Ce spune Serghei Mizil despre alegerile prezidențiale 2024
Data actualizării:
Data publicării:
Serghei Mizil a vorbit, la podcastul „Aproximativ Discuții cu Gojira”, despre alegerile prezidențiale care urmează, dar și despre cum a fost curtat de mai multe partide.

Serghei Mizil a discutat despre alegerile prezidențiale ce urmează să aibă loc. Acesta a declarat faptul că își dorește ca de această dată să voteze românii, iar votul să se desfășoare corect și legal. De asemenea, a vorbit despre Diana Șoșoacă și strategia acesteia de a rămâne în ochii publicului. În plus, Serghei Mizil a scos în evidență neregulile care se petrec la vot și pe care nimeni nu le oprește.

„Sper ca de data asta să voteze românii”

„Sper ca de data asta să voteze românii. Să nu mai fie puși din butoane. În afară de Iliescu, care trebuia să ajungă la pușcărie din punctul meu de vedere, și Constantinescu, că l-a votat lumea împotriva lui Iliescu, toți au fost puși din butoane. Și Băsescu, 100%, am dovezi. Românii afară votează pe lovele și aici tot pe lovele. Iei o găleată, iei 200-30 de euro și te ține ăla patru ani și te face varză. Și toate furturile astea care au loc la vot, care se știu, nu se opresc niciodată. Cum să votezi răul cel mai mic? Altă căcănărie. Băsescu a prins foarte mult pentru că s-a identificat cu poporul român, cu bască în cap. Din punctul meu de vedere, Diana Șoșoacă reprezintă o mare parte din alegători. Ăia au ales-o pentru circul pe care îl face. Dacă nu-l făcea, își pierdea votanții. Nu e proastă deloc”, a declarat Serghei Mizil, în cadrul podcastului „Aproximativ Discuții cu Gojira”.

Te-ar putea interesa și: Ce spune Serghei Mizil despre corupția din România: „Sunt mână în mână”

„Am fost contactat de un om care a pus mulți primari”

Serghei Mizil a dezvăluit faptul că a fost curtat de mai multe partide în preajma alegerilor și că i-a fost chiar garantat câștigul. De asemenea, acesta a recunoscut că a fost abordat și pentru funcția de senator sau deputat, dar a refuzat de fiecare dată. Cu toate acestea, consideră că ar fi câștigat alegerile dacă ar fi decis să candideze pentru că este apreciat atât de tineri, cât și de oameni mai în vârstă, atrăgând astfel voturi din partea tuturor.

„Am fost contactat de Primăria Sectorului 1 de un om care a pus mulți primari. Mi-a spus că ies cu 85%, a zis că au o brigadă foarte tare care e în spatele meu. Le-am spus că nu mă interesează. La început, am fost curtat de partidele astea noi care au apărut și acum am fost curtat să mă duc senator sau deputat. Nici nu m-am dus la discuții. Unde să mă duc eu? Eu am prins foarte tare la tineret. Acolo e zonă de oameni care au prins perioada mea, babele 100% mă votează. Tineretul m-ar vota pe loc. Sunt disperați și nu înțeleg de ce. Vorbesc ce vor ei să audă, așa sunt eu. Am și avantaje și dezavantaje”, a adăugat Serghei Mizil.

Te-ar putea interesa și: Giovanni Becali, confesiuni despre închisoare și Cristi Borcea: “Borcea îmi făcea pedichiura în pușcărie”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”




pixel