Marius Bodochi, Maia Morgenstern și alți actori de renume, pe aceeași scenă cu Carla’s Dreams: „Scene din Viața lui Constantin cel Mare”
Mai mulți artiști au sărbătorit, pe 21 și 22 mai, Zilele orașului Constanța, printr-un spectacol unic la nivel național: „Scene din Viața lui Constantin cel Mare”.

În fiecare an, constănțenii celebrează în data de 21 mai, de Sfinții Constantin și Elena și Ziua Orașului.
Marii artiști au sărbătorit, pe 21 și 22 mai, Ziua Constanței, printr-un spectacol unic la nivel național: „Scene din Viața lui Constantin cel Mare”.
Spectacolul este un omagiu adus întemeietorilor orașului Constanța, un dar al discipolilor și iubitorilor Thaliei către Cetate, la ceas aniversar. În distribuția piesei regăsim și nume mari din lumea teatrului românesc, printre care: Marius Bodochi, Maia Morgenstern, Liliana Hodorogea, Mircea Rusu, Radu Niculescu, Tomi Cristin, Silviu Mircescu, Catinca Hanțiu, potrivit Observator Constanța. 


 De asemenea,  constănțenii s-au putut bucura și de un concert Carla’s Dreams.


 „Constanța, așa cum nu a mai fost văzută niciodată.

În zilele acestea, în care sărbătorim zilele orașului, Constanța găzduiește o serie de evenimente încărcate de istorie și de emoție. Spectacolul de teatru “Scene din viața lui Constantin cel Mare”, o emoționantă poveste despre virtuțile și viața legendară a lui Constantin cel Mare, despre creștinism și despre credință, despre dezvoltare și umanitate, semnată de Cristina Tamaș, a adus împreună mii de constănțeni, vineri și sâmbătă seara, în zona sitului arheologic de lângă Arhiepiscopia Tomisului. Spectacolul de teatru a fost organizat de Primăria Constanța.


Zilele acestea ne-au reamintit setea extraordinară a constănțenilor pentru cultură, pentru istorie, pentru tradiție. O sete de cunoaștere, atât de emoționantă, care ne obligă și ne responsabilizează pe toți - de la societate civilă, mediu privat, insituții publice - să ne implicăm și să sprijinim dezvoltarea comunității noastre. 

Să vezi peste 1.000 de oameni, doar într-o seară, la o piesă de teatru, peste 12.000 de constănțeni  în Piata Ovidiu, la evenimente cultural-artistice, de Zilele Constanței, dar și mii de alți oameni la un concert de muzică clasică, la activități educaționale, sportive, este incredibil de frumos, și de important pentru a conștientiza cu toții că avem obligația să multiplicăm aceste acțiuni. Iar obligația aceasta este și față de noi, dar mai ales față de generațiile care vor urma”, au transmis organizatorii evenimentului, pe rețelele de socializare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 23 mai, 12:44

Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Sursa foto: unsplash, autor Julian Hochgesang

Trucul simplu care îți răcorește mașina încinsă în câteva secunde. Trebuie să-l încerci vara asta