Carla Burada, tânăra excepțională care a defilat pentru Cătălin Botezatu: Am cântat alături de Iana Novac
Data actualizării:
Data publicării:
Carla Burada a fost invitata Mi-Th Influencer, acolo unde Mirela Vescan și Thea Haimovitz au prezentat-o drept o tânără promițătoare și ambițioasă.

Carla Burada este o tânără de nota 10 la școală, iar ușor-ușor, ea se transformă într-un exemplu - după cum spune și Mirela Vescan în cadrul emisiunii.

Deși nici nu a împlini 18 ani, Carla a cântat alături de artiști la Londra, defilează pentru modelling, fiind unul dintre modelele scoase în față de evenimentele lui Cătălin Botezatu.

Deși nu prea are timp liber, Carla a fost întrebată de cele două moderatoare dacă e gata să devină influencer, asta după ce Mirela Vescan s-a uitat pe pagina de Instagram a tinerei, observând că nu are foarte multe postări.

Carla s-a dovedit a fi o tânără modestă, astfel că ea încă se pregătește pentru a deveni o persoană publică.

„Ești gata să devii influencer?”, a întrebat una dintre moderatoarele emisiunii Mi-Th Influencer, la care Carla a zis „Da, aș fi gata.”

„De ce nu ai intrat pe rețelele de socializare?”, a întrebat Mirela Vescan.

„Pentru că nu am crezut că sunt încă destul de bună pe partea asta. Încă lucrez la încrederea în sine.”, spune Carla, într-o notă vizibilă de modestie.

Youtube video image

 

 

„Ce-ți lipsește pentru a merge pe social media?”, a întrebat și Thea Haimovitz.

„Cred că un îndrumător care să îmi spună la ce oră să postez și ce ar prinde. M-aș bucura foarte tare dacă aș putea face asta.”, spune Carla Burada.

 

Carla se pregătește și pentru concerte, ea activând în mai multe domenii deodată. Astfel, pe lângă alte surprize, ea va scoate o melodie solo, după care va avea un concert pe 31 august, în ultima zi de vară:

„Urmează un remix al acestei piese și mai multe surprize. O piesă pe care o scot singură și prezentări. Mai este un concert pe 31 august, unde voi cânta o melodie împreună cu o artistă”.

Pentru că sunt uimite de programul încărcat al tinerei, cele două moderatoare au întrebat-o pe Carla când mai are timp pentru ea. Deși poate număra orele libere pe degete, ea spune că a avut un eveniment important la Londra.

„Mai este și o prezentare la Londra. Am defilat pentru Cătălin Botezatu, iar la finalul prezentării am cântat acest duet cu Iana Novac, unde toată sala s-a ridicat în picioare; le-a plăcut foarte mult momentul. Totul s-a întâmplat lângă o catedrală din Londra, Saint John. A fost un eveniment caritabil pentru femeile care sunt în scaun cu rotile”, a mai spus Carla Burada.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Exclusiv


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel