Cosmin Stan a spus pe cine pariază la marea finală EURO 2024: Mai are de oferit foarte multe surprize...
Data actualizării:
Data publicării:
Vedeta postului de televiziune PRO TV, Cosmin Stan, a vorbit pentru Spectacola despre reușita echipei României la EURO 2024, împotriva Ucrainei, dar și despre copiii săi și cine este „șeful” în relația lui.    

Prezentatorul PRO TV, Cosmin Stan, împarte destinul de 18 ani cu partenera sa - Oana. Cei doi au un băiat și o fată - Mark și Maia, pentru care luptă zi de zi să le asigure un trai cât mai bun. 

 

Meciul cu Ucraina a pus România pe buzele tuturor

Spectacola: După ultimele două "teste", cu Bulgaria și Liechtenstein, tricolorii lui Edi Iordănescu au cam dezamăgit înainte de Euro 2024. Ce șanse are România la turneul final din Germania?

Cosmin Stan: „Având în vedere debutul lor la EURO 2024 prin care au uimit o lume întreagă, cred că șansele de a merge mai departe sunt acum semnificative. Am văzut, practic, o altă echipă, un joc solid și multă determinare. Meciul cu Ucraina a făcut ca România să ajungă pe buzele tuturor, datorită unui joc cum n-am mai văzut de mult la ai noștri. Un joc care le-a adus cel mai bun rezultat al Naționalei la un turneu final, în ultimii 24 de ani. A fost un joc istoric care le-a adus un rezultat istoric și sper să scrie istorie la fiecare dintre partidele care vor urma”.

 

Am contrazis predicțiile unuia dintre cele mai performante computere

Spectacola: Într-o grupă cu Belgia, Slovacia si și Ucraina, care crezi că va fi cel mai dificil adversar al nostru?

Cosmin Stan: „Acum că am trecut de Ucraina, cred că putem trece de oricine. Știu că Belgia va fi foarte determinată să câștige după ce a suferit o înfrângere cu Slovacia, dar mai știu și că echipa noastră a contrazis și predicțiile unuia dintre cele mai performante computere, care a făcut peste 10 mii de analize și a prezis victoria Ucrainei. Deci, orice e posibil”.

 

„Cred foarte tare în Răzvan Marin și în Denis Drăguș”

Spectacola: Care dintre jucătorii români are șanse să strălucească în Germania?

Cosmin Stan: „A strălucit deja Stanciu, cu o execuție magistrală care l-a și plasat deja printre favorite la capitolul “Golul grupelor”. Cred, însă, că Stanciu mai are de oferit foarte multe surprize și, de asemenea, mai cred foarte tare în Răzvan Marin și în Denis Drăguș”.

 

Ce crede despre marea finală

 

Spectacola: Pe cine vezi în marea finală și cine va cuceri trofeul?

Cosmin Stan: „Mi se pare că Germania se prezintă foarte bine și o văd în finală. Acolo unde cred că va ajunge și Franța. Trofeul cred că va rămâne, totuși, în țara gazdă”.

Obsedat să dețină controlul, dar își lasă copiii să decidă singuri

 

Spectacola: Copiii tăi, Mark și Maia, au acum 10 și 14. Încerci să le oferi aceeași libertate pe care ai avut-o tu în copilărie?

Cosmin Stan: „Încerc să le ofer un fel de libertate controlată pentru că eu sunt obsedat să dețin controlul, dar lucrez la asta. Așa că îi las de multe ori să decidă singuri. Am ajuns deja la performanța să își gestioneze singuri responsabilitățile școlare, așa încât să nu mai fie nevoie să stau eu pe capul lor tot timpul. Și-n general, au libertatea să facă ce vor câtă vreme nu deranjează pe altcineva și câtă vreme îmi spun dinainte unde sunt și ce fac”.

 

Cine e șeful în casă, Cosmin Stan sau Oana?

 

Spectacola: Cine este „șeful” în relație, dintre tine și Oana, mai ales când vine vorba despre deciziile asupra copiilor.

Cosmin Stan: „Eu sunt polițistul rău în casă, asta e clar. Pentru că atunci când trebuie să intervină cineva și să pună piciorul în prag sau să spună NU, acela sunt eu. Deci sunt clare lucrurile”.

 

Mark și Maia au înclinații către matematică. Ce le pregătește viitorul

 

Spectacola: Ce părere ai despre înclinațiile copiilor tăi, cam ce îi vezi să devină profesional peste 10 ani?

Cosmin Stan: „Nu mi-am propus deja niște meserii pentru copiii mei și nici nu am de gând să o fac. Îi las pe ei să aleagă și deocamdată nu au hotărât ceva categoric în această privință. Ambii sunt atrași, însă, de matematică, așa că probabil că vor dori să continue să studieze ceva în această direcție. Oricum e destul de devreme încă, iar eu nu-i presez iî niciun fel. Tot ce le spun tot timpul este să își aleagă o profesie care să îi facă fericiți și orice ar face în viitor, să fie cei mai buni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Exclusiv


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel