Zodiile și inteligența emoțională: empaticii, sensibilii și egoiștii
A fi inteligent din punct de vedere emoțional înseamnă că ai capacitatea de a recunoaște, înțelege și gestiona propriile emoții. De asemenea, puteți recunoaște emoțiile celorlalți.

1. Pești

Ești cel mai inteligent semn din punct de vedere emoțional și, de asemenea, cel mai intuitiv. Persoanele din zodia Pești sunt capabile să proceseze lucrurile la un nivel mai profund și intens. Ești generos, amabil și îți pasă de sentimentele tuturor celor din jurul tău.

2. Rac

Ești al doilea cel mai inteligent semn din punct de vedere emoțional. Ai tendința de a simți profund, supra-analizezi foarte mult și, de asemenea, examinezi cu atenție fiecare gând pe care îl ai. La suprafață, cei din Rac par mult mai duri decât sunt în realitate. Cu toate acestea, în realitate, sunt extrem de sensibili și delicați.


3. Balanță

Inteligența ta emoțională este cu siguranță vizibilă din cauza incapacității de a face o alegere. Balanțele cântăresc fiecare opțiune, situație și rezultat posibil, pentru a lua cu atenție decizia corectă. Ești foarte precaută pentru că îți place să ai grijă de sentimentele tuturor.

4. Gemeni

Gemenilor le este uneori foarte greu să își țină emoțiile sub control. Dacă se supără din cauza a ceva, toată lumea va observa asta. Chiar dacă se străduiesc din răsputeri să își ascundă emoțiile, ei simt lucrurile atât de puternic încât nu se poate ascunde absolut nimic. Partea bună este că, spre deosebire de alte semne, tu ai emoții.

5. Fecioară

Inteligența ta emoțională este mai mare decât pare, din cauza faptului că ești foarte critic. Dacă se întâmplă ca Fecioarele să eșueze într-o sarcină, se bat cu pumnul în piept pentru asta. Ei știu care sunt prioritățile lor, așa că nu vor lăsa niciodată deoparte niciun efort pentru a-și îndeplini visele și ambițiile.

 

6. Scorpion

Scorpionii își poartă cu siguranță inima pe mânecă. Nu este mare lucru pentru ei să își arate vulnerabilitatea, dar trăiesc într-o teamă constantă că cineva le va folosi "slăbiciunile" împotriva lor. Scorpionii își folosesc inteligența emoțională pentru a avea grijă de cei care îi rănesc. Așadar, aveți grijă.

7. Capricorn

Capricornii nu au timp pentru emoții. Nu este vorba că nu le pasă, ci doar că preferă faptele logice și practice. Îți vor da sfaturi și îți vor spune exact ce ai de făcut, dar își vor pierde și răbdarea și vor pleca, dacă nu îi asculți imediat.

8. Taur

Ești cu siguranță cel mai bun la rezolvarea problemelor, datorită faptului că ești cu picioarele pe pământ. Ai și o latură generoasă, dar în mare parte este ascunsă pentru că nu îți place să îți dezvălui emoțiile celorlalți. Preferi să le păstrezi pentru tine, iar dacă te deschizi în fața cuiva, durează mult timp.


9. Leo

Leii pot fi sensibili și emotivi, dar numai în situații care implică persoane apropiate. Inteligența emoțională înseamnă conștientizarea de sine și acceptarea propriilor slăbiciuni și puncte forte, iar Leii sunt prea încrezători pentru asta.

10. Săgetător

Acest semn nu este atât de inteligent din punct de vedere emoțional pentru că nu poate gestiona emoțiile în mod corespunzător. De fapt, este greu pentru Săgetători să dezvolte empatie pentru ceilalți - uneori nu înțeleg de ce alții sunt așa cum sunt (sau simt ceea ce simt). De asemenea, sunt pur și simplu prea concentrați pe ei înșiși.


11. Berbec

Când vine vorba de inteligență emoțională, Berbecii nu au deloc. Ei se grăbesc întotdeauna în lucruri, sunt mult prea ocupați să se oprească și să se gândească la ceea ce ar putea simți ceilalți. Lipsa lor de înțelegere rănește de obicei oamenii și acest lucru îi afectează și pe ei înșiși, deoarece nu au grijă de emoțiile lor.

12. Vărsător

Ești cu siguranță la coada listei, când vine vorba de inteligență emoțională. Vărsătorilor le este foarte frică să aibă încredere în oameni și le este greu să se atașeze de cineva din punct de vedere emoțional. Sunt cei mai fericiți atunci când sunt distanți și singuri și nu sunt forțați să socializeze sau să vorbească profund cu cineva.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 10 apr, 20:04

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: Anamaria Prodan și Traian Băsescu, facebook/ colaj foto

Ce scrisoare a primit Anamaria Prodan de la Traian Băsescu: „Mare noroc a avut Reghe!” Impresara a făcut totul public

Sursa foto: unsplash, autor Julian Hochgesang

Trucul simplu care îți răcorește mașina încinsă în câteva secunde. Trebuie să-l încerci vara asta