Cine i-a schimbat viața lui Carmen Tănase: „Ideea a fost a lui de a face această profesie. Eu voiam altceva”
Data actualizării:
Data publicării:
Invitată la podcastul „Podcast cu Sens by Natasha”, actrița Carmen Tănase a vorbit despre oamenii care au avut cel mai important rol în viața ei, dar și despre cele mai importante persoane care i-au schimbat viața. Celebra actriță a povestit despre familie, prieteni, colegi și chiar locuri care i-au impactat cariera și, în același timp, viața. 

Carmen Tănase a povestit despre cum tatăl său i-a ales cariera, dintr-o întâmplare, dar și despre cum ea și-ar fi dorit să urmeze o altă cale. De la primii pași în lumea actoriei, Carmen Tănase a întâlnit oameni și locuri ce au contribuit la formarea ei ca om, ca artist. Aceasta a vorbit despre cei care au avut un rol major în cariera și viața ei personală, de la familie și prieteni, la colegi și regizori măreți ce au crezut în ea și i-au oferit șansa să devină ceea ce este astăzi: o actriță de succes, cunoscută de o întreagă țară și nu numai.

„Ideea a lui a fost de a face această profesie. Eu voiam altceva”

„Am avut noroc și am avut oameni importanți în viața mea și am în continuare mulți. Primul care mi-a schimbat viața a fost tata. Pentru că ideea a lui a fost de a face această profesie. Eu voiam altceva. Dintr-o întâmplare. Apoi, Olga Delia Mateescu care m-a pregătit și care a avut răbdare. Nu pregătea, cred că am fost prima și ultima pe care a pregătit-o. A făcut și ea o încercare. A avut răbdare cu mine să descopăr că este o meserie grea, eu ca toate fetițele ziceam că nu e mare brânză. Ea mi-a arătat că nu e așa și m-a lăsat să aleg dacă vreau calea grea sau calea ușoară și eu am înțeles de la ea că trebuie aleasă calea grea. Apoi, Olga Tudorache, la clasa căreia am nimerit și care m-a ales, deși n-aș fi meritat. Ea a devenit al treilea părinte al meu.

Teatrul Național din Iași urmează pe listă, toți regizorii cu care am lucrat. Nicoleta Toia, vreau să o amintesc. Ea a avut un rol esențial, mi-a dat roluri foarte importante și grele, a avut încredere în mine. Prietena mea Doina Ignea, care mă sprijină întotdeauna, e lângă mine. Apoi, colegii și oamenii de la Teatrul Odeon, unde am intrat cu reticență, dar m-am simțit bine. Nu avem timp să îi spun pe toți. Ruxandra Ion, datorită aparițiilor mele la televiziune al devenit cunoscută. Mama, care mă rabdă și mă suportă și acum, cu toate crizele mele”, a adăugat Carmen Tănase, în cadrul podcastului „Podcast cu Sens by Natasha”.

Te-ar putea interesa și: Carmen Tănase, despre cum a vrut să renunțe la actorie: „M-am întrebat cam toată noaptea eu ce caut în lumea asta”

Deși mulți oameni au contribuit la formarea sa, iar unii dintre ei i-au schimbat viața, după cum declară chiar Carmen Tănase, aceasta recunoaște că începe să își piardă încrederea în oameni cu timpul. Actrița recunoaște că este un om care își pune toată încrederea și sufletul în oameni și că, cel mai probabil, așa va face întreaga viață, dar că, au fost multe dăți când a fost dezamăgită.

„De multe ori mi-am luat țeapă”

„Da, dar de multe ori mi-am luat țeapă. Fiul meu îmi tot zice, el mă învață acum, să nu mai am încredere chiar așa. Așa îmi e felul, probabil că așa o să mor. Dar încrederea încet, încet mi-o pierd. Oamenii se schimbă, văd asta sub ochii mei. Se înfumurează brusc. Se transformă în altcineva. Voi avea, probabil, încrede până la sfârșit. Îmi plac oamenii discreți, cu bun simț, cu umor”, a precizat actrița, în cadrul podcastului.

Te-ar putea interesa și: Oana Ioniță face acuzații grave la adresa fostului soț, Florin Budnaru. Ce regretă vedeta cel mai tare: „Trebuie să înțeleg personalitatea unui alienator”

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel