Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus: „Nu reușeam să mă împac cu mine la dimensiunile acelea”
Ingrediente:
2 dovlecei medii
4 ouă
150 g brânză sarata rasă
80 g pesmet
sare, piper
chimen, boia dulce
ceapa verde tocată
ulei
Mod de preparare:
Dovleceii trebuie spălați bine și curățați de coajă. Apoi vor fi dați prin răzâtoarea mare și presărați cu sare. Aceștia vor fi lăsați la scurs.
Într-un castron punem cele 4 ouă, le condimentăm cu sare și piper. Punem și brânza rasă și amestecăm cu o furculiță. Adăugăm și pesmetul și ceapa verde tocată mărunt.
Stoarcem bine dovlecelul și îl punem peste celelalte ingrediente. Amestecăm bine.
Modelăm chifteluțele din dovlecel cu brânză, le dăm prin pesmet și le punem la prăjit în ulei încins.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: brânză chiftele dovlecel retete