Cornel Constantin Ciomâzgă aduce „Rețeta fericirii” la Centrul Cultural Dalles. Când are loc evenimentul
Data publicării:
Joi, 12.10.2023, ora 18, la Sala I.C. Bratianu a Centrului Cultural Dalles, va avea loc conferința cu tema “Rețeta fericirii”, prelegere susținută de scriitorul Cornel Constantin Ciomâzgă. 

Evenimentul este organizat de Centrul Metropolitan de Educație și Cultură “Ioan I. Dalles” și Editura Cartea Actuală 3C.

În cadrul acestui eveniment, scriitorul Cornel Constantin Ciomâzgă își va prezenta, de asemenea, al treilea român al sau intitulat "Apocalipsa why not", lansat anul acesta, la sfârșitul lunii iunie, stindard al unui nou gen literar numit Romanul Catehetic Realist.


Autorul afirmă despre această nouă carte că “este o carte pe care lumea a așteptat’o până ieri. Astăzi există! Această carte este despre niște mari adevăruri, care ar putea redefini condiția binelui! APOCALIPSA why not este despre renaștere, despre reînnoire, despre viață. Despre un altfel de viață”.

INTRAREA VA FI LIBERĂ!


Câte ceva despre Cornel Constantin Ciomâzgă


S’a născut la 28 martie 1956. A debutat sub pseudonimul Cornel Cupşa, publicând între anii 1980-1990 tablete satirice, eseuri şi versuri în presa vremii din România. În 1990 a fost redactor la Revista „Zig-Zag”, săptămânalul cu cel mai mare impact şi tiraj postrevoluţionar din România.


A fost Redactor la Săptămânalul „Tinerama”. În 1991 a fost redactor-şef al primului post de radio particular din România: „Fun-Radio“. Între anii 1992 şi 1996 a fost Director General la „Radio Tinerama”. Între 1993 şi 2003 a fost Preşedintele Asociaţiei Jurnaliştilor Europeni - Filiala România.


A fost Profesor la Facultatea de Jurnalistică, fiind autorul cursurilor: „Arta interviului şi Talk-show-ul“ şi „Reportajul de la relatare la literatură”. A fost Director Media la Forumul Internaţional „Adunarea regiunilor Europei de la Iaşi 1998“.


În 2000 a realizat filmul documentar „SEMNE” vorbind pentru prima dat despre moaştele preotului Ilie Lăcătuşu. În 2001 a realizat primul Curs de Psihologie Creştin Ortodoxă. Între anii 1990 şi 2002 a fost publicist, scriind editoriale, interviuri, comentarii, eseuri şi reportaje pentru publicațiile: „România Liberă”, „Zig-Zag”, „Tinerama”, „Ziua”, „Libertatea”, „Lumea Liberă” — New York, „Curentul” şi altele.


În 1990 a creat primul format de emisiune talk-show din România. A realizat astfel peste 200 de emisiuni talk-show radiofonic cu cele mai importante personalităţi ale vremii. În anul 2004 a publicat prima sa carte LUCRAREA, care a devenit îndată best seller. În 2014 a publicat SE ÎNTORC MORȚII ACASĂ, cel de’al doilea best seller.


Activitatea sa, răsplătită cu numeroase premii


Activitatea sa profesională a fost răsplătită cu numeroase premii:
- Premiul Marconi pentru activitate publicistică,
- Premiul Asociaţiei Jurnaliştilor Europeni,
- Premiul Fundaţiei Secolul XXI.
- Premiul Asociaţiei 21 Decembrie.
- Premiul Comitetului Naţional UNICEF.
- Premiul de Excelență la Festivalul Internațional de Carte - Cluj 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Carte
Tagurile articolului: conferita  cornel constantin ciomazga  eveniment 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo

Adda tună și fulgeră, după ce a apărut în podcastul moderat de Teo Trandafir. Ce nemulțumire are artista: „Atât vreau să vă spun” / Video

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău a spus în direct la TV cine sunt nașii fiului ei, Isaia. Sunt printre cele mai cunoscute vedete din România

Captură video: YouTube/Kanal D2. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

Teo Trandafir, reacție tranșantă după ce Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan: „Dacă ești cu el și îți faci speranțe...”

Badea

Mircea Badea a încins Internetul! Imagini de infarct

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Serghei Mizil a rupt tăcerea. De ce nu vorbește cu Monica Tatoiu de mai bine de 12 ani: „Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul”

Captură video: YouTube/Cătălin Mărută

Rux, apariție îndrăzneață la TV. Cătălin Măruță a rămas mut de uimire, după ce influencerița a venit îmbrăcată doar în bluză: „Pe sub cămașă mai ai ceva?”

Captură video: YouTube/Povesti de Film, cu Mara Banica

„Tu pui la inimă?”. Vali Vijelie a dat cărțile pe față. Ce i-a spus soției sale, Carmen Rusu, imediat după ce a înșelat-o cu altă femeie

Irina Margareta Nistor ne-a spus cine este cel mai bun actor român: „Cel mai izbutit, dar și care ne-a adus beneficii de imagine”

Captură video YouTube/JORGE OFFICIAL

Jador a trecut peste despărțirea de Oana Ciocan! Cine este tânăra de care s-a îndrăgostit: „Aș da orice să mă iubească ea” / Video

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va renaște /video

Top cupluri cu aceeași zodie. Mihai Voropchievici: Ei vor fi uniți pe viață de iubirea lor!

Sursă foto:Instagram/ Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, motivul pentru care femeile își cumpără genți scumpe: „Niciun bărbat nu a spus vreodată...”


Clubul de fotbal „U” Cluj anunță un nou transfer

Superliga României a debutat astăzi, 12 iulie, dar clubul...pixel