Obiceiul cu care a rămas Andreea Străvoiu, în urma participării la „Bravo ai stil!”: „Trebuie să mă pregătesc”
Data publicării:
Andreea Străvoiu este una dintre cele mai apreciate vedete, în urma participării la „Bravo, ai stil!”. Aceasta ne-a oferit detalii interesante cu referire la modul în care privește vestimentațiile pe care le poartă.

Andreea Străvoiu este una dintre cele mai apreciate vedete, acum că este și realizatoarea emisiunii „ROventura”, care se prezintă adevărate minuni culinare, dar și părți ale României pe care nu le-a vizitat nimeni.

Resimte presiunea

Vedeta recunoaște că presiunea de a fi văzută în public este la fel de mare ca presiunea resimțită în cadrul competiției „Bravo, ai stil!”. Cel puțin așa ne-a spus, în exclusivitate, Andreea Străvoiu cu ocazia unui eveniment monden.

„Este presiune la fel de mare ca la „Bravo,ai stil!”, asta e interesant. Trebuie să mă pregătesc astfel încât, cred eu, jurații să-mi dea un „Bravo! Ai stil!”, dar țin cont de toate părerile pe care le-am obținut de-a lungul timpului. În timpul concursului „Bravo! Ai stil” am încercat să am o ținută în care să mă simt bine și să îmi placă mie să mă simt eu bine cu mine, în pielea mea.”, a spus vedeta pentru Spectacola.

Femeile au o frumusețe aparte

De asemenea, diva ne-a spus că încă este atentă la absolut tot ce înseamnă modă în jurul său. Cu toate acestea, ea consideră că nu există termenul „urât” când vine vorba despre femei.

„Sunt mereu cu ochii pe toate fetele. Vreau să văd care sunt tendințele și cine, cum s-a îmbrăcat. Normal, apreciez în general, nu critic, nici nu îmi doresc, dar nici nu sunt în măsură. Femeile au o frumusețe aparte, deci nu cred că poate fi ceva criticat. Mă uit să văd alte ținute care au fost pe podium sau pe covorul roșu.”, a spus aceasta, în exclusivitate, pentru Spectacola.

A avut o traumă din cauza „Bravo, ai stil!”

Andreea s-a luptat cu încredere pentru viziunea sa din cadrul „Bravo, ai stil!”, fapt ce o face să recunoască trauma cu care a plecat de la celebra competiție.

„Am ieșit mult mai puternică de la „Bravo, ai stil!”. Eram o persoană sensibilă, retrasă, nu-mi plăcea să intru în conflict, să mă afirm, dar așa am conștientizat că în viață nu e nimic ușor, trebuie să te afirmi, să lupți pentru ideile, principiile tale, și cred că asta am învățat din competiție. M-a călit foarte tare pentru ceea ce urma să întâlnesc în București, dar spre norocul meu am întâlnit doar oameni buni, care m-au ajutat și asta mă bucură foarte tare. În momentul de față, am rămas cu o mică traumă după „Bravo, ai stil!”, cu hainele, pentru că am mereu ideea că nu trebuie să greșesc cu o ținută, trebuie să fie perfectă. Mă gândesc mereu că e Maurice Munteanu sau Raluca Bădulescu în fața mea și mă jurizează.”, a declarat Andreea Străvoiu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, difuzată la Spectacola și DC News.

Roventura, emisiune de suflet

Protagonista este fericită că segmentul său de activitate, și anume gătitul și călătoritul, nu are parte de competiție în acest moment. Ea se regăsește total în ceea ce face cu noua emisiune, ROventura.

„Momentan, nu mai există concurență pe segmentul acesta de turism, așa că noi ne bucurăm să vedem că acest proiect are succes. Oamenii merg în locurile în care am fost și noi și cred că asta e cea mai mare bucurie. Sunt trei ani și jumătate de când călătoresc așa și e foarte greu să aleg doar un loc. De fiecare dată când am ocazia spun că am fost foarte impresionată când am ajuns la Cazanele Dunării, mi-a plăcut mult Bucovina, Delta Dunării am descoperit-o tot aici. Recent, am fost în Țara Hațegului.”, a continuat aceasta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Exclusiv
Tagurile articolului: andreea stravescu  bravo  Kanal d  oracolul vedetelor  roventura 


DC Media Group Audience

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 6 - 12 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




pixel