Gigi Becali nu s-a mai putut abține și a dat de pământ cu noua generație de fotbaliști: „Antrenament 45 de minute și fugi la femei!”
Data actualizării:
Data publicării:
Gigi Bacali a transmis un mesaj dur pentru noua generație de fotbaliști. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gigi Becali a spus întotdeauna lucrurilor pe nume. Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta când patronul FCSB a dat de pământ cu noua generație de fotbaliști. Latifundiarul din Pipera este de părere că fotbaliștii din ziua de azi se focusează mai mult pe alte hobby-uri și pasiuni și astfel nu se pot concentra la antrenamentele de fotbal pentru a avea rezultate pe măsură. 

Gigi Becali nu s-a mai putut abține și a dat de pământ cu noua generație de fotbaliști

„Dacă te antrenezi nu îți mai arde nici de aia, nici de aia, nici de cutare, nici de băutură, nici de femei că ești obosit. N-ai cum! Nu mai ai sevă! Așa dacă nu ești obosit...femei în primul rând. Femei, femei, acum băgați pe TikTok! Nu e mă așa? Sunt tineri...au putere. Nu consumi puterea...femeie. Băutură, nu...prima și prima, femeile. Păi acum...internet. Pac...femei, femei. Dacă ești obosit nu-ți arde de femei, pac capul la somn. A doua zi iar, pac la somn. Așa antrenament jumătate de oră, 45 de minute, hai gata fugi la femei. Da, mă, da! Păi, așa e. 45 de minute antrenament...hai la femei. Ce să caut? Decât să mă antrenez pe teren, mai bine mă antrenez cu femeile. Nu e așa? 100% e așa. Eu tot timpul vă mai spuneam și cu genunchii...”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali dă de pământ cu Irinel Columbeanu, ajuns la azil

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn. Eu cred că totuși Monica (Gabor, fosta soție, n. red.) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina (Dumitrescu, care și-a trăit ultimele zile în același azil, n. red.) am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, spune Gigi Becali, citat de Prosport.

Gigi Becali susține că Irinel Columbeanu nu a știut să aibă grijă de afaceri

”Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar, tată!, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta! Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi.  Eu cred că și Romanița (Iovan, fostă parteneră de viață de-ale lui Irinel Columbeanu, n. red.) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Citește și: Carmen Harra, previziuni șocante legate de războiul din Israel: ”Există pericolul unui război mondial”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Sport
Tagurile articolului:   fotbalisti  gigi becali 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




Doliu în lumea fotbalului din România! A murit Petre Butufei

Este doliu în lumea fotbalului din România. Fotbalistul...

pixel