Acces Direct... la MUZICĂ. Mirela Vaida și Adrian Enache, spectacol inedit la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”
Sâmbătă, 29 mai 2021, ora 19:00, la Sala Savoy, va avea loc premiera spectacolului-concert „ACCES DIRECT… la MUZICĂ!”,  în regia lui Cezar Ghioca.

Cele două vedete ale spectacolului, MIRELA VAIDA şi ADRIAN ENACHE, sunt acompaniate de Orchestra Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, dirijată de Dan Dimitriu.

Scenografia este semnată de Ana Iulia Popov, iar coregrafia Baletului, de Cornel Popovici.

“Sunt bucuros că și Teatrul “Constantin Tănase” participă, prin această premieră, la revitalizarea vieții culturale bucureștene. Spectacolul apare la doar două săptămâni de la redeschiderea sălilor de spectacol și suntem pregătiți să le oferim spectatorilor starea de bună dispoziție care ne-a lipsit tuturor atât de mult. Le doresc succes Mirelei Vaida și lui Adrian Enache, doi artiști care meritau un spectacol în care să-și etaleze talentul și popularitatea”, spune Vasile Muraru, managerul Teatrului de Revistă.

La rândul lor, vedetele spectacolului “ACCES DIRECT… LA MUZICĂ!”, MIRELA VAIDA și ADRIAN ENACHE, așteaptă cu nerăbdare și emoție întâlnirea cu spectatorii:

 „Vă aşteptăm să cântăm şi să călătorim pe diferite meridiane muzicale!” – Adrian Enache

“Acest show este ca o călătorie muzicală în perioade prolifice ale muzicii românești și internaționale, care sperăm să bucure și să emoționeze publicul spectator. Vă așteptăm alături de noi să ne distrăm, să dansăm, să cântăm şi să călătorim împreună pe diferite meridiane muzicale”, spune Adrian Enache.

„În acest spectacol sunt 100% Mirela Vaida!”

“Aştept de cincisprezece ani un astfel de spectacol, pentru că înlăuntrul ființei mele, dincolo de orice, sunt un artist prin excelență”, mărturisește Mirela Vaida. „Iar ceea ce fac acum la Teatrul de Revistă este ceea ce mă definește și mă face cu adevărat fericită și împlinită din punct de vedere profesional. În acest spectacol sunt 100% Mirela Vaida, aceea pe care poate lumea n-o cunoaște atât de bine. Sensibilă, vulnerabilă, generoasă, emoționantă, cu slăbiciuni, dar în același timp, foarte puternică, un om care, atunci când cântă live, cu orchestra în spate, se simte pe de-a dreptul împlinită”, adaugă aceasta.

„Magia începe la Savoy, cu Enache, Vaida și cu voi!”

„Titlul ACCES DIRECT... la MUZICĂ!, cea mai nouă producție a teatrului nostru, surprinde esența spectacolului care este o întâlnire nemijlocită a publicului cu șlagăre nemuritoare aduse pe scenă de cei doi charismatici protagoniști – Adrian Enache și Mirela Vaida. Este o excursie muzicală îmbrăcată inspirat în costume, decor, lumini şi cu o coregrafie spectaculoasă, facilitată de orchestra de excepție a Teatrului Tănase, sub bagheta magică a compozitorului și orchestratorului Dan Dimitriu. Soliștii glisează cu grație pe ritmuri variate, antrenante, de la pop-rock la folclor și cântece de petrecere, la tributuri aduse marilor interpreți autohtoni, culminând cu soul și funk. Toate elementele de spectacol, inclusiv muzica, facilitează întâlnirea netrucată, vie, palpitantă a celor două vedete îndrăgite cu publicul meloman, amator de experiența fluxului viu de energie cu dublă conexiune scenă-sală. Magia începe la Savoy cu Enache, Vaida și cu voi!”, spune regizorul spectacolului, Cezar Ghioca.

 

„ACCES DIRECT... la MUZICĂ!” este un spectacol cu muzică de calitate, inspirat aleasă, din mai multe colțuri ale lumii, dar și de la noi. Este un spectacol în care artiştii Teatrului “Tănase” aduc un tribut şlagărului şi folclorului românesc, dar și muzicii de pretutindeni.


Spectacolul „ACCES DIRECT… la MUZICĂ!”


            Regia: Cezar Ghioca

            Cu: MIRELA VAIDA şi ADRIAN ENACHE

           

            Durata spectacolului: 1h40’ (fără pauză)

 

            Scenografia: Ana Iulia Popov

            Coregrafia: Cornel Popovici

            Baletul Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”: Dany Ghica, Simona Nache, Nicoleta Pătraş, Elena Chiva, Mirela Constantin, Alexandra Ioniţă, Diana Chira, Zoran Raici, Edy Chiriţescu, Vali Roşca

            Conducerea muzicală: Dan Dimitriu, dirijor

          Orchestra Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”: Silviu Stoica (chitară bass), Daniel Pirici (drums&percuţie), Sorin Gabriel Dragoş (chitară), Mihai Andrei Mînzar (drums&percuţie), Iulian Popa (vioară), Iuliana Ghiduc (vioară), Dumitru Feraru (vioară), Silviu Albei (trompetă), Gabriel Anghel (trompetă), Grigoraş Manea (trompetă), Florin Dinu (saxofon),  Constantin Popescu (saxofon), Vincenţiu Mantea (saxofon), Radu Clipa (trombon)

Autor: Spectacola | Dată: 20 mai, 11:30

Rețetă: Brioșe fără gluten și fără zahăr

Brioșele fără gluten și fără zahăr sunt perfecte pentru...


Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Unsplash.com/ autor Almos Bechtold

Este sezonul IUBIRII pentru aceste trei semne zodiacale: Dragoste, relații, familie - totul la SUPERLATIV

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Unsplash.com/ autor Caju Gomes

Adevărul despre pepenele roșu. 5 efecte secundare mai puțin cunoscute

Teatrul Arte dell’Anima, program luna septembrie

Teatrul Arte dell’Anima vine cu câteva propuneri...

Teatrul Arte dell’Anima, program luna august

Teatrul Arte dell’Anima vine cu câteva propuneri...