Horoscop sâmbătă, 23 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
Ingrediente:
1 kg cartofi fierți în coajă
500 g ciuperci proaspete
3 cepe medii albe sau roșii
2-3 căței de usturoi
3-4 linguri ulei
sare
piper negru proaspăt măcinat
verdeață tocată
Mod de preparare:
Fierbem cartofii în coajă în apă cu 2 linguri de sare. După ce s-au răcit îi decojim. Ciupercile le curățăm și le spălă. Ceapa o vom toca mărunt, iar usturoiul îl vom pisa.
Ciupercile le vom tăia bucăți mai mari, iar cartofii, la fel, cuburi mai mari.
Punem într-o tigaie încinsă ciupercile și 3 linguri de ulei. Le sotăm la foc mare.
Punem ceapa și usturoiul și lăsăm la foc redus. Punem sare și piper și puțin chimen.
După ce a devenit ceapa sticloasă punem și cartodii. Mai punem o lingură de ulei. Lăsăm 3-4 minute.
La final mai putem presăra sare și piper după gust.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: cartofi ciuperci retete
Iată ce-ți rezervă astrele...