Cornel Constantin Ciomâzgă aduce „Rețeta fericirii” la Centrul Cultural Dalles. Când are loc evenimentul
Data publicării:
Joi, 12.10.2023, ora 18, la Sala I.C. Bratianu a Centrului Cultural Dalles, va avea loc conferința cu tema “Rețeta fericirii”, prelegere susținută de scriitorul Cornel Constantin Ciomâzgă. 

Evenimentul este organizat de Centrul Metropolitan de Educație și Cultură “Ioan I. Dalles” și Editura Cartea Actuală 3C.

În cadrul acestui eveniment, scriitorul Cornel Constantin Ciomâzgă își va prezenta, de asemenea, al treilea român al sau intitulat "Apocalipsa why not", lansat anul acesta, la sfârșitul lunii iunie, stindard al unui nou gen literar numit Romanul Catehetic Realist.


Autorul afirmă despre această nouă carte că “este o carte pe care lumea a așteptat’o până ieri. Astăzi există! Această carte este despre niște mari adevăruri, care ar putea redefini condiția binelui! APOCALIPSA why not este despre renaștere, despre reînnoire, despre viață. Despre un altfel de viață”.

INTRAREA VA FI LIBERĂ!


Câte ceva despre Cornel Constantin Ciomâzgă


S’a născut la 28 martie 1956. A debutat sub pseudonimul Cornel Cupşa, publicând între anii 1980-1990 tablete satirice, eseuri şi versuri în presa vremii din România. În 1990 a fost redactor la Revista „Zig-Zag”, săptămânalul cu cel mai mare impact şi tiraj postrevoluţionar din România.


A fost Redactor la Săptămânalul „Tinerama”. În 1991 a fost redactor-şef al primului post de radio particular din România: „Fun-Radio“. Între anii 1992 şi 1996 a fost Director General la „Radio Tinerama”. Între 1993 şi 2003 a fost Preşedintele Asociaţiei Jurnaliştilor Europeni - Filiala România.


A fost Profesor la Facultatea de Jurnalistică, fiind autorul cursurilor: „Arta interviului şi Talk-show-ul“ şi „Reportajul de la relatare la literatură”. A fost Director Media la Forumul Internaţional „Adunarea regiunilor Europei de la Iaşi 1998“.


În 2000 a realizat filmul documentar „SEMNE” vorbind pentru prima dat despre moaştele preotului Ilie Lăcătuşu. În 2001 a realizat primul Curs de Psihologie Creştin Ortodoxă. Între anii 1990 şi 2002 a fost publicist, scriind editoriale, interviuri, comentarii, eseuri şi reportaje pentru publicațiile: „România Liberă”, „Zig-Zag”, „Tinerama”, „Ziua”, „Libertatea”, „Lumea Liberă” — New York, „Curentul” şi altele.


În 1990 a creat primul format de emisiune talk-show din România. A realizat astfel peste 200 de emisiuni talk-show radiofonic cu cele mai importante personalităţi ale vremii. În anul 2004 a publicat prima sa carte LUCRAREA, care a devenit îndată best seller. În 2014 a publicat SE ÎNTORC MORȚII ACASĂ, cel de’al doilea best seller.


Activitatea sa, răsplătită cu numeroase premii


Activitatea sa profesională a fost răsplătită cu numeroase premii:
- Premiul Marconi pentru activitate publicistică,
- Premiul Asociaţiei Jurnaliştilor Europeni,
- Premiul Fundaţiei Secolul XXI.
- Premiul Asociaţiei 21 Decembrie.
- Premiul Comitetului Naţional UNICEF.
- Premiul de Excelență la Festivalul Internațional de Carte - Cluj 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Carte
Tagurile articolului: conferita  cornel constantin ciomazga  eveniment 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă
pixel