Adevăratul motiv pentru care Claudia Pătrășcanu a divorțat de Gabi Bădălău: „Cu toții greșim în viață, important e să nu mai facem aceleași greșeli”
Temperaturile au crescut mult în ultimele zile, așa că o înghețată de casă scoasă direct de la congelator este varianta ideală pentru a ne răcori.
Această rețetă este perfectă pentru persoanele care nu au foarte mult timp la dispoziție. Aveți nevoie de doar două ingrediente pentru a găti baza de înghețată. Durează foarte puțin timp și aveți nevoie doar de un mixer.
Această rețetă vă ajută să fiți creativi deoarece puteți adăuga ce arome doriți, chiar fulgy de ciocolată sau fructe proaspete.
Ingrediente:
1 l smântână dulce pentru frișcă
350 g lapte condensat
Puteți adăuga fulgi de ciocolată, fructe sau arome pentru un plus de savoare.
Mod de preparare:
Smântâna se bate spumă tare, ca pentru frișcă, apoi se adaugă laptele condensat. Se amestecă bine și toată compoziția se pune într-un recipient la congelator să se întărească.
Poftă bună!
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: casa inghetata retete
Părintele Pimen Vlad a...
Iată rețeta de pui crispy pe...
Iată cum să prepari cea mai...