Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să aibă foarte mare grijă la zona financiară
Ingrediente:
1 kg cartofi
500 g de carne de vită tocată
150 g de ceapă, tocată mărunt
1 ardei roșu ardei gras roșu
140 g de morcovi
țelină
1 l de supă de pui
200 de grame de roșii bine coapte, opărite, decojite și tăiate cuburi (cu tot cu sucul lor)
2-3 linguri de ulei de măsline
2 foi de dafin
paprika dulce
sare și piper
pătrunjel verde
Mod de preparare:
Călim ceapa în puțin ulei pentru 3-4 minute după care adăugăm morcovul, ardeiul și țelina și lăsăm încă 4-5 minute. Dacă e nevoie adăugăm puțină supă.
Dupa ce s-au călit adăugăm carnea.
Condimentăm totul după ce carnea s-a prăjit.
Adăugăm roșiile și omogenizăm cu 200 ml din supa de pui sau de legume.
Lăsăm pe foc 6 minute.
Când morcovii sunt fragezi, oprim focul și aranjăm cartofii în tigaie. Aceștia trebuie tăiați în sferturi și puși unii lângă alții, într-un singur strat.
Adăugăm frunzele de dafin și supa fierbinte.
O aducem la fierbere și o condimentăm cu sare și piper.
O să acoperim tigaia cu capac și o băgăm la cuptor pentru o oră și 20 de minute la 180C.
Presărăm pătrunjel verde tocat.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: carne cartofi gulas mancare retete
Mi-Th Influencer, emisiunea...