Alina Sorescu, sfat prețios pentru părinții care doresc să descopere talentul copilului lor: „Își arată înclinațiile încă de mic” /EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Alina Sorescu, prezentă în platoul Spectacola, a vorbit despre cum pot părinții să descopere talentul propriului copil.

Alina Sorescu, invitată în platoul Spectacola, la emisiunea „Oracolul Vedetelor”, realizată de Georgiana Ioniță-Toader, a vorbit în exclusivitate despre cele două fetițe ale sale, dar și cum ar putea părinții să își dea seama de înclinațiile artistice, și nu numai, ale propriilor copii.

Deși are un parcurs profesional ireproșabil, Alina s-a remarcat pe scena muzicii încă de la o vârstă foarte mică, iar fiicele sale ar putea să-i calce pe urme.

Cu toate acestea, artista punctează că ele sunt mici, iar viitorul are să dezvăluie care vor fi drumurile pe care ele înseși le vor alege:

„E devreme încă. Sunt micuțe. Vom vedea ce își vor dori să facă și evident că vor fi susținute în ceea ce vor dori pentru ele. Amândouă au talent artistic, au ureche muzicală, iar atunci când sunt la mine vin și ele la cursurile de muzică.”

Vezi și: Cum și-a început Alina Sorescu cariera în muzică și televiziune. Generații de copii i-au trecut prin mână: „Am dorit să transmit mai departe ce am învățat eu” /EXCLUSIV

Întrebată dacă ar dori pentru cele două micuțe un parcurs artistic muzical asemănător cu al ei, acest lucru sugerând sacrificii, Alina Sorescu mărturisește că ea nu a văzut decât avantaje pe parcursul copilăriei:

„Privesc ca pe un avantaj tot ce am trăit. Sunt foarte mândră că la o vârstă mică reușisem să am o experiență uriașă, să trăiesc situații de care alți copii de vârsta mea nu aveau parte. Mă consider o norocoasă și sunt recunoscătoare că părinții mei mi-au observat talentul și că m-au îndrumat către asta, nepierzându-mi, totuși, copilăria. Am fost o fire meticuloasă, foarte atentă, mi-a plăcut să mă preocup și de școală, am avut premiul întâi în fiecare an. Și atunci, nu consider că am pierdut ceva făcând la nivel profesionist muzică. Am avut o copilărie frumoasă.”

Artista mai spune cât de mare e recompensa transmiterii propriei cunoașteri mai departe, mai ales când vine vorba de „Picii” ei:

„E atât de mare recompensa când am spectacole cu Picii și îi văd pe copii cântând fiecare vers din melodiile noastre, văzând cum se strânge toate familia, e o satisfacție imensă, recunosc.”

Vezi și: Alina Sorescu, dezvăluiri emoționante despre tatăl său. Ce rol a avut în cariera sa: „Și-a îndrumat copilul către talentul sau pe care i l-a remarcat”

În cele din urmă, Alina Sorescu a prezentat o sugestie pentru părinții din România, care se confruntă cu dificultăți în a descoperi „talentul” propriului copil:

„Părinții trebuie să fie atenți la copil. Până la urmă copilul își arată înclinațiile încă de mic, că are talent în sport, sau că îi place să cânte, sau că îi place să meșterească sau să picteze. Asta cred că trebuie să facă orice părinte, să urmărească cu mare atenție către ce are copilul înclinație”

Ar exista o soluție și pentru părinții copiilor care nu sunt atât de „vizibili” în a-și arăta înclinațiile. De aceea, Alina Sorescu a prezentat o eventuală soluție ce constă în practicarea activităților de mai multe feluri:

„iar dacă nu este vizibil, să încerce să îl ducă la câteva activități pentru observa către ce este înclinat copilul.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Exclusiv
Tagurile articolului: alina sorescu  alina sorescu concert  alina sorescu picii  oracolul vedetelor 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Jupiter intră în Gemeni, pe 26 mai. Daniela Simulescu: Beneficii pentru patru zodii




pixel