Declarații halucinante ies la iveală în cazul crimei din Mangalia. Ce s-a întâmplat între cele două tinere, înainte de tragedie: „Îmi răspundea evaziv, am început să tremur”
Data actualizării:
Data publicării:
Loredana și-a recunoscut întreaga vină la audieri, acolo unde a făcut o serie de declarații halucinante, dezvăluind întregul film al crimei care a îngrozit România. 

O crimă îngrozitoare a cuprins România zilele acestea, când pe buzele tuturor oamenilor există în continuare extrem de multe semne de întrebare. Este vorba despre crima care a avut loc în Mangalia, unde o fată de 18 ani, Loredana, și-a ucis prietena cea mai bună, Alina. Cele două fete se cunoșteau încă de la grădiniță, erau colege de bancă, iar în toamnă urmau să treacă amândouă în clasa a 12-a. Acum, pe timpul verii, acestea au decis să meargă să muncească pe litoralul românesc, pentru a câștiga câțiva bani în plus. 

Chiar dacă toată lumea știa că cele două se înțeleg de minune, se pare că, în realitate, situația era diferită, iar Loredana a recurs la un gest total neașteptat: și-a omorât prietena cu sânge rece, după care i-a ascuns cadavrul într-un geamantan, pe care l-a lăsat sub o bancă din parc. Dacă la început, nu se cunoșteau foarte multe detalii despre crima care a îngrozit o țară întreagă, acum, noi detalii și declarații șocante ale tinerei au ieșit la iveală.

Loredana, declarații șocante la audieri

Loredana și-a recunoscut întreaga faptă în fața autorităților. Aceasta a povestit la audieri faptul că  toate discuțiile contradictorii au apărut în momentul în care prietena sa de-o viață i-a spus faptul că și-ar dori să plece acasă, fiind destul de reținută în fața acesteia. Se pare însă că acest lucru a înfuriat-o extrem de tare pe cea cu care împărțea camera, care a recurs imediat la un gest necugetat.

„Am mai avut niște discuții contradictorii cu Alina legate de plecarea ei acasă, întrucât știam că vrea să plece din hotel. Într-un moment de furie, întrucât Alina îmi răspundea evaziv, am început să tremur. Inițial, am ezitat, însă după aceea am înjunghiat-o. Menționez că Alina nu dormea, însă stătea cu ochii închiși și fața la perete. Nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care m-am pierdut cu firea”, a declarat Loredana la audieri, potrivit știrileprotv.

Și-a băgat prietena în valiză și a cărat-o în parc

Declarațiile șocante nu se opresc însă aici. Din spusele Loredanei, prietena sa nu a murit imediat, ci s-a zbătut timp de jumătate de oră între viață și moarte. Cu toate acestea, Alina nu a fost lăsată să strige după ajutor, iar în momentul în care ucigașa sa a observat faptul că aceasta nu mai prezintă semne vitale, a început să scoată toate hainele fetei din geamantan și să-i bage trupul neînsuflețit acolo. Aceasta a sunat apoi la un taximetrist, căruia i-a oferit de 10 ori mai mulți bani față de cât ceruse, pe care l-a rugat să o ducă la gară.

„Am întrebat-o: „Bă, dar ce ai aici, că e foarte greu? E foarte greu ăsta, ce e cu el?”. „Nu pot să îl ridic că mă doare mijlocul” . A venit un băiat și a ajutat-o. Mi-a zis să o duc la un bancomat și de acolo a zis să o las la gară”, a declarat taximetristul, potrivit sursei citate.

A abandonat trupul Alinei în parc

Filmul crimei nu se termină aici. Loredana continuă să povestească cum a abandonat trupul prietenei sale în parc, după care s-a întors în cameră pentru a-și șterge toate urmele. În final, aceasta spune că a decis să-și recunoască întreaga faptă pentru că știe că în acest mod va săvârși o pedeapsă mai mică, după modelul pe care ea l-a văzut în filme.

„M-am uitat în jur să văd dacă sunt camere de filmat sau persoane care m-ar putea vedea. Întrucât nu era nimeni, m-am apropiat de prima bancă și am abandonat trupul Alinei sub această bancă. Am încercat să o pun pe bancă, dar era prea grea și nu am putut.

Am început să fac curățenie în cameră, ștergând urmele de sânge de pe mochetă și de pe perete și am luat lenjeria și hainele murdare de sânge și le-am pus într-un sac de plastic (...) Acest sac l-am dus dimineață în tomberonul hotelului. Menționez că am apucat să stau o oră în pat dar nu am reușit să dorm.

Am recunoscut fapta deoarece am văzut în filme faptul că dacă recunoști fapta săvârșită primești o pedeapsă redusă”, a continuat aceasta.

Loredana a fost arestată pentru crimă, iar familia Alinei urmează să își conducă fata joi la mormânt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Actualitate
Tagurile articolului: alina  crima  loredana  mangalia 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel