Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus: „Nu reușeam să mă împac cu mine la dimensiunile acelea”
Ingrediente:
600 g fasole boabe fiartă
500 g cârnați
30 ml ulei
1 ceapă
1 morcov
30 g pastă de tomate
2 foi de dafin
300 ml roșii pasate
sare
piper
cimbru
pătrunjel
Mod de preparare:
Cârnații trebuie tăiați felii și căliți în ulei încins. După ce sunt gata îi scoți și pui în locul lor ceapa tocată și morcovul dat pe răzătoare.
Le rumenești puțin după care adaugi fasolea, foile de dafin, cimbur, sare și piper.
Pui și roșiile pasate în care ai dizolvat paste de tomate și lași pe foc circa 15-20 de minute.
După care adaugi cârnații și mai lași încă 5 minute.
La final presari pătrunjel tocat.
Poftă bună.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: carnati fasole retete