Luna Mai la Teatrul Arte dell’Anima - Program complet
Program Mai 2023 - Teatrul Arte dell’Anima

 

„Lettice și Leușteanul” de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu

Vino să afli povestea Reginei Maria Stuart, a bucătăriei elisabetane și ingredientul secret al unei prietenii longevive într-o comedie extraordinară! Silviu Biriș pentru prima dată în cariera de peste 20 de ani intepretează 4 roluri, alături de colegele sale Crina Lință și Ioana Pavelescu în spectacolul Lettice și Leușteanul de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu!

O comedie satirică, ce îmbină istoria cu situații neașteptate și momente de maximă intensitate. Un ghid turistic extravagant, o doamnă oficială și rigidă, un bătrânel morocănos, un asistent sarcastic, un tânăr visător și un avocat influențabil vă vor încânta privirile în acest spectacol extrem de apreciat.

8 mai, orele 19:00 – Casa de Cultură Mediaș, Sala Traube. Bilete găsiți în locație: Strada Nicolae Iorga, nr. 2. Informații la telefon: 0747.948.205, 0722.413.635 sau 0369455444; 9 mai, orele 19:30 – Casa de Cultură a Sindicatelor Vâlcea. Bilete la Agenția Stigma din River Plaza Mall sau la telefon 0747.948.205 sau 0722.413.635; 13 mai, orele 19:00 – Teatrul Arte dell’Anima București. Bilete disponibile în rețeaua myStage.ro: https://www.mystage.ro/spectacole/lettice-si-leusteanul-895; 22 mai, orele 19:00 – Slobozia, Sala Europa. Bilete disponibile în rețeaua IaBilet.Ro -https://www.iabilet.ro/bilete-slobozia-lettice-si-leusteanul-85739/ 23 mai, orele 19:00 – Casa de Cultură Câmpina. Bilete disponibile în rețeaua IaBilet.Ro - https://www.iabilet.ro/bilete-campina-lettice-si-leusteanul-85836/; 

 

„Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu

Spectacolul „Totul despre femei” vorbește despre forța, magia și puterea femeii, fără a fi feminist în vreun fel. Spectacolul prezintă femeia într-un mod realist, empatic, comic, fără a fi lipsit de ironie, sarcasm, invidie și gelozie. Fie că vorbim de prietenie, relații familiale sau colegiale, descoperim într-o oră și jumătate femeia cu toate fațetele ei: mame, soții, iubite, surori, prietene.

O comedie fabuloasă cu Corina Dănilă, Adriana Irimescu și Crina Lință. Nu mai puțin de 15 personaje întruchipate în cinci povești de viață.

18 mai, ora 19:00 – Teatrul Arte dell’Anima. Bilete disponibile în rețeaua myStage.ro: https://www.mystage.ro/spectacole/totul-despre-femei-1184?af=41

25 mai, ora 19:00 – Centrul Multicultural și Educațional Săcele. Biletele se găsesc în locație. Pentru detalii și rezervări sunați la 0739.283.660. 28 mai, ora 19:00 – Teatrul Arte dell’Anima. Bilete disponibile în rețeaua myStage.ro: https://www.mystage.ro/spectacole/totul-despre-femei-1184?af=41

„Fluturii sunt liberi” de Leonard Gershe

 

Don este un tânăr care a trăit toată viața într-un cocon, nelăsat de mama lui să-și poată lua zborul. Totuși face haz de necaz. După o lună în care a locuit singur într-un apartament din San Francisco, în apartamentul de lângă el se mută o fată care vrea să trăiască într-o zi o viață întreagă. Jill are un trecut foarte colorat și își dorește o înmormântare ca la Disneyland. După o noapte cu artificii, povestea lor se complică în momentul în care Florence Baker, mama tânărului, se furișează pe ușă. Mama lui Don, o renumită scriitoare de cărți pentru copii, este o femeie elegantă, impunătoare și sofisticată care nu aprobă noul lui mod de trai.

 

Oare de ce o apucă pe Jill frica și îl folosește pe Ralph ca scuză pentru a nu se implica într-o relație serioasă și reală? Și cum ajunge regizorul Ralph Santori să fie vinul spumant al spectacolului?

 

Un spectacol pentru toate vârstele, o lecție de viață atât pentru adolescenți, cât și pentru părinți, din care vei afla ce înseamnă libertatea, încă de la primele acorduri de chitară.

 

Durata: 1h 45

Distribuție:

Jill Tanner – Andreea Boșneag

Florence Baker – Sidonia Gabriela Ganea

Don Baker – Valentin Andrieș

Ralph Santori – Alexandru Radu

Regia: Colectivă

20 mai, orele 19:00 – Teatrul Arte dell’Anima București. Bilete disponibile în rețeaua myStage.ro: https://www.mystage.ro/spectacole/fluturii-sunt-liberi-3987?af=41 

Data: 03 mai 2023, 15:59
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Teatru - Opera
Tagurile articolului: arte de ll anima  program  teatru 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, captură YouTube/ kanal d

Elena Merișoreanu, rețeta inedită de murături, pe care o prepară în fiecare toamnă. Care este ingredientul secret al artistei: „Așa îți ții bărbatul pe lângă casă”

Sursă foto: Unsplash.com/ Jackub Pasis

Care sunt cele mai frumoase semne zodiacale? Află care este cea mai atractivă trăsătură a zodiei tale

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”Programul Teatrului Mic: 15-17 septembrie 2023

Teatrul Mic vă invită la trei spectacole de senzație în...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...