemeni

Gemenilor pur și simplu nu le pasă ce cred alții despre ei. Acesta este unul dintre modurile în care rămân neînfricați și încrezători. Ei știu că părerile celorlalți nu îi pot ajuta să găsească adevărata fericire. De aici vine curajul lor. Acum, nici Gemenii nu se grăbesc cu nimic, așa că s-ar putea să le ia ceva timp pentru a face o mișcare.

8. Taur

Taurilor le place să stea liniștiți aproape tot timpul. Ei se bucură de fiecare moment și îl prețuiesc. Drept urmare, evită situațiile stresante și terifiante, pe cât posibil. Așa că, dacă nu este nevoie să fie curajoși, nu se stresează în legătură cu asta. Ei preferă să trăiască o viață confortabilă.

9. Rac

Pentru ei, a fi precaut și, uneori, superstițios, este cel mai important lucru. Ei cred că dacă continui să faci ceva "împotriva destinului", vei sfârși prin a plăti prețul. Așadar, pentru ei, curajul nu este întotdeauna bun.

 

10. Fecioară

Fecioarele sunt speriate de riscurile pe care le consideră inutile. Ei cred că își pot atinge obiectivele în moduri mai sigure. Fecioarele tind să aibă acest tip de mentalitate precaută. Așa că urăsc tot ceea ce este haotic și nu este organizat. Din cauza gândurilor lor negative, relația lor cu oamenii, precum și stima de sine au un tribut uriaș.

11. Pești

Peștii sunt cei mai talentați atunci când vine vorba de a scăpa de problemele lor. Nu le plac confruntările. Dar se afișează ca și cum nu le-ar păsa. Când simt negativitate, evită comunicarea și stau departe de toată lumea.

12. Capricorn

Capricornii nu sunt chiar un semn curajos. Ei au această teamă înnăscută de eșec. De asemenea, au o dorință de a fi plăcut și iubit de ceilalți. Sunt foarte ezitanți să-și exprime opiniile până când nu te-ai supărat cu adevărat pe ceva.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: berbec  curaj  frica  leu  scorpion  zodia  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel