Regula de aur din dieta lui Silviu Mircescu. Actorul din Clanul nu trece niciodată peste ea / video
Ingrediente:
O lingură de bulion
2 cepe
50 ml ulei
Mod de preparare:
Fasolea va fi pusă în apă rece cu o seară înainte.
A doua zi o vom scurge și o vom pune la fiert, de trei ori. În cea de-a patra apă, vom lua spuma și după ce dă în clocot vom adăuga ceapa și morcovii, curățați și tăiați.
Scoatem legumele și scurgem fasolea. Se adaugă un polonic din zeama în care a fiert și usturoiul zdrobit. Se mixează și se adăugă sare.
Curățăm două cepe și le tăiem solzișori, călim în ulei și după ce s-a înmuiat punem bulionul. Se pune peste fasolea bătută.
Poftă bună!
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: batuta fasole retete
Andreea Bănică s-a afișat în...
Carmen Brumă a împărtășit cu...