Mirela Vaida nu petrece Revelionul în România. Ce va face vedeta în noaptea dintre ani: „Lucrurile sunt un pic atipice” / EXCLUSIV
Data publicării:
Mirela Vaida a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, că nu va petrece Revelionul în România. De asemenea, vedeta de la Antena Stars ne-a spus cum a fost acest an pentru ea, dar și ce dorință are de la 2024.

De câțiva ani, Mirela Vaida prezintă emisiunea „Acces Direct”, care inițial a fost difuzată la Antena 1, iar de la începutul anului 2022 a fost mutată la Antena Stars. Vedeta apare zilnic, de luni până vineri, pe micul ecran și aduce în fața telespectatorilor diferite cazuri sociale și nu numai.

Pe lângă jobul din televiziune, moderatoarea emisiunii „Acces Direct” este actriță la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” și cântăreață de muzică populară. Într-un interviu, în exclusivitate pentru Spectacola, Mirela Vaida ne-a dezvăluit că 2023 a fost un an complicat, în care a muncit foarte mult, iar de la 2024 are o singură dorință.

Mirela Vaida nu va petrece în acest an Revelionul în România

Mirela Vaida ne-a dezvăluit că anul acesta a fost mai ocupată decât în anii trecuți. Vedeta muncit, a avut evenimente, spectacole și emisiuni până pe 23 decembrie. Nici de Revelion, vedeta nu va sta acasă cu familia, ci va cânta în Londra, pentru românii din diaspora.

„De Revelion lucrurile sunt un pic atipice, în sensul că nu voi petrece acasă, ci voi cânta în Londra, pentru românii din diaspora. În Londra este o comunitate foarte puternică și unită de români. Sunt sute de mii de români în Londra și în împrejurimi. Sunt foarte multe restaurante și foarte mulți organizatori de evenimente românești. Mă bucur mult pentru că am mai fost acolo, iar acum merg din nou de Revelion.

Pe 2 martie o să revin la Londra, într-un alt spectacol. Este o bucurie când vezi românii de la mii de kilometri depărtare care simt atât de românește, atât de puternic, cu lacrimi în ochi și care se bucură, păstrează și se încăpățânează să păstreze tradițiile. Gătesc românește, ascultă muzică românească, iubesc folclorul și nu am putut să nu merg să să mă bucur alături de ei în noaptea dintre ani”, a declarat Mirela Vaida, în exclusivitatea pentru Spectacola.

„Mă bucur că Revelionul la Londra este sold out încă de la primele zile de la punerea în vânzare și asta înseamnă că românii sunt dornici să se bucure, să petreacă românește, să mănânce sarmale în foi de viță, cu ardei iute și cu smântână, să mănânce cozonac.

Eu aproape că lăcrimez când văd că România din diaspora este mai puternică, mai naționalistă, mai iubitoare de tradiții decât românii din România. Noi, aici, suntem cu ale noastre pe cap, cu problemele, cu greutățile și nu mai avem timp să vedem frumosul. Ei au timp să vadă frumosul, pentru că asta îi ține, asta îi leagă și asta este identitatea lor în lume”, ne-a spus Mirela Vaida,

Cum a fost acest an pentru Mirela Vaida și ce dorință are de la 2024

Mirela Vaida ne-a mărturisit că acest an a fost unul complicat, cu multă muncă. De la 2024, moderatoarea emisiunii „Acces Direct” își dorește sănătate, să se poată bucura de copii, de familie și de tot ce a clădit până în acest moment. Vedeta recunoaște că are tot ce își dorește și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru tot.

„Anul 2023 mi s-a părut un an complicat, un an greu. Am muncit foarte mult, am tras de mine un pic, dar am făcut-o cu drag și cu plăcere pentru că atât la televiziune, cât și în spectacolele de la Teatrul de Revistă, dar și în evenimentele din țară și din lumea, oamenii îți dau energie și ai satisfacția muncii.

De la 2024 aștept doar să fiu sănătoasă, să mă pot bucura de copii, de familie și de tot ce am clădit până acum. Mulțumesc lui Dumnezeu, eu am tot ce îmi trebuie. Nu-mi doresc mai mult. Vreau doar sănătatea să mă pot bucura și să mă pot îngriji de ceea ce am agonisit, în primul rând de familia mea cu trei copii, de o căsuță lângă pădure, de un cățel și două pisici și de toată bucuria pe care simt că o primesc de la public”, ne-a mărturisit Mirela Vaida.

În noaptea de Revelion, Mirela Vaida va fi prezentă la Antena Stars, unde va prezenta „Revelion de România” împreună cu Vali Vijelie. Vedeta promite o noapte plină de divertisment, cu cei mai mari artiști de folclor, muzică de petrecere și muzică ușoară. Prezentatoarea TV spune că va fi un spectacol de nota 10, oferind publicului o experiență de neuitat pentru a marca trecerea în noul an.

„La Antena Stars voi prezenta toată noaptea, începând de la 18:00, până la 03:00 - 04:00 dimineața. Voi prezenta împreună cu Vali Vijelie programul 'Revelion de România' și avem cei mai mari artiști de folclor, muzică de petrecere și muzică ușoară. Va fi un spectacol de nota 10”, a mai precizat Mirela Vaida, în exclusivitatea pentru Spectacola.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Exclusiv


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”




pixel