Cristina Vasiu ne dezvăluie cum rezolvă problemele de cuplu: „Când vrea El și alături de cine vrea El” /EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Cristina Vasiu, cântăreață, ne-a dezvăluit cheia unei relații sănătoase.

Cristina Vasiu este una dintre cele mai apreciate vedete din lumea artistică muzicală. Ea s-a logodit recent cu un alt artist, Cătălin Stoica, cântăreț și el, și își fac deja planurile pentru nunta care va fi anul următor. Cu atât mai mult, cei doi și-ai achiziționat mașina de vis, integral chiar, și sunt pe culmile succesului. Văzând că o duce bine, am dorit și noi, echipa Spectacola, să aflăm cheia succesului ei și să împărtășim cu cititorii noștri. 

Cum rezolvă eventualele certuri cu Cătălin

Am întrebat-o pe cântăreață cum abordează diversele problematici dintre ea și logodnicul său, Cătălin. Ea ne-a răspuns foarte argumentat, subliniind faptul că pune accent pe comunicare foarte mult. Ei nu sunt feriți de discuțiile cotidiene care pot avea spini, uneori. În final, ea ține secretă viața personallă, nedorind să o amestece cu viața publică.

„Sigur că da! Suntem oameni normali, cu probleme și dificultăți în viață de zi cu zi, ca toată lumea! Faptul că nu le expunem și ne rezolvăm situațiile în familie, este o chestiune de alegere, care ne caracterizează! Viață nu este doar despre bucurie, și realizări, este și despre dezamăgire, oameni, dar fiind uniți, și comunicând deschis de fiecare dată, am reușit să mergem în aceeași direcție ținându-ne de mâna!”, ne-a spus, în exclusivitate, Cristina Vasiu.

Unde își va petrece vacanța

Am mai întrebat-o pe artistă dacă are vreun plan de vacanță, mai ales că temperaturile prin București sparg termometrele. 

„Avem o perioadă mai aglomerată pe final de august, chiar și septembrie, pentru că avem multe concerte, videoclipurile pieselor de filmat, avem niște drumuri de făcut, dar avem grijă și de noi! Poate fugim câteva zile la Paris, să vedem cum ne organizăm!”, a mai zis Cristina, în exclusivitate, pentru Spectacola.

Norocul și destinul

În cele din urmă, artista ne-a dezvăluit că ea crede mai degrabă în destin decât în noroc, iar omul nu ar trebui să fie surprins atunci când lucrurile iau vreo întorsătură.

„Cred în Dumnezeu, și în ideea că lucrurile se întâmplă așa cum vrea El, când vrea El și alături de cine vrea El! Cred că destinul, soarta, este deja scrisă pentru fiecare dintre noi, și nu ar trebui să ne surprindă nimic, atunci când îl avem pe Dumnezeu aproape! El știe mai bine să ne răspundă întrebării, de ce?! Până și alegerile pe care le facem în viață, au la baza o doză de credință, experiență, și trăiri! Instinctul te îndeamnă să iei decizii, atunci când există un istoric al lucrurilor, al alegerilor, că să poți compară lucrurile între ele, și a lua o decizie bună pentru ține! Norocul nu este pentru cei înțelepți, și l-aș folosi în alte contexte funny, nicidecum pentru destin!
Nu suntem noi atât de puternici să ne scriem fericirea singuri, chiar și când totul merge perfect, când ai cel main mare succes, ești pe val, și te simți puternic, totul poate să dispară într-o secundă, pentru că  nimic nu se poate fără Dumnezeu! În asta cred!”, a mai punctat artista, pentru Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Exclusiv
Tagurile articolului: caalin stoica  concert  cristina vasiu  dumnezeu  relatie 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




pixel