Horoscop sâmbătă, 23 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
INGREDIENTE:
1 felie de paine
1 ridiche roșie
1 fir mic de patrunjel
cateva rondele de ceapa verde
branza de capra tartinabila
1 ou
putin unt
putin sos picant, la alegere
germeni de ridiche
sare, piper negru
MOD DE PREPARARE: Felia de paine se unge cu un strat subtire de unt. Se prajeste pe tigaia grill incinsa la maxim pana se rumeneste placut pe ambele parti. Se scoate pe o farfurie si se lasa sa se racoreasca.Ridichea se taie felii subtiri. Se adauga patrunjelul tocat si ceapa rondele. Se amesteca si se presara cu putina sare.Oul se prepara dupa reteta de aici, il condimentati cu sare si piper.Se unge painea prajita cu un strat de branza de capra.Se aseaza felii de ridiche deasupra, usor suprapuse.Se pune deasupra oul ochi. Se picura putin sos peste ou.Se decoreaza cu germeni de ridiche.Se serveste imediat.
POFTĂ BUNĂ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: mic dejuns rețetă toast
Iată ce-ți rezervă astrele...