Iuliana Tudor lansează prima sa carte: „Fericirea nu costă nimic”
Data publicării:
„Am scris o carte cu titlul „Fericirea nu costă nimic”, iar în paginile ei s-a clădit povestea mea. O dedic tuturor celor care mi-au însoțit drumul până azi și sper să le aducă oamenilor bucurie, inspirație și sprijin”, spune Iuliana Tudor într-o carte- mărturie despre parcursul său profesional, dar și despre oamenii care i-au ghidat și influențat viața.

„Fericirea nu costă nimic” este prima carte care îi aparține omului de televiziune, cel mai puternic promotor al obiceiurilor și tradițiilor românești. Iuliana Tudor oferă cititorilor povestea rădăcinilor ei și o abordare inspirațională pentru cei care încă își caută drumul.Cartea ce va fi lansată pe 26 octombrie dezvăluie mult din traseul Iulianei și întamplările care i-au condus pașii în viață. Povestea ei se constituie și ca un exemplu pentru toți cei care consideră că succesul se obține doar prin compromisuri sau "pile".

 

VEZI ȘI: Boala mamei sale i-a conturat destinul. Iuliana Tudor, confesiuni tulburătoare despre drama care i-a marcat viața: „A fost o șansă să mă aibă pe mine ca să poată rezista atâția ani”

Drumul Iulianei Tudor a fost construit pas cu pas, prin muncă, tenacitate, consecvență și disciplină.

 

„Fericirea nu costă nimic” s-a născut la propunerea jurnalistului Răzvan Bucuroiu, care a realizat o serie de convorbiri cu autoarea. Ulterior, cartea a căpătat o altă formă, Iuliana construind o adevărată mărturisire despre culisele vieții ei. Acest proiect editorial este cumva și o arhivare a destinului familiei sale și al său personal.

 

VEZI ȘI: „Eram ca o legumă”. Iuliana Tudor, burnout din cauza emisiunilor în direct: Corpul meu a zis ‘gata, până aici, nu se mai poate’

„În cariera unui artist – căci Iuliana Tudor este de fapt un veritabil artist, un slujitor profesionist al scenei, gazdă strălucitoare a unor evenimente memorabile –, există momente necesare de bilanţ, prin care se stabilesc diferitele etape ale drumului în viaţă. Revăzute succesiv, ele alcătuiesc firul unei existenţe în care apar anumite concluzii. Personalitate incontestabilă, Iuliana Tudor a parcurs un traseu divers şi interesant, asumându‑şi importante reuşite pe plan profesional. Cu o ingeniozitate incredibilă, Iuliana Tudor des‑ face, asemenea unui imens evantai, aspectul vieţii şi al activităţii sale profesionale de până acum. Nicio pagină nu este de prisos. Iar drumul ei cu siguranță va continua! „- spune Elise Stan,  realizator de emisiuni al Televiziunii Române și mentorul Iuianei Tudor.

Iuliana Tudor este primul om de televiziune care a reinterpretat folclorul și care rămâne în istoria media din România prin două mari producții de succes: „O dată-n viață”  și „Vedeta Populară”. 

Încă de la debutul din 1999, realizările Iulianei Tudor au depăşit graniţele ţării, notorietatea proiectelor pe care le-a coordonat recomandând-o pentru superproducţii: Teledonurile TVR, Festivalurile Cerbul de Aur, Mamaia - Folclor, Maria Tănase, precum şi Galele TVR 50, 55, 60, România din suflete, Premiile TVR Internaţional şi Gala Crucea Roşie fiind doar câteva dintre proiectele care au avut-o în prim-plan.Iuliana Tudor este Ambasador al Societății de Cruce Roșie din România, din anul 2012 și voluntar al organizației de peste 15 ani.

Anul viitor, Iuliana Tudor va împlini 25 de ani de activitate, la Postul Public de Televiziune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Carte
Tagurile articolului: carte  fericirea nu costa nimic  iuliana tudor 


DC Media Group Audience

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni este într-o relație! Câștigătorul Survivor se gândește deja la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

Zanni, Alex Velea, captură video Youtube, Trapanele All Stars

Zanni, adevărul despre scandalul cu Alex Velea. De ce a rupt, de fapt, contractul cu artistul: „De asta am plecat. A fost o lecție bună”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

Teo Trandafir, captură video Youtube, Kanal D 2

Teo Trandafir a rămas șocată când a văzut cum arată Irina Columbeanu la 17 ani: „Fără buze, fără gene. E un copil”

Roșii cu brânză, salată de vinete/ captură video Youtube, Vorbește Lumea

Bombele calorice ale verii. Nutriționiștii, semnal de alarmă: „Produc o inflamație foarte mare”. Uită acum de ele

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Cea mai mare temere pe care Zanni a avut-o cu privire la Survivor All Stars: „Ceea ce s-a și întâmplat”

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna iulie. Două zodii vor avea parte de noroc la bani

Luminița Vîlcea, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Luminița Vîlcea, horoscop pentru prioada următoare. Oportunități impresionante pentru mai multe zodii
pixel