Loredana Groza, apariție spectaculoasă pe rețelele sociale. Artista și-a uimit fanii cu o ținută provocatoare
Data publicării:
Loredana Groza a avut o apariție spectaculoasă pe rețelele sociale, după ce a postat o fotografie într-o ținută uluitoare. Comentariile nu au întârziat să apară.

Loredana Groza, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din țara noastră, a reușit, din nou, să stârnească un val de reacții, după ce a postat o fotografie într-o ținută spectaculoasă, pe pagina sa de Facebook. Cântăreața a postat o poză în care purta un body de culoarea pielii, cu detalii ce imită forma unor sâni. Vedeta a atras atenția tuturor fanilor, iar aceștia au lăsat sute de comentarii în legătură cu ținuta aleasă de artistă.

Ca de fiecare dată, au existat comentarii de apreciere, dar și oameni care au criticat-o dur pe Loredana Groza, considerând că poartă o ținută nepotrivită și indecentă: „Superbă ca întotdeauna!”, „Felicitări, Loredana! Sunteți o doamnă, care are grijă de corpul său ,cei invidioși să crape de ciudă”, „Felicitări, un corp superb!”, „Confidence ar fi fost fără body-ul acela. Așa arată doar ca un filtru sau mască. E tocmai opusul încrederii de sine”, „Pe ea mereu o lăudați iar altele primesc doar critici”, „Frumusețea unei femei nu constă în nuditate”, „Splendid arăți totdeauna, ai fost și ești foarte frumoasă”.

Te-ar putea interesa și: Romeo și Claudiu de la Insula Iubirii s-au luat la bătaie chiar în mijlocul unui eveniment. Bodyguarzii au intervenit pentru a-i despărți

Te-ar putea interesa și: Ioana Ginghină a îmbrăcat, din nou, rochia de mireasă, la un an de la nuntă: „Sper să fie ultima, nu știm ce se poate întâmpla”. Cătălin Măruță a reacționat: „Cum adică speri?!”

Loredana Groza este o cântăreață, actriță, prezentatoare TV și personalitate publică din România, una dintre cele mai cunoscute figuri din industria muzicală românească. S-a născut pe 10 iunie 1970 în Onești și a debutat în anii '80, câștigând popularitate odată cu aparițiile la festivaluri muzicale și lansarea pieselor de succes. Pe parcursul carierei sale, Loredana a abordat o varietate de stiluri muzicale, de la pop și rock la muzică tradițională românească și manele, reinventându-se constant și rămânând relevantă în industria muzicală de mai multe decenii.

De-a lungul anilor, Loredana a explorat o gamă variată de stiluri muzicale, de la pop și rock, la muzică populară, balcanică și chiar manele. Această versatilitate a contribuit la longevitatea carierei sale, permițându-i să se mențină relevantă pentru publicul de toate vârstele. Albumele sale, precum „Zig Zagga” și „Agurida”, au redefinit peisajul muzical românesc, iar colaborările sale cu artiști de renume au adus mereu un aer proaspăt în discografia sa.

Pe lângă muzică, Loredana a fost activă și în televiziune, fiind unul dintre cei mai apreciați jurați de la „Vocea României”. Personalitatea sa carismatică și stilul nonconformist i-au adus o bază largă de fani, iar stilul său vestimentar excentric a atras adesea atenția presei.

Loredana Groza nu este doar o cântăreață de succes, ci și o adevărată entertainer, îmbinând muzica, actoria și televiziunea într-o carieră de succes ce se întinde pe parcursul a mai mult de trei decenii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș




pixel