Ce face Andreea Străvoiu cu hainele pe care nu le mai poartă: „De la un sezon la celălalt îmi triez hainele” / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Străvoiu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, care acum prezintă emisiunea ROventura de la Kanal D, ne-a încântat cu ținuta sa, dar și cu un interviu în exclusivitate.

Andreea Străvoiu a intrat în atenția publicului după ce a participat la emisiunea „Bravo, ai stil!”, competiție acerbă în care multe fete doresc să conceapă ținutele perfecte. Andreea a fost chiar în miezul  acestei competiții unde nu s-a lăsat mai prejos de celelalte concurente. 

Cu ocazia unui eveniment monden, echipa Spectacola a aflat de la Andreea Străvoiu care este relația ei cu haine. 

VIDEO:

Nu aruncă bani pe haine noi

Astfel, protagonista ne-a spus că are o garderobă cât mai mică în ideea de a alege repede cu ce dorește să se îmbrace. Aflăm că ea triază hainele de la un an la celălalt și nu suportă un dressing aglomerat.

„În general, îmi place să am o garderobă limitată ca să mă decid cât mai repede. Eu sunt balanță, deci mă decid foarte greu. Așa că, îmi triez hainele, port un sezon niște haine și apoi văd ce mai port, ce-mi mai palce, ce dau cadou. Niciodată nu țin foarte multe haine. De la un sezon la celălalt triez hainele. Nu-mi place să fie aglomerat dressing-ul meu, mă debusolează total.
Îmi cumpăr tot ceea ce-mi place, nu vreau să dau foarte mulți bani pe ele, pentru că, așa cum am zis și mai devreme, nu le port de foarte multe ori, dar evident, dacă ceva este de calitate, ca un pantof sau o geantă, trebuie investit acolo. La haine port orice nu contează.”, ne-a spus, în exclusivitate, Andreea Străvoiu.

Competiția care a construit-o

„Am ieșit mult mai puternică de la „Bravo, ai stil!”. Eram o persoană sensibilă, retrasă, nu-mi plăcea să intru în conflict, să mă afirm, dar așa am conștientizat că în viață nu e nimic ușor, trebuie să te afirmi, să lupți pentru ideile, principiile tale, și cred că asta am învățat din competiție. M-a călit foarte tare pentru ceea ce urma să întâlnesc în București, dar spre norocul meu am întâlnit doar oameni buni, care m-au ajutat și asta mă bucură foarte tare. În momentul de față, am rămas cu o mică traumă după „Bravo, ai stil!”, cu hainele, pentru că am mereu ideea că nu trebuie să greșesc cu o ținută, trebuie să fie perfectă. Mă gândesc mereu că e Maurice Munteanu sau Raluca Bădulescu în fața mea și mă jurizează.”, a declarat Andreea Străvoiu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, difuzată la Spectacola și DC News.

Este o persoană care călătorește

De asemenea, intervievata are ca pasiune călătoritul. Aceasta a vorbit cu pasiune despre călătoriile la Cazanele Dunării, în Bucovina și nu numai.

„Momentan, nu mai există concurență pe segmentul acesta de turism, așa că noi ne bucurăm să vedem că acest proiect are succes. Oamenii merg în locurile în care am fost și noi și cred că asta e cea mai mare bucurie. Sunt trei ani și jumătate de când călătoresc așa și e foarte greu să aleg doar un loc. De fiecare dată când am ocazia spun că am fost foarte impresionată când am ajuns la Cazanele Dunării, mi-a plăcut mult Bucovina, Delta Dunării am descoperit-o tot aici. Recent, am fost în Țara Hațegului.”, a continuat aceasta.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Exclusiv
Tagurile articolului: andreea stravoiu  eveniment  interviu  monden  viva 


DC Media Group Audience

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”




pixel