Marina Almășan a scris o carte „Cu zâmbetul pe… muze”: despre viață, dragoste, bărbați și femei, oamenii din jur, despre cei care conduc țări, orașe și…televiziuni
Marina Almăşan anunţă: „Cu zâmbetul pe… muze”, o nouă carte semnată de vedeta TVR 2

Ne-am obişnuit să ne întâlnim cu Marina Almăşan în fiecare sâmbătă, de la ora 15:00, la „Femei de 10, bărbaţi de 10”, emisiunea TVR 2. În aceste zile însă o vom găsi şi în librării, deoarece vedeta a lansat cea de-a 14-a carte a sa: „Cu zâmbetul pe...muze!”, apărută la Editura Corint.
De la jurnalul de călătorii.... la o călătorie înlăuntrul său ar putea fi definit noul volum din 73 de texte, „scrise cu umor sau obidă, sau amestecându-le pe amândouă”, o adevărată interacțiune cu aceste vremuri. 

„Ar fi trebuit să fie un Jurnal de călătorie în Kazahstan, Chicago sau Vietnam, țări unde urma să călătoresc în aceste două ultime veri (aveam și biletul cumpărat pentru orașul gangsterilor!!!) și pandemia mi-a năruit toate planurile! Așa că …este o culegere de eseuri, despre …tot ce se poate : despre viață, dragoste, bărbați și femei, oamenii din jur, despre cei care conduc țări, orașe și…televiziuni, despre părinți și copii (ai mei și în general), despre bani si lipsa lor și, firește, despre această  blestemată pandemie, care mi-a inspirat destule din capitolele cărții. Am strecurat în carte multe din experiențele mele personale de viață, inclusiv “episodul COVID”, radiografiat din fir a păr, mai mult pentru mine, să nu uit cum a fost!”, mărturiseşte autoarea.

 


”Cu zâmbetul pe… muze” este scrisă, dupa cum spune Marina Almasan,  într-un creuzet al unui amalgam al trăirilor personale. Ironia, obida, nostalgia și chiar dezgustul se intersectează pentru a oferi o imagine completă a acestor vremuri.

„Cu zâmbetul pe… muze” este prefațată de mai multe personalități ale vieții literare și nu numai - Alex Ștefănescu, Lucian Avramescu, Adrian Artene, Octavian Ursulescu -, iar ilustrațiile poartă semnătura caricaturistului Costel Pătrășcan, desemnat ca făcând parte din TOP 10 caricaturiști ai Uniunii Europene.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Georgiana Ioniţă | Dată: 11 noi, 15:32

Rujul, efecte neașteptate asupra sănătății. 5 efecte nocive

Rujul poate avea efecte neașteptate asupra sănătății.


Loredana Groza, foto Instagram

Loredana Groza, în costum de baie, la 52 de ani. Pătrățele pe abdomen și decolteu de infarct: „Le-ai stins lumina invidioaselor”

Sursa foto: Glaycy Correia, instagram

Miss Brazilia a murit la 27 de ani, după o operație banală. Ce s-a întâmplat cu Gleycy Correia: "Dumnezeu ne-a luat prinţesa"

Delia Matache și Răzvan Munteanu, foto Instagram

„Eu pun pâinea pe masă”. Delia a rupt tăcerea despre soțul „milionar”: Eu întrețin familia

Astrolog Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie

HOROSCOP CHINEZESC - IULIE 2022. Luna Caprei de foc. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Energie de întrajutorare”

Sursa foto: Anamaria German, instagram

„Am rămas paralizată pe viață” . Drama cântăreței de muzică populară Anamaria German. De 9 ani e în scaunul cu rotile

Bogdan Jianu, Catalina Ponor, Elvira Deatcu, foto Instagram

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu. Primele imagini de la eveniment

Captură video Youtube/ Acces Direct

Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors. Femeia i-a distrus mașina vedetei, în timp ce aceasta era live: ”Să fie închisă”

Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu, apel disperat, pe holurile spitalului: ”Iată-mă în fața unei situații pe care nu am vrut să o fac publică”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Laurențiu Reghecampf, SUMA fabuloasă pe care o primește la noua echipă de fotbal. Este de aproximativ 3 ori mai mare

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”