Aplicații gratuite pentru toți oamenii care lucrează de acasă
It-ul vine în ajutorul elevilor și al profesorilor. Care sunt cele mai noi aplicații  și soluții digitale gratuite pentru cei care își desfășoară activitatea de acasă, în mediul online?  

BrainPop, Nearpod, Discovery Education,  Microsoft Teams sunt doar cateva dintre cele mai accesibile aplicații pentru cei care își desfașoara activitatea de acasa, în mediul online.

De ce accesibile?

Deoarece, acestea și multe alte aplicații sunt gratuite. Ca de exemplu - Nearpod - este o platformă gratuită pentru elevi și profesori în care se pot crea tot felul de jocuri. .Este o platforma în care fiecare lecție devine interactiva.   Jocurile pot fi adaptate în funcție de dorințele elevilor sau a profesorilor. 

 BrainPop este o platformă gratuită pentru elevi și profesori și cuprinde o arie vastă de activități: muzica, desenul, științe sociale sau istorie și geografie.

 Discovery Education este o platformă în care pot fi găsite documentare sau filmulețe cu ajutorul cărora copii pot învăța despre mediu, despre planetă sau ce înseamnă viața subacvatică.

Microsoft Teams este gratuită în această perioadă de pandemie, dar din păcate, este aplicația ce mai puțin folosită în România

Dacă cele de mai sus erau aplicații care te ajută doar să vizionezi, să devii creativ și să îți dezvolți părțile artistice, ei bine marii it-isti  nu s-au oprit doar aici. Google a lansat aplicația de comunicare video-audio  Google Duo, care poate fi folosită și de grupuri de până la 8 persoane.

Fiverr - o platformă pentru toți freelancerii. Aici pot avea acces fotografii, artiști de tot felul, din toate zonele, chiar și jurnaliști. 

Autor: Florentina Arcu | Dată: 06 oct, 14:53

Bancul serii: La cinema

Șeful poliției îl cheamă pe agentul care tocmai îl urmărise pe criminal:


Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

Gândaci, sursa pixabay/

Cum să scapi de gândacii din casă și să eviți apariția lor. Cele mai bune soluții