Marina Nițoiu de la PRIMA TV a descoperit elixirul frumuseții. „Efectul unui astfel de ten nu ți-l dă nicio cremă”
Data publicării:
Marina Nițoiu de la PRIMA TV a acordat un interviu în exclusivitate pentru Spectacola.ro.

Marina, te vedem cu drag la Focus Sport. Pare că anii nu trec. Ai vreun ingredient secret, ai descoperit elixirul tinereții? 

 

În ultima perioadă, drumețiile montane aș putea spune ca sunt elixirul “tinereții” mele. Îmi place mult să descopăr trasee noi și să petrec cat de mult timp pot în natură, cu toate ca aceste drumeții presupun un efort destul de mare. Mă trezesc la 5:30 dimineața, mă întâlnesc cu gașca, iar apoi, în grup organizat, plecăm spre munte. În jur de ora 10 încercăm să ajungem la destinație. Traseul nu e deloc ușor, presupune să urci câteva ore bune cu un rucsac în spate în care ai apă, mâncare, eventual o pelerină de ploaie, poate o geacă  sau chiar un spray paralizant în cazul în care dai nas în nas cu ursul pe cărare. Privelistea din vârf de munte și peisajele din țara noastră mă încarcă și mă bucură atât de mult, încât simt ca de fiecare dată când merg în drumeție îmi iau “doza de frumos”. Și pe lângă aceste trasee montane pe care le fac tot mai des în ultima vreme sunt foarte atentă să păstrez un echilibru în viața mea. 

 

Aleg să mănânc sănătos și în general mâncăruri gătite de mine pentru că știu exact ce pun în ele, fac sport cât de des îmi permite timpul și cel mai important aspect, încerc să mă odihnesc atât cât am nevoie. Pentru mine este important să am o rutină sănătoasă. Cea mai bună cremă pentru ten e somnul. Efectul unui ten odihnit nu ți-l dă nicio cremă sau cel puțin eu n-am descoperit-o. 

 

De asemenea, și viața profesională contribuie mult la starea mea de bine. Toate bucuriile pe care le trăiesc datorită profesiei pe care o fac și o iubesc nespus de mult, cred ca îmi aduc această stare de bine și de împlinire. 

 

 

2. -imagine fara descriere- (marina-nitoiu-de-la-prima-tv_94863100.jpg)

 

Cu atâtea meciuri ale Naționalei, cum a fost atmosfera la tine acasă? Cine comenta mai mult: tu sau soțul tău?

 

Acasă sau la stadion, acolo unde am văzut câteva dintre meciurile echipei naționale din campania de calificare la Euro 2024, atmosfera a fost mereu intensă. Adevărul este ca băieții ăștia ne-au cam ținut cu sufletul la gură. :))) Dorința de a vedea echipa națională la Euro cred ca a fost imensă iar emoțiile fiecărui gol au fost și mai mari. De fiecare data cand amintim de performantele din fotbal ne raportam la generația de aur. Cred ca e momentul să apară o nouă generație care să atingă la fel de mult inimile românilor. Ca suporter aștept și îmi doresc asta. 

 

Ai avut vreodată emoții legate de calificarea echipei României? 

 

Da, multe chiar. Cine ar fi crezut la începutul aceste campanii de calificare la Euro 2024, că România va încheia grupa pe primul loc și neînvinsă. Toți suporterii echipei naționalele sperau și visau la așa ceva iar bucuria acum este cu atât mai mare. Abia aștept să văd în cinematograf și filmul “În inima naționalei” care prezintă emoțiile și trăirile echipei naționale din actuala campanie de calificare. 

 

Ați avut o vacanță scurtă în Tenerife. De ce această destinație și cum a fost?

 

Să ne sarbatorim ziua de naștere în vacanță, pentru noi e cel mai frumos cadou și cum eu îmi doream să ajung în Tenerife așa am ales această destinație. La noi e simplu, de ziua mea mergem unde vreau eu, de ziua lui mergem unde își doreste el. Și așa, amandoi suntem mulțumiți, fiecare ajunge în locul visat. E fascinantă destinația. Are de toate. Plaje cu nisip fin, auriu, negru, cu palmieri și apă liniștită sau din contră, plaje cu valuri mari ideale pentru sporturile de apă. Playa de Las Teresitas, locul în care m-am relaxat de ziua mea și Playa del Duque, locul din care am văzut cel mai frumos apus, mi-au rămas în suflet. Și zona de munte m-a cucerit instant. Peisajul este incredibil. Sunt anumite puncte în care te poți opri și admira de la înălțime oceanul sau poți urca atât de mult încât norii îți dau senzația ca sunt la picioarele tale. Se formează ca o pătură albă de nori iar tu ești deasupra ei. E minunat să vezi așa ceva. Un alt loc care m-a impresionat a fost satul Masca. Cred că se numește așa pentru că te lasă mască peisajul pe care îl găsești acolo. Cateva căsuțe mici, din piatră, așezate pe o creasta de munte, înconjurate de palmieri și cactuși si cu o priveliște spectaculoasă spre ocean. Locul te cucerește imediat. Pe lângă priveliștea spectaculoasă cred ca m-a cucerit și simplitatea locului. O altă experiență care m-a încântat și m-a făcut să mă bucur ca un copil a fost excursia pe ocean și momentul în care am văzut balene care înotau pe lângă barca noastră. 

 

Ai un program destul de încărcat. Mai ai timp să mergi la cai? 

 

Recent, în minivacanța de 1 mai, am fost să văd un nou centru de echitație, la Ovidiu, aproape de mare si am luat o nouă lecție de călărie. E minunat locul și abia aștept să mă reîntorc acolo. Echitația rămâne în sufletul meu și ori de câte ori am ocazia fac asta. Bunicul meu m-a făcut să îndrăgesc caii și cred că datorită lui merg la echitație. Mi-ar fi plăcut să mă vadă practicând acest sport. Cred că ar fi fost mândru de mine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Editor Team
Categorie: Exclusiv



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel