Marinela Țepuș, nemulțumită de propunerile de buget alocate teatrelor bucureștene: „Prostituarea instituțiilor de spectacole continuă cu succes!”
Data publicării:
Marinela Țepuș și-a exprimat părerea cu privire la propunerile de buget alocate pentru activitățile culturale.

Marinela Țepuș, critic de teatru, și-a exprimat nemulțumirea cu privire la propunerile de buget alocate pentru anumite activități culturale din țara noastră. Există mai multe centre pe listă cu sume uriașe, după cum scoate chiar aceasta în evidență, în timp ce se pare că s-a uitat de teatrele bucureștene, care, în opinia sa, au primit o bugetare extrem de mică, față de restul instituțiilor.  

„Completare: pentru aceste STRĂZI DESCHISE (ELECTORAL), Centrele organizatoare au următoarele propuneri de buget (doar pentru "activități cultural-electorale"):
PROEDUS: 33.943.000 de lei;
ARCUB: 22.926.000 lei;
CREART: 18.134.000 de lei
Asta în vreme ce toate cele 14 teatre bucureștene din subordinea CGMB și Primăria Municipiului Bucureşti au, laolaltă, pentru programe și proiecte culturale circa 27.600.000 de lei (conf. Proiectului de Buget postat pe site-ul PMB)
Deh, AN ELECTORAL!”, a scris pe pagina personală de Faceebok Marinela Țepus.

Te-ar putea interesa și: Motivul uimitor pentru care Lia Bugnar nu se uită niciodată la „Clanul”: „Nu văd ce am scris. Mi-e frică, nu pot”

„Prostituarea instituțiilor de spectacole continuă cu succes!”

Singurul proiect care merită, într-adevăr, atenția tuturor și care aduce un plus românilor este organizarea „Străzilor Deschise”, consideră Marinela Țepus. Acest eveniment își propune să creeze mai multe spații pietonale în locuri cheie ale orașului, unde nu doar că oamenii vor putea circula fără restricții, dar se vor putea desfășura și diferite evenimente educaționale, artistice și culturale. 

„Prostituarea instituțiilor de spectacole continuă cu succes! 
În acest an începe cu trei luni mai devreme (să apuce să se bucure "sectoarele" înainte de  Alegerile locale)!
"STRĂZI DESCHISE" este, cu adevărat, o invenție a echipei actuale PMB, inspirată din Festivalul Estival "Bucureștii lui Caragiale" (care avea loc, în condiții decente, pe scenele unor grădini de vară, în lunile iulie, august, până în a doua jumătate a lunii septembrie, când teatrele erau în concediu). 
STRĂZI DESCHISE, după cum ne spune și numele, are loc pe străzi, fără amenajări speciale, fără minime dotări tehnice, fără cabine pentru actori. 
Trăind pe vremea CÂNTĂRII ROMÂNIEI, spun, în cunoștință de cauză, că STRĂZI DESCHISE este cu mult mai penibil decât CÂNTAREA ROMÂNIEI,  organizat fiind cu o totală lipsă de respect atât pentru artiști, cât și pentru spectatori!”, a continuat criticul de film.

VEZI și: Mama lui Mircea Badea, „pusă” față în față cu un elev care stă toată ziua pe Tik Tok. Ce i-ar fi zis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Teatru - Opera


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel