„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
 
 Ingrediente:
O lingură de bulion
2 cepe
50 ml ulei
Mod de preparare:
Fasolea va fi pusă în apă rece cu o seară înainte. 
A doua zi o vom scurge și o vom pune la fiert, de trei ori. În cea de-a patra apă, vom lua spuma și după ce dă în clocot vom adăuga ceapa și morcovii, curățați și tăiați.
Scoatem legumele și scurgem fasolea. Se adaugă un polonic din zeama în care a fiert și usturoiul zdrobit. Se mixează și se adăugă sare.
Curățăm două cepe și le tăiem solzișori, călim în ulei și după ce s-a înmuiat punem bulionul. Se pune peste fasolea bătută.
Poftă bună!
  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
 
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu 
Categorie: Retete 
Tagurile articolului: batuta  fasole  retete  

Consumul de apă, un gest atât...



Salata cu castraveți și somon,...
Dacă îți dorești o rețetă de...