De ce a fost înlocuit Anghel Damian la Premiile Oscar 2024. Irina Margareta Nistor: „Am aflat la 00:15, când m-au luat de acasă”
Data actualizării:
Data publicării:
Anghel Damian a lipsit de la gala Premiilor Oscar 2024. Irina Margareta Nistor ne-a dezvăluit de ce nu a mai apărut regizorul pe canapeaua de unde aveau să comenteze cele mai importante momente din acest an.

Cea de-a 96-a ediție a premiilor Oscar a fost transmisă în direct, de la ora 1 dimineața, pe Voyo, acolo unde românii au putut vedea cel mai așteptat moment al anului. 

În săptămâna de dinaintea decernării Premiilor Oscar 2024, Pro TV anunța faptul că Irina Margareta Nistor și Anghel Damian vor fi prezentatorii în acest an. Cu toate acestea, iubitul lui Theo Rose a fost înlocuit. Dacă în anii precedenți criticul de film a comentat gala împreună cu Codin Maticiuc, anul acesta co-prezentator a fost un alt actor din serialul Clanul, Constantin Dogioiu, și nu Anghel Damian. Irina Margareta Nistor ne-a dezvăluit de ce nu a mai apărut, de fapt, regizorul la gala Premiilor Oscar.

„Înțeleg că a făcut o gripă. În locul lui a venit un alt actor, care este tot din Clanul, Constantin Dogioiu. M-am înțeles foarte bine cu el, dar probabil că ar fi mers la fel și cu Anghel Damian, pe care îl știu de o viață. A fost o surpriză foarte plăcută, pentru că ar fi putut să nu funcționeze și a funcționat. Era o completare perfectă, pentru că se pricepea bine pe tot ce înseamnă muzică modernă, la care eu nu sunt o forță și nici nu mă pasionează în mod special.

Am aflat seara, exact când a venit să mă ia mașina. Mi s-a spus «Să știți că nu e Anghel, e altcineva». Am aflat la 00:15, când m-au luat de acasă. Nu pot să spun că m-a șocat. E interesant să vezi cum funcționezi cu altcineva și am funcționat foarte bine. Abia aștept să merg văd la teatru, pentru că nu l-am văzut niciodată jucând”, a declarat Irina Margareta Nistor, în exclusivitate pentru Spectacola.

„Oppenheimer”, triumf la Premiile Oscar

„Oppenheimer”, drama de trei ore despre fabricarea primei bombe atomice, în regia lui Christopher Nolan, a strălucit, confirmându-și statutul de favorit și câștigând nu mai puțin de 7 premii Oscar, inclusiv cel pentru cel mai bun film. Christopher Nolan a câştigat premiul pentru regie, Cillian Murphy pentru cel mai bun actor, iar Robert Downey Jr. pentru rol secundar. Irina Margareta Nistor, a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre pelicula care a obținut în acest şapte trofee. 

„Cred că este un film extrem de izbutit din punct de vedere istoric, cinematografic, casting, imagine și toate detaliile posibile. Cred că este un exemplu de cum ar trebui să se facă filmele de genul acesta.

Actorii sunt impecabili. De când am văzut filmul mi-am dorit să ia Oscarul și am sperat ceea ce s-a și întâmplat, ca pe Cillian Murphy să-l pună în rol principal, iar pe Robert Downey Jr. pe rol secundar, pentru a putea pleca cu 2 statuete pentru interpretare. Rolurile sunt aproape egale”, a spus Irina Margareta Nistor, în exclusivitate pentru Spectacola.

„Momentul meu favorit din această gală a fost cel cu cățelul, dintr-un film pe care nu l-am iubit în mod special, respectiv Anatomia unei prăbușiri”

Irina Margareta Nistor ne-a mărturisit că anul acesta momentul ei favorit din această gală a fost cel cu cățelul Messi, pe numele lui real Snoop.

„Momentul meu favorit din această gală a fost cel cu cățelul, dintr-un film pe care nu l-am iubit în mod special, respectiv Anatomia unei prăbușiri și despre care am avut satisfacția să aflu că și alții au avut aceeași impresie, că se termină în coadă de pește, că nu știm exact cine e criminalul. În schimb, câinele a fost adorabil. E un câine pe care în viața reală îl cheamă Messi, e amuzant pentru că are nume de fotbalist. În film are un rol foarte important, iar faptul că a fost cuminte și foarte elegant, cu papion, mi-a făcut plăcere. A fost un lucru original.

În al doilea rând, faptul că au prezentat premiile și fiecare nominalizat în parte, prin intermediul altor oscarizați la categoriile respective, mă refer la cel mai bun actor și cea mai bună actriță, principali și secundari. Mesajul pe care l-au pus în deschiderea amintirii celor care ne-au părăsit anul trecut și care era de la eroul rus pe care l-a lichidat Putin”, ne-a mai declarat Irina Margareta Nistor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Exclusiv


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel