Gigi Becali nu s-a mai putut abține și a dat de pământ cu noua generație de fotbaliști: „Antrenament 45 de minute și fugi la femei!”
Data actualizării:
Data publicării:
Gigi Bacali a transmis un mesaj dur pentru noua generație de fotbaliști. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gigi Becali a spus întotdeauna lucrurilor pe nume. Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta când patronul FCSB a dat de pământ cu noua generație de fotbaliști. Latifundiarul din Pipera este de părere că fotbaliștii din ziua de azi se focusează mai mult pe alte hobby-uri și pasiuni și astfel nu se pot concentra la antrenamentele de fotbal pentru a avea rezultate pe măsură. 

Gigi Becali nu s-a mai putut abține și a dat de pământ cu noua generație de fotbaliști

„Dacă te antrenezi nu îți mai arde nici de aia, nici de aia, nici de cutare, nici de băutură, nici de femei că ești obosit. N-ai cum! Nu mai ai sevă! Așa dacă nu ești obosit...femei în primul rând. Femei, femei, acum băgați pe TikTok! Nu e mă așa? Sunt tineri...au putere. Nu consumi puterea...femeie. Băutură, nu...prima și prima, femeile. Păi acum...internet. Pac...femei, femei. Dacă ești obosit nu-ți arde de femei, pac capul la somn. A doua zi iar, pac la somn. Așa antrenament jumătate de oră, 45 de minute, hai gata fugi la femei. Da, mă, da! Păi, așa e. 45 de minute antrenament...hai la femei. Ce să caut? Decât să mă antrenez pe teren, mai bine mă antrenez cu femeile. Nu e așa? 100% e așa. Eu tot timpul vă mai spuneam și cu genunchii...”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali dă de pământ cu Irinel Columbeanu, ajuns la azil

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn. Eu cred că totuși Monica (Gabor, fosta soție, n. red.) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina (Dumitrescu, care și-a trăit ultimele zile în același azil, n. red.) am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, spune Gigi Becali, citat de Prosport.

Gigi Becali susține că Irinel Columbeanu nu a știut să aibă grijă de afaceri

”Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar, tată!, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta! Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi.  Eu cred că și Romanița (Iovan, fostă parteneră de viață de-ale lui Irinel Columbeanu, n. red.) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Citește și: Carmen Harra, previziuni șocante legate de războiul din Israel: ”Există pericolul unui război mondial”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Sport
Tagurile articolului:   fotbalisti  gigi becali 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




Starul controversat căruia i s-a redus pedeapsa pentru dopaj

Un star din lumea fotbalului a primit o pedeapsă mai...

Sezonul 2024-2025 din Liga Portugal e exclusiv în AntenaPLAY

Etapa a patra din Liga Portugal programează derby-ul...

pixel