Clasarea în Big Four, primul obiectiv al lui Radu Drăgușin: Cum se poziționează Tottenham în Premier League
Data publicării:
Radu Drăgușin a fost prezentat oficial de Tottenham și a devenit cel mai scump fotbalist român vândut vreodată. Suma de transfer este estimată la 31 de milioane de euro (cu tot cu bonusuri), iar Drăgușin a debutat deja la gruparea britanică.

Fotbalistul român a semnat un contract valabil până în 2030 și a părăsit-o pe Genoa după ce a mai avut oferte de la Bayern Munchen și Napoli. Visul său a fost să joace în Premier League, astfel că a zis pas unei oferte considerabil mai bune din punct de vedere financiar de la Bayern Munchen.

Jucătorul în vârstă de 21 de ani se anunță un om de bază pentru Tottenham în perioada următoare, având în vedere și problemele medicale pe care echipa le are. Mai departe, depinde în mare măsură doar de el dacă își va păstra locul de titular sau nu.

Deși echipa a avut probleme mari de efectiv în acest sezon, parcursul din Premier League este bun. După 21 de etape, Tottenham este pe locul 5, cu șanse mari să se claseze în Big Four la finalul acestei stagiuni. Clasamentul din Premier League este mai strâns ca oricând, iar Tottenham este văzută cu șansa a 5-a să termine în Big Four. Cotele disponibile pe platformele de pariuri sportive fotbal sunt destul de apropiate în ceea ce privește la titlu, semn că se poate întâmpla orice până la finalul sezonului. În plus, Tottenham a arătat în acest sezon că este o echipă care se poate bate de la egal la egal cu oricine.

Acest sezon este considerabil mai bun pentru Tottenham decât precedentul, în care a terminat pe locul 8. Iar venirea lui Ange Postecoglou pe banca tehnică a adus un plus evident în jocul echipei. De când s-a trecut la formatul Premier League, Tottenham s-a clasat cel mai bine pe locul 2, în stagiunea 2016/2017. A mai avut două clasări pe podium, pe locul 3, în sezoanele 2015/2016 și 2017/2018, iar cel mai recent cel mai bine s-a clasat pe patru, în sezonul 2021/2022.

Transferul la Tottenham, un vis pentru Radu Drăgușin

În primele declarații făcute după transferul la Tottenham, Radu Drăgușin a afirmat că visa de mic să evolueze în Premier League și a ales cu inima, deși a avut o ofertă mai tentantă de la Bayern Munchen.

"Pot spune că am decis să vin la Spurs de când am auzit interesul acestui club. M-am gândit, am analizat fiecare aspect și cred că acesta este cel mai bun pas pentru cariera mea. Știu, de asemenea, că clubul are o bază de fani incredibilă, au un staff și jucători incredibili, așa că abia așteptam să mă alătur. Pot spune că decizia a fost în interiorul inimii mele deja luată. Este incredibil. Nu mi-am imaginat toate astea și abia aștept să îi cunosc pe toți și să încep pe teren", a spus Drăgușin, citat de Digi Sport.

De asemenea, fotbalistul român a explicat că discuția pe care a avut-o cu managerul Ante Postecoglou l-a convins că Tottenham este alegerea potrivită pentru el.

"Practic, Ange Postecoglou mi-a spus că își dorește foarte mult să mă alătur echipei, îi place felul meu de a juca și se gândește că mă potrivesc bine pentru această echipă. Acest lucru m-a ajutat în mod evident, iar eu am simțit o conexiune foarte bună cu el imediat ce a vorbit cu mine. Îmi place acest tip de fotbal, linie defensivă înaltă, agresivitate, cu mult spațiu în spate pentru a apăra. Sunt foarte entuziasmat", a mai spus fotbalistul român.

Drăgușin are deja un cântec la Tottenham

Radu Drăgușin a fost așteptat cu mult entuziasm și de fanii lui Tottenham, iar faptul că a refuzat Bayern Munchen îi aduce și mai multă simpatie. De fapt, pe rețelele de socializare, fanii lui Tottenham i-au realizat deja un cântec care ar putea fi auzit pe stadioane, așa cum se întâmplă în mod tradițional în Anglia.

„HE CAME TO TOTTENHAM, TO WEAR THE LILYWHITE.

REJECTED BAYERN, HE THINKS THEY’RE F***ING S**TE.

HE’S OUR ROMANIAN, WHO’S A BUILT LIKE A MACHINE.

HIS NAME IS RADU, RADU DRAGUSIN”

Salariul lui Radu Drăgușin la Tottenham este estimat la 2.8 milioane de euro pe an. Fotbalistul a avut o propunere de 6 milioane de euro pe sezon de la Bayern Munchen, însă a ales să o refuze, deoarece în Anglia ar avea șanse mai mari să joace pe termen lung, în condițiile în care la gruparea bavareză era considerat o simplă promisiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Editor Team
Categorie: Sport


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




Doliu în lumea fotbalului din România! A murit Petre Butufei

Este doliu în lumea fotbalului din România. Fotbalistul...

pixel