Antrenorul ''galacticilor'' și-a uimit fanii cu ''fotbalul nostru rock and roll'' - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Un antrenorul al unei echipe de superstaruri a răspuns criticilor cu privire la stilul neatractiv al formației pe care o pregătește.

Este vorba despre antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Carlo Ancelotti care a precizat faptul că este mai important să câştigi decât să joci bine, potrivit Reuters. Fără să cunoască înfrângerea, cu cinci victorii în şapte meciuri jucate în acest sezon din La Liga, Ancelotti se concentrează să afle modalităţi prin care să câştige, în pofida accidentărilor cu care se confruntă unii fotbaliști din lotul său, în timp ce alţii se străduie să atingă forma maximă de joc.

''Fanii echipei Real Madrid preferă ca echipa să câştige decât să joace bine''



''Fanii echipei Real Madrid preferă ca echipa să câştige decât să joace bine'', a declarat Ancelotti în conferinţa de presă care prefaţează confruntarea de duminică a ''galacticilor'', din La Liga, cu echipa Espanyol, echipă aflată în prezent la mijlocul clasamentului.

''Ideea este să vrei ambele, să câştigi în timp ce practici un stil atractiv de fotbal, dar obiectivul nostru principal este să-i mulţumim pe fanii noştri care sunt foarte pretenţioşi, deci ne vom concentra să câştigăm pentru că ştim faptul că echipa noastră este departe de forma ideală'', a zis Carlo Ancelotti.

''Nu suntem în forma noastră cea mai bună şi este normal acest lucru la începutul unui sezon solicitant. Ne vom îmbunătăţi jocul pe măsură ce sezonul avansează spre lucrurile importante pentru care jucăm. Pentru moment ne descurcăm bine'', a subliniat managerul lui Real Madrid în conferinţa de presă, notează Agerpres.

Mijlocaşii Jude Bellingham şi Aurelien Tchouameni au revenit 



Mijlocaşii Jude Bellingham şi Aurelien Tchouameni au revenit după accidentări la partida foarte disputată şi câştigată cu scorul de 3-1 contra echipei germane VfB Stuttgart, la debutul lui Real Madrid, deţinătoarea trofeului, în noul format al Ligii Campionilor 2024-2025.

Mai mult, jucătorii David Alaba, Eduardo Camavinga, Dani Ceballos şi Brahim Diaz se află la câteva săptămâni distanţa de recuperarea completă, a menționat Carlo Ancelotti, descriind validitatea vestiarului echipei.

Cu privire la forma atacanţilor săi, Vinicius Jr şi Kylian Mbappe, managerul italian nu este îngrijorat, apreciind faptul că cei doi muncesc în continuare chiar dacă joacă mai bine cu fiecare săptămână şi în curând vor da pentru Real Madrid sclipirea de care este nevoie pentru a fi eficienţi.

Citește și - Nunta anului a atras toate privirile românilor. Cu ce au fost îmbrăcați Ianis și Elena Hagi în cea mai importantă zi din viața lor - https://www.spectacola.ro/nunta-anului-a-atras-toate-privirile-romanilor-cu-ce-au-fost-imbracati-ianis-si-elena-hagi-in-cea-mai-importanta-zi-din-viata-lor_40438.html 


''Criticile nu mă deranjează pentru că văd faptul că fanii sunt mulţumiţi''



''Poţi să joci mai bine, însă fanii sunt obişnuiţi cu fotbalul nostru 'rock and roll'. (...) Încercăm să-i facem pe fanii noştri fericiţi. Jocul nostru este despre intensitate, despre ritm... Fără să pierdem prea mult timp să ajungem la poarta adversarului'', a adăugat antrenorul italian, sintetizând astfel caracteristicile echipei sale: ''jucători care au o foarte mare forţă şi viteză, în special cu balonul la picior şi trebuie să profităm de acest avantaj''.

''Pentru mine, cred că frumuseţea fotbalului depinde de trăsăturile jucătorilor pe care-i am. Să ataci bine, să te aperi bine ... să joci bine pe contraatac. Sunt multe aspecte şi fiecare are opinia sa'', a mai punctat Carlo Ancelotti.

În acest moment, FC Barcelona este lide în La Liga, cu 15 puncte acumulate, cu patru mai mult faţă de următoarele clasate cu acelaşi număr de puncte, respectiv Atletico Madrid, Real Madrid şi Villarreal, notează Agerpres.

VIDEO

Youtube video image

Citește și - Adrian Mutu, motivul pentru care s-a simțit inconfortabil la întâlnirea dintre Tiago și Cristiano Ronaldo: „Îmi venea să intru în pământ” - https://www.spectacola.ro/adrian-mutu-motivul-pentru-care-s-a-simtit-inconfortabil-la-intalnirea-dintre-tiago-si-cristiano-ronaldo-imi-venea-sa-intru-in-pamant_40436.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Sport



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




Sezonul 2024-2025 din Liga Portugal e exclusiv în AntenaPLAY

Etapa a patra din Liga Portugal programează derby-ul...

pixel