Andreea Bănică, mărturisiri despre relația cu copiii săi: „Nu ai cum să fii prieten cu copilul tău”
Ingrediente:
400g cartofi
1 broccoli mic
100 g brânză goudda
3 ouă
100 ml smântână pentru gătit
Sare
piper
1 lingură de ulei
2 linguri pesmet
Mod de preparare:
Broccili va fi desfăcut în bucăți mici și pus la fiert în apă cu sare pentru circa 5 minute.
Cartofii vor fi spălați și tăiați cubulețe. Îi punem la fiert doar cât să fie făcuți pe jumătate.
Se bat ouăle cu smântâna pentru gătit și se condimentează cu sare și piper.
Un vas Yena se unge cu ulei și se tapetează cu pesmet. Se pun cartofii și brocolli, ouăle bătute cu smântână.
Băgăm totul la cuptorul preîncălzit la 180C pentru 20-25 de minute. Se presară cu brânză Goudda și se mai lasă pentru alte 5 minute.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: brocolli cartofi cuptor